Bizim alnımız secdeye değmiyor biz kuran kitap nedir anlamıyoruz, toplumu ötekileştirmekten vazgeçmediler. Akpli değilsen günahkarsın, başbakana dokunmak ibadettir, allahın bütün vasıflarını toplamış dediler, rahmet verdim diyecek kadar şirke bulandılar daha ne diyeyim
sen elinden geldiğince üslubunu koruEvet canım ben de edebimle kibledim üzgünüz geldi ben de şu anda açtım ağzımı yumdum gözümü durumu yaşamamak için kendimi zorluyorum...
Birincisi bende bir hakkın yok helal edecek. İkincisi ne dedim şimdi ben, çok gocundun?Terbiyesiz! Utanmaz rezil. Bir de oturup sana usturupluca cevap yazdım. Yarası olan gocunuyormus. Sana hakkimi helal etmiyorum
Siz de haklısınız tabiii. Çalıp çırpıp cami yapılıyor ibadet önemli sonuçta.! Diğer partilerde Müslamanlık karşıtı mitingler falan yapıyo tabiii . Kime oy verelim dimii ? Diğer partililer dinini yaşamıyo sonuçtaDinini yasayan ve ozgurce yasatan baska parti varsa gosterin De bir daha kine ona oy vereyim
Amacım kışkırtmak mı az önce hakaretin bedduanın dibine vurmuştunuz anladığınız dil bu demekki bakıyorum edebinizi takınmışsınız şimdi!!Neden ağlayayım? :)
Diyorum ya amacınız kışkırtmak.
Siz biz filan ne demek istediğinizi Anlıyorum.
Her devrin bir sonu var xpreiaz.
Bu dönemin de sonu var.
O Yüzden bu kadar abartmaya gerek yok.
Bu Dünyada ne partiler yok oldu gitti, kitleleri peşinden sürükleyen ne insanlar öldü.
Bu da bitecek.
Sorun yok.
Ülkem sağolsun, iyi olsun.
Ben buna bakarım.
Ana siz sadece kendi menfaatinize bakarsanız o da sizin Sorununuz beni bağlamaz
Ben öyle demedim, ağzımdan çıkmayan şeyleri alıntılamayın lütfen. Ama başbakanız pardon şimdiki cumhurbaşkanınızın buna dair söylemlerinin yüzlercesi youtube'da var izlemenizi öneririmeeee size göre de chp li değilsen Atatürkçü değilsin. cumhurıyet nedır demokrası nedır bilmezsın. bıdı bıdı.....
demek ki neymiş böyle değilmiş.
Hadi lennn ordan...bir elimde chp bir elimde hdp olmasından iyidir....
Amacım kışkırtmak mı az önce hakaretin bedduanın dibine vurmuştunuz anladığınız dil bu demekki bakıyorum edebinizi takınmışsınız şimdi!!
Hah şöyle düzgün konuş bakayım!
Diğer partiler kıyamet alametikozast: 43325269 .!.:Siz de haklısınız tabiii. Çalıp çırpıp cami yapılıyor ibadet önemli sonuçta.! Diğer partilerde Müslamanlık karşıtı mitingler falan yapıyo tabiii . Kime oy verelim dimii ? Diğer partililer dinini yaşamıyo sonuçta
Ben senin bahsettigin dinsiz mi gorluyor diye sordugun mesjlari yazıyorum sen gelip Yarasi olan mi gocunuyor diyorsun sonra ben gocunmus oluyorum. Sen ya ne dedigi i bilmiyorsun ya kiviriyorsun.Selamet bile dilemiyorum. Hakkim var mi yok mu gorulecegi gun gelecek nasilsa.Birincisi bende bir hakkın yok helal edecek. İkincisi ne dedim şimdi ben, çok gocundun?
picama çikolatan var mı? Tatlı krizim tuttu, tatlı bisküvide olur, yorumları okurken çaya bisküvi batırıp yiyeyimYa arkadaslar ne Akp ye oy veren herkes Ataturk karsiti, ne de Chp ye oy veren herkes din dusmani..
Sacmalamayin yahu.
Hdp bayragi sana luks..Bir kac ay sonra senin bir elinde AKP, diger elinde PKK bayragi olacak zaten..Hadi lennn ordan...bir elimde chp bir elimde hdp olmasından iyidir....
kendi taraflarına söylenen en ufak lafı görüp celallenirler ama nedense bize edilen o lafların birini dahi hiç biri görmezTerbiyesiz! Utanmaz rezil. Bir de oturup sana usturupluca cevap yazdım. Yarası olan gocunuyormus. Sana hakkimi helal etmiyorum
eeee size göre de chp li değilsen Atatürkçü değilsin. cumhurıyet nedır demokrası nedır bilmezsın. bıdı bıdı.....
demek ki neymiş böyle değilmiş.
Bu nasıl bir düşünce arkadaşım ya iyice saçmalamışsın ne demek yüzde 50 yok olsun. Bende akpden nefret ediyorum ama bu nedir şimdiŞu memleketin nüfusunun yarısı bir yok olsa da soluduğumuz hava temizlense.
İnsan dediğin şeref sahibi olur,erdemli olur,ahlaksızlığa alkış tutmaz.İnsan dediğin beyin sahibi olur,azıcık da olsa düşünme yetisi olur ya Hu. İnsan dediğin yürek sahibi,vicdan sahibi olur.Kendilerince nedenleri varmış.Hastaları daha rahatmış,tedavileri daha iyiymiş,örtüleri yüceltilmiş,dinleri güya korunuyormuş.Diğer insanların hakkı yenmiş,aileler dağılmış,masumlar yıllarca hapiste çürümüş ve hatta orada hasta olup ölmüş,sokaklarda dolaşmak bile tehlikeli hale gelmiş,memleket satılmış,bizim paralarımız ceplere atılmış,çocuklar vurulmuş,memlekette haysiyet namına bir şey kalmamış onlara ne?Onlar rahat olsun,hastaları tedavi olsun,yolları olsun ama ahlak yok olsun,adalet yok olsun,bunca şehit kanıyla kurulmuş Cumhuriyet yok olsun,insanlık yok olsun,şeref yok olsun kime ne?Onlar rahat ya arkadaş,gerisinden onlara ne!Dilerim onlara dokunmayacağını zannettikleri yılan bir gün hepsini bitirir de gerçek insanlar,bu ülkenin şerefli gerçek sahipleri,Atatürkün çocukları ülkelerini hak ettiği yere tekrar taşırlar.
Şu ülkede ,yıllar boyu tüm bu yaşananları görerek bir insan bile desteklememeliydi hainliği.İnsan?????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?