- 20 Mart 2014
- 5.712
- 6.135
- 448
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Neden aglamamiz gerek?
Bizim alnımız secdeye değmiyor biz kuran kitap nedir anlamıyoruz, toplumu ötekileştirmekten vazgeçmediler. Akpli değilsen günahkarsın, başbakana dokunmak ibadettir, allahın bütün vasıflarını toplamış dediler, rahmet verdim diyecek kadar şirke bulandılar daha ne diyeyimIste ben de buna tahammül edemiyorum. Sanki bizler dinsiz imansiz pis düşmanlarız bunlar da cihada geliyor. Din iman islerini siyasete bulastirmayin iste insanlarin en hassas noktası.
yazıklar olsun size.sizin gibilere.
Benim ateist bir arkadaşım akp oy veriyor,dinine çok bağlı başka biri hdp ye...bu işin bir matematiği yok.Bir de anlamadığım kim burda akpye oy vermeyen müslüman değil demiş? Sürekli aynı şey ısıtılıp ısıtılıp yazılıyor da..
ben de yazdiklarin gibi hislerim. hatta biraz pisman bile olmustum.Allah kötüye fırsat vermesin.
Geçmişte Akp'ye oy vermişliğim var.
Güzel şeyler yapmadılar da değil.
Kaldır çöpe at partisi değil gözümde.
Ama güzel şeylerin yanında insanı korkutan şeyler yaptılar, fırsat kolluyor gibiler..
Güvenimi kaybettim.
Aslında benim gibi pek çok kişi geçmiş seçimde Akp ders alsın, oyu düşsün bir kendisine
çeki düzen versin istedi.
Hdp barajı aşınca herkes bir şok yaşadı, acaba oldu.
Kaş yaparken göz mü çıkardık diye.
Ben bile kararımı sorguladım, bir pişmanlık yaşadım.
Bu oy artışını o pişmanlık yaşayanlara yoruyorum ben.
Başka açıklaması yok.
Hayırlısı buymuş diyerek kendimi rahatlatmaya çalışıyorum artık.
Allah güzel günler göstersin.
benim yerimede sallaAnnem beni kesicek
Şehir koptu kopuyor sen hala evde misin ?
Diye çemkirdi kendileri telefonda az önce
Azcık bayrak sallayıp gelicem kızlaaarrr![]()
O insanlık dışı bir şey miydi peki? Bu iki olayı bir tutuyorsanız siz de gidin bir köşede insanlığınızı sorgulayın.
Lütfen artııık dine önem veren, dinini yaşayan tek parti AKP imiş gibi davranmaktan vazgeçin. Hükümettekilerin cuma namazından, sabah namazından çıkarkenki görüntüleri sadece bu dönemde veriliyor neden acaba ?! Din, Allah ile kul arasındadır her zaman lütfen göstermelik davranışlara bu kadar bağnazca bağlanmayın... Kii dinimiz israfı, çalış çırpmayı hoş görmezken bu resim ironik olmuş
Yarası olan mı gocunuyor diyelim ya da.. Anlam veremiyorum çünkü bu söylemlere.. Ben akpye oy vermeyen kimseyi dinsiz, kitapsız olarak görmedim.Benim ateist bir arkadaşım akp oy veriyor,dinine çok bağlı başka biri hdp ye...bu işin bir matematiği yok.
Annem beni kesicek
Şehir koptu kopuyor sen hala evde misin ?
Diye çemkirdi kendileri telefonda az önce
Azcık bayrak sallayıp gelicem kızlaaarrr![]()
Diyen çok. Basortumuze dil uzatan bile var rahibeler de başörtüsü takıyor diyerek. Yaptigimiz ibadetleri sorgulayan bile var. Sadece bugunden bahsetmiyoruz.Bir de anlamadığım kim burda akpye oy vermeyen müslüman değil demiş? Sürekli aynı şey ısıtılıp ısıtılıp yazılıyor da..
Geçen hafta banlandim![]()