Türkiye sandık başında oy verme işlemi başladı

Hdp kıl payı geçecek gibi

Açılan sandık %86,5 Bazı kanallarda Hdp baraj altı bazı kanallarda değil.
vallaha Akasya baraj altına düşen parti olsa da olmasa da sonuç çok açık. AKP bir rest çekti, millet de elini açtı. bundan sonra bize düşen köşemize çekilip olanı biteni izlemek.
izlemek dedim dikkat ettiysen.

Ben inanmıyorum kusura bakmayında
Bi akrabam koyu chpli ve yıllardır akpartili belediyede Çalışıyor
Geçen sene bir üst kademeye yükseldi
Burda insanları kandırmayalım lütfen

Chp'nin oyunun düşmesine şaşırmayın arkadaşlar ben chp'li olarak akp'ye verdim ve birsürü tanıdığım var savaş istemiyoruz biz,inşallah bigün savaşsız bi toplumda sadece politikasını beğendiğim partiyi seçebilirim bende o korkanlardan biriyim ne yazıkki

İktidar olsun diye dua ederken, şimdi hdp barajın altına cakilirsa başkanlık konuşulacak artık hem hdp hem mhp nin oyunun azalmış olmasi, milletimizin ırkçı provokasyonlara gelmediğini gösteriyor... ülkemin insanlariyla gurur duyuyorum. Bütün provakasyonlara rağmen, ırkçılığa prim yok

Koalisyona yanaştılar mı diğerleri?
Evet yanastilar yanasmayan Akp idi. Ama algi manipulasyonunu iyi yaptilar.

Mhp sart sundu ama olmaz olmaz sartlar değildi. Yolsuzlugun sorusturmanin ,cumhurbaskaninin anayasal sinirlarda olmasinin, çözüm surecinin bitirilmesinin kabul.edilmeyecek tarafi neydi?

Chpye koalisyon bile teklif etmediler azınlık hukumeti ya da secim hukumeti teklif ettiler.

Ama dedigim gibi her seyi yapip ben yapmadim o yapti demekte ustlerine yok . Algi yönetmeyi biliyorlar vesselam

Ben inanmıyorum kusura bakmayında
Bi akrabam koyu chpli ve yıllardır akpartili belediyede Çalışıyor
Geçen sene bir üst kademeye yükseldi
Burda insanları kandırmayalım lütfen
İnandırmak için yazmadım ister inan ister inanma. Yalan söylediğime dair ithamda da bulunma o sizin işiniz iyi anlarsınız acındırmaktan insanların duygularını sömürmekten.

Bu seçime neden gerek duyulduğu ortada.
Seçimde 1. Parti hükümeti kuramazsa şayet, hükümeti kurma görevi 2. Partiye verilir.
O yapılmadı bu yapılmadı, gitti paracıklar yeniden seçim yapıldı.
"Cumhurbaşkanı" akp için didindi durdu. Tarafsız yansız yasaksız! Yasaksız özgür.. Tvler, gazeteciler susturuldu. vs vs vs

Yüzsüzce sevinilecek. Cepler dolmaya devam.Yolsuzluk tamgaz devam. Diktatörlük kanıksandı, bir resmiyete dökülmedi. Yaptım ettim oldu devri.

Heil Hitler!

Milli irade saygım sonsuz. Allah ın işine akıl sır erdiremeyiz. Belki ahirette göreceğiz. Şu an Üzgün olmanın da ötesine geçtim tek bir tesellim var içim rahat kendi açımdan.

Yok olsa ne olacak? Senin gibi torpilliler atanacak işe girecek bizlerde çalışıp atanamayacağız olacağı bu. Seni ilgilendirmiyor hdp artık sen partine bak
Sen hala buralarda mısın
Çoktaan gitmişsindir diye düşündüm de...
Cesur yürek seniiii

Bin kere beğeniyorum bin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…