Türkiye sandık başında oy verme işlemi başladı

Ablası kendince ilgi çekmeye Çalışıyor.
Geçecek geçecek.
Bir abartı halleri falan filan.
Geçici, üstüne gitmemek Lazım.
Başında kavak yelleri.
Cidden merak ediyorum Hayyal biz cok agladik sira sizde diyor bir de. Hani adalet demokrasi falan diyorlardi ya. En dogru Akpydi ya bizi neden aglatacak akp?

"Ya allah bismillah allahuekber" günün özeti... Cihad savaşına mı gidiyoruz hayırdır? İnsanları dinle nasıl kandırdıklarının en net göstergesi
Keşke dini yaşayabilmeye bizi bu kadar aç bırakmasalardı zamanında, gerçekten özgür yaşadığımız günler oluşturulsaydı da şimdi" dini malzeme yapıyorlar " laga lugası yapıyor olamazdınız. Kimse dini kullanamazdı eeee dün yedikleri hurmalar bugün....

Dinini yasayan ve ozgurce yasatan baska parti varsa gosterin De bir daha kine ona oy vereyim

E="Tikkabilla, post: 43325141, member: 170770"]Yarası olan mı gocunuyor diyelim ya da.. Anlam veremiyorum çünkü bu söylemlere.. Ben akpye oy vermeyen kimseyi dinsiz, kitapsız olarak görmedim.[/QUOTE]
Direkt bir söylem yok. Din kazandı müslümanlık kazandı vs cümleleri alttan alttan veriyor zaten söylenmek isteneni. Eleştirel düşünüp analiz edip başka sonuçlar da çıkarabiliriz ama vermeyen için neler söylendiği o laflardan kesin olarak çıkıyor analize de gerek yok

Bahçeli sana laflar hazırlamıştım seçimden önce sonuç böyle böyle olursa diye .. Vazgeçtim demiycem cezan cok pis kesildi ..

Sana başbakan ol bile dediler 1.parti olmadığın halde..

Bakanlık istemeyiz dışardan destekleriz bile dediler ..

Çocuk gibi mızmızlandı adam ya..

Sonuç ortada küçük enişte Birazdsn çıkar balkona..

Başkanlık sisteminden yırttık an için bunla avuncaZ artık

Evet (yasli) birinin özel hayati ile alay etmek insan disi. Gerce ne diyorum ben. Sehit babasini hapise atan, daha yeni 14 yasindaki oglunu kaybeden aileyi yuhlatan adama oy verdin. Sen git vicdanini, insanligini sorgula.
Benim vicdanım rahat çok şükür..

Dinle ilgili siyasi paylaşımlara ben de karşıyım, ben şahsım adına akp karşıtı kimseyi dinsiz olarak görmedim.

Cb secim kimin isine yaradiysa Ankaradaki patlamayida o yapti demisti, degil mi ??

Yarası olan mı gocunuyor diyelim ya da.. Anlam veremiyorum çünkü bu söylemlere.. Ben akpye oy vermeyen kimseyi dinsiz, kitapsız olarak görmedim.
Bende görmüyorum,ama çoğunluk görüyor,chp ye oy vermeyen atatürk düşmanı,cumhuriyet düşmanı,akp ye oy vermeyen dinsiz.malesef sapla samanı karistiriyoruz...

Kıskanmayın lütfen
Ülkemin insanı kendi kendisine sıktı.
Akp hiç bir şey yapmadı demiyorum.
Fakat bundan sonrası hayra alamet gelmiyor.

Yarası olan mı gocunuyor diyelim ya da.. Anlam veremiyorum çünkü bu söylemlere.. Ben akpye oy vermeyen kimseyi dinsiz, kitapsız olarak görmedim.
Terbiyesiz! Utanmaz rezil. Bir de oturup sana usturupluca cevap yazdım. Yarası olan gocunuyormus. Sana hakkimi helal etmiyorum

yarın şu yaptırımlar gelir inşALLAH

bu kadarıda ayıp ama

kiblediğimde üzgünüz diye mesaj geliyor
Evet canım ben de edebimle kibledim üzgünüz geldi ben de şu anda açtım ağzımı yumdum gözümü durumu yaşamamak için kendimi zorluyorum...

Onların yaptıklarını da savunmadım ben, burada kastettiğim din siyasete hiç karıştırılmamalı, Türkiye tarihinden örnek verelim, Atatürk binbir emekle Kurtuluş Savaşın'dan sonra ülkemizi inşa etti, bizleri çok partili rejime kavuşturdu ama arkasından şeyh sait isyanı, menemen isyanı baş gösterdi. Anladı ki dini söylemler insanları kışkırtıyor, laiklik ilkesini o yüzden destekledi, bugün geldimiz nokta Cumhuriyet Döneminde atılan tohumlardır. Atatürk o zamanlardan dinin siyasete alet olacağını anlamış bunu önlemeye çalışmış, o zamanlar öneleyebildi ama günümüze taşınmasını engelleyemedi malesef.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…