Yasama,yürütme,yargı ellerinde olacak 13 senedir olduğu gibi. Hukuksuzluk diz boyu,yoksulluk,kendileri
Gibi düşünmeyenlere tahammülsüzlük vs vs vs.......
7 hazirandaki seçime neden saygı duyulmafı peki canım2 kişiden 1inin oyu akpye, az değil.. O halka saygı duyun bence..
Olmaz olmaz rahat ol bi ön yargılarını kır önceYasama,yürütme,yargı ellerinde olacak 13 senedir olduğu gibi. Hukuksuzluk diz boyu,yoksulluk,kendileri
Gibi düşünmeyenlere tahammülsüzlük vs vs vs.......
Ya bi git yaaaSaygı duyulacak bir halk göremiyorum ne yazık ki. Cumhuriyet'e saygı duymayana saygı duymam.
INSALLAH, hdp yok olacakbazı yerler hdp yi baraj altı gösteriyor. hadi inşallah.
7 haziranda oyle değildi ve onlara neden saygi duyulmadi?2 kişiden 1inin oyu akpye, az değil.. O halka saygı duyun bence..
Diğer partiler yanaşmadı çünkü koalisyona canım..7 hazirandaki seçime neden saygı duyulmafı peki canım
13 senedir görüyoruz. Akepeli olmadiğim için işten çıkartilmiştim. Geçen seçimde hükümeti kurma yetkisini kemal kılıçdaroğluna verseydi niye vermedi? Halkın iradesine neden saygı duymadı. Bende sizin tek başınıza iktidar olmanıza saygı duymuyorum demokrasi yok çoktan bitti.Olmaz olmaz rahat ol bi ön yargılarını kır önce
Demokrasi Herkes için demokrasi merak etme
7 haziranda oyle değildi ve onlara neden saygi duyulmadi?
Simdi tvye bakiyorum kiskananlar catlasin diye bagiriyorlar. Cok garip bi ulkedeyiz. Tam tezlik
Sen gelinceye kadar 551 olur gitme benceay ben biraz mola vercem, kör oldum takip etcem sizi diye, sayfa 51 şuraya notumu düşeyim
Olur mu canım onların oylarıyla bizimkinin eşit olması bile saçmalık! Onların bir oyu bizim 3 oyumuz etmeliydi2 kişiden 1inin oyu akpye, az değil.. O halka saygı duyun bence..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?