vallaha Akasya baraj altına düşen parti olsa da olmasa da sonuç çok açık. AKP bir rest çekti, millet de elini açtı. bundan sonra bize düşen köşemize çekilip olanı biteni izlemek.Açılan sandık %86,5 Bazı kanallarda Hdp baraj altı bazı kanallarda değil.
Ben inanmıyorum kusura bakmayında13 senedir görüyoruz. Akepeli olmadiğim için işten çıkartilmiştim. Geçen seçimde hükümeti kurma yetkisini kemal kılıçdaroğluna verseydi niye vermedi? Halkın iradesine neden saygı duymadı. Bende sizin tek başınıza iktidar olmanıza saygı duymuyorum demokrasi yok çoktan bitti.
Missss gibi turk kahvesi yaptim, sende gel81 ildeoyunu artirmis bir partiden bahsediyoruz konusmaya bile gerek yok anlayana arkadaslar ..
Heyecanla balkon konusmasini bekliyorum caylar kahveler hazir mi? :)))))))))))))))
Evet yanastilar yanasmayan Akp idi. Ama algi manipulasyonunu iyi yaptilar.Koalisyona yanaştılar mı diğerleri?
Missss gibi turk kahvesi yaptim, sende gel
İnandırmak için yazmadım ister inan ister inanma. Yalan söylediğime dair ithamda da bulunma o sizin işiniz iyi anlarsınız acındırmaktan insanların duygularını sömürmekten.Ben inanmıyorum kusura bakmayında
Bi akrabam koyu chpli ve yıllardır akpartili belediyede Çalışıyor
Geçen sene bir üst kademeye yükseldi
Burda insanları kandırmayalım lütfen
Sen hala buralarda mısınYok olsa ne olacak? Senin gibi torpilliler atanacak işe girecek bizlerde çalışıp atanamayacağız olacağı bu. Seni ilgilendirmiyor hdp artık sen partine bak
Bin kere beğeniyorum bin.Bu seçime neden gerek duyulduğu ortada.
Seçimde 1. Parti hükümeti kuramazsa şayet, hükümeti kurma görevi 2. Partiye verilir.
O yapılmadı bu yapılmadı, gitti paracıklar yeniden seçim yapıldı.
"Cumhurbaşkanı" akp için didindi durdu. Tarafsız yansız yasaksız! Yssaksız özgür.. Tvler, gazeteciler susturuldu. vs vs vs
Yüzsüzce sevinilecek. Cepler dolmaya devam.Yolsuzluk tamaz devam. Diktatörlük kanıksandı, bir resmiyete dökülmedi. Yaptım ettim oldu devri.
Heil Hitler!
allahımaa bın sukurrrStar TV'de yer alan verilere göre HDP baraj altı. Açılan sandık %91.1
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?