Türkiye sandık başında oy verme işlemi başladı

eeee size göre de chp li değilsen Atatürkçü değilsin. cumhurıyet nedır demokrası nedır bilmezsın. bıdı bıdı.....
demek ki neymiş böyle değilmiş.

Dinini yasayan ve ozgurce yasatan baska parti varsa gosterin De bir daha kine ona oy vereyim
Siz de haklısınız tabiii. Çalıp çırpıp cami yapılıyor ibadet önemli sonuçta.! Diğer partilerde Müslamanlık karşıtı mitingler falan yapıyo tabiii . Kime oy verelim dimii ? Diğer partililer dinini yaşamıyo sonuçta

Amacım kışkırtmak mı az önce hakaretin bedduanın dibine vurmuştunuz anladığınız dil bu demekki bakıyorum edebinizi takınmışsınız şimdi!!
Hah şöyle düzgün konuş bakayım!

eeee size göre de chp li değilsen Atatürkçü değilsin. cumhurıyet nedır demokrası nedır bilmezsın. bıdı bıdı.....
Ben öyle demedim, ağzımdan çıkmayan şeyleri alıntılamayın lütfen. Ama başbakanız pardon şimdiki cumhurbaşkanınızın buna dair söylemlerinin yüzlercesi youtube'da var izlemenizi öneririm

Hadi lennn ordan...bir elimde chp bir elimde hdp olmasından iyidir....

Aa hala gitmedin mi git reisin için çığır hadi
Ayrıca emanet oyların kimlerden gittiği açıkça ortaya çıktı, eh tabi sen bunu anlayamazsın sabit fikirli.

Amacım kışkırtmak mı az önce hakaretin bedduanın dibine vurmuştunuz anladığınız dil bu demekki bakıyorum edebinizi takınmışsınız şimdi!!
Hah şöyle düzgün konuş bakayım!

:) o mesajına cevap vermiştim ama işine gelmediği için cevap verememiştin.
Anlama özürlü olma diyorum ama devam ediyorsun.
Kelime bilgisi için Daha çok çalışman Lazım.

Diğer partiler kıyamet alameti

Birincisi bende bir hakkın yok helal edecek. İkincisi ne dedim şimdi ben, çok gocundun?
Ben senin bahsettigin dinsiz mi gorluyor diye sordugun mesjlari yazıyorum sen gelip Yarasi olan mi gocunuyor diyorsun sonra ben gocunmus oluyorum. Sen ya ne dedigi i bilmiyorsun ya kiviriyorsun.Selamet bile dilemiyorum. Hakkim var mi yok mu gorulecegi gun gelecek nasilsa.

Terbiyesiz! Utanmaz rezil. Bir de oturup sana usturupluca cevap yazdım. Yarası olan gocunuyormus. Sana hakkimi helal etmiyorum
kendi taraflarına söylenen en ufak lafı görüp celallenirler ama nedense bize edilen o lafların birini dahi hiç biri görmez

Ya erdogan gidip daha gecen bayramda neler dedi atatürk üzerine.!! Daha önce ayyas kelimesini kullandi! Birak atatürkcü olmayi, akp atatürkten nefret ediyor..!

E="tolin, post: 43325279, member: 329575"]ya madem bu kadar dinciydiniz bakaraca makaracıların partisine neden oy verdınız ![/QUOTE]
Çünkü o montaj. Onun için ak partili milletvekillerinin oy çokluğu ile yüce divanda bile yargılanmasına izin vermediler
Nasıl eminlerse kendilerinden artık!

Bu nasıl bir düşünce arkadaşım ya iyice saçmalamışsın ne demek yüzde 50 yok olsun. Bende akpden nefret ediyorum ama bu nedir şimdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…