• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Türkiye sandık başında oy verme işlemi başladı

[QUOTE="derandiren, post: 43323795, membenandırmak için yazmadım ister inan ister inanma. Yalan söylediğime dair ithamda da bulunma o sizin işiniz iyi anlarsınız acındırmaktan insanların duygularını sömürmekten.[/QUOTE]
Canım hiç üsteleme şimdi çirkinleşebilme kapasiteleri çok yüksek insanlar var.

Chp'nin oyunun düşmesine şaşırmayın arkadaşlar ben chp'li olarak akp'ye verdim ve birsürü tanıdığım var savaş istemiyoruz biz,inşallah bigün savaşsız bi toplumda sadece politikasını beğendiğim partiyi seçebilirim bende o korkanlardan biriyim ne yazıkki
sizi canı gönülden tebrik ediyoruz. AKP başkanlık sistemi getirdiğinde itiraz etmeyin olur mu? çünkü %52 oyla bu yetkiyi çatır çatır aldılar. verenlerden biri de sizsiniz. dilediğiniz partiye oy verebilirsiniz ama her eylemin bir sonucu olacaktır.
hepimize hayırlı olsun verdiğiniz oy.

vallaha Akasya baraj altına düşen parti olsa da olmasa da sonuç çok açık. AKP bir rest çekti, millet de elini açtı. bundan sonra bize düşen köşemize çekilip olanı biteni izlemek.
izlemek dedim dikkat ettiysen.
Bu gidisle sade biz degil herkes izleyecek bana kalirsa.. Bu sonuclar boyle kalir, ilaveten bir parti de baraj altinda kalirsa seyreyle filmi.. Yazacak elestirecek yer zaten kalmaz, bura da dahil sosyal medyanin kokune kibrit suyu dokulur. Bir dahaki secimlerde de Saddam gibi % 98 ler cekmeye baslar birileri.. Gecmis olsun..

81 ildeoyunu artirmis bir partiden bahsediyoruz konusmaya bile gerek yok anlayana arkadaslar ..
Heyecanla balkon konusmasini bekliyorum caylar kahveler hazir mi? :)))))))))))))))
Ayyy ben bi keyif kahvesi yapayım kendime
xenforo-smilies-kk50.gif

Görünen akp kürtleri bombalayınca oy patlaması aldı
birde tabi insanların çoğu borçlu ya otomobil yada ev borcu var istikrarın bozulmamasından yana kayıp eden mhp oldu koalisyona evet demesi gerekirdi , yani insanlar içln ticari kaygıları ön planda koalisyon olsaydı parlementoda ancak kavga görecektik , koalisyona uygun ve olgun değil memleket

amelifAmine, post: 43323804, member: 608108"]Müsterih ol! Ey Büyük Fatih, Abdülhamid, Necmeddin Erbakan ve bütün mazlumlar! Müslümanlar secdede, Türkiye 'Allah-u Ekber' dedi.[/QUOTE]
Siyasetle başka olayı karıştırmışsınız. Şu an hala laik bir ülkeyiz artık bikaç au sonra dediğiniz de olur

Chp'nin oyunun düşmesine şaşırmayın arkadaşlar ben chp'li olarak akp'ye verdim ve birsürü tanıdığım var savaş istemiyoruz biz,inşallah bigün savaşsız bi toplumda sadece politikasını beğendiğim partiyi seçebilirim bende o korkanlardan biriyim ne yazıkki

Aferimmm arkadaşım. Haklısın çoluk çocuk askere gidecek. Başımızdaki canavar ancak oyla susuyor.

sizi canı gönülden tebrik ediyoruz. AKP başkanlık sistemi getirdiğinde itiraz etmeyin olur mu? çünkü %52 oyla bu yetkiyi çatır çatır aldılar. verenlerden biri de sizsiniz. dilediğiniz partiye oy verebilirsiniz ama her eylemin bir sonucu olacaktır.
hepimize hayırlı olsun verdiğiniz oy.
başkanlık sistemi getirilemez bunu zamanla görücez,önce hdp tam anlamıyla temizlensin sıra onada gelicek merak etmeyin benim önceliğim savaş yönünde oldu

Hanımlar hdp nin barajın altında kalması iyi gibi görülsede bunun ne gibi sorunlar doğuracagını kestiremiyorum açıkçası :(.

Bu gidisle sade biz degil herkes izleyecek bana kalirsa.. Bu sonuclar boyle kalir, ilaveten bir parti de baraj altinda kalirsa seyreyle filmi.. Yazacak elestirecek yer zaten kalmaz, bura da dahil sosyal medyanin kokune kibrit suyu dokulur. Bir dahaki secimlerde de Saddam gibi % 98 ler cekmeye baslar birileri.. Gecmis olsun..
milli irade buymuş Saraylim. HDP'den oy gitmiş, MHP'den oy gitmiş. demek ki milletin istediği buymuş. şimdi yaşayıp göreceğiz.
ancak şundan emin olmalı herkes, kimsenin yakınmaya hakkı yok. AKP ne yaparsa anasının ak sütü gibi helaldir.

Back
X