Türkiye sandık başında oy verme işlemi başladı

Iste ben de buna tahammül edemiyorum. Sanki bizler dinsiz imansiz pis düşmanlarız bunlar da cihada geliyor. Din iman islerini siyasete bulastirmayin iste insanlarin en hassas noktası.
Bizim alnımız secdeye değmiyor biz kuran kitap nedir anlamıyoruz, toplumu ötekileştirmekten vazgeçmediler. Akpli değilsen günahkarsın, başbakana dokunmak ibadettir, allahın bütün vasıflarını toplamış dediler, rahmet verdim diyecek kadar şirke bulandılar daha ne diyeyim

ben de yazdiklarin gibi hislerim. hatta biraz pisman bile olmustum.
7 haziran secimi 10 haziran da tekrarlansa muhtemelen gider akpye verirdim, bazi tanidigim akplilerin su ankarada patlamada olenlere sevinmesi sebebiyle ve de akpye guvenmedigimden veremedim.
iktidar veya koalisyon ile yonetimde olmasini istiyordum, ama baskanlik sistemi olacak cogunlugu saglamalarini istemem dogrusu.
insallah kargasa olmadan huzur dolu gunler gorur turkiyem.

O insanlık dışı bir şey miydi peki? Bu iki olayı bir tutuyorsanız siz de gidin bir köşede insanlığınızı sorgulayın.

Evet (yasli) birinin özel hayati ile alay etmek insan disi. Gerce ne diyorum ben. Sehit babasini hapise atan, daha yeni 14 yasindaki oglunu kaybeden aileyi yuhlatan adama oy verdin. Sen git vicdanini, insanligini sorgula.

Lütfen artııık dine önem veren, dinini yaşayan tek parti AKP imiş gibi davranmaktan vazgeçin. Hükümettekilerin cuma namazından, sabah namazından çıkarkenki görüntüleri sadece bu dönemde veriliyor neden acaba ?! Din, Allah ile kul arasındadır her zaman lütfen göstermelik davranışlara bu kadar bağnazca bağlanmayın... Kii dinimiz israfı, çalış çırpmayı hoş görmezken bu resim ironik olmuş

[QU"yercekimli karanfil, post: 43325056, member: 230348"]Neden aglamamiz gerek?[/QUOTE]
Bir Ben ağlıyorum heralde. İçerde babasıyla oynayan kızımın sesini duydukça tekrar ağlamak geliyor. Nedense içimde çok kötü hisler var. Hayırlara çıksın. Hem söyleyim de sevinsinler baksana ağlayın diyolar sevinçleri beş katına çıkıyorsa demek

Annem beni kesicek
Şehir koptu kopuyor sen hala evde misin ?
Diye çemkirdi kendileri telefonda az önce
Azcık bayrak sallayıp gelicem kızlaaarrr

Aman ha akp bayrağı salla.
Türk bayrağı yakışmaz eline.
Çığırırken gırtlaktan gelsin, herşey reis için

Bir de anlamadığım kim burda akpye oy vermeyen müslüman değil demiş? Sürekli aynı şey ısıtılıp ısıtılıp yazılıyor da..
Diyen çok. Basortumuze dil uzatan bile var rahibeler de başörtüsü takıyor diyerek. Yaptigimiz ibadetleri sorgulayan bile var. Sadece bugunden bahsetmiyoruz.

Muslumanlar secdede mesaji ne anlama geliyor? Akp 1. Parti cikti tek basina iktidar oldu oy verenleri seviniyor dogal olarak. Ama bunun muslumanlarin secdede olmasiyla alakasi ne? Dinle ilgili siyaset iceren paylaşımlar insanlari provoke ediyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…