• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Türkiye sandık başında oy verme işlemi başladı

zaten öyle değilmiydi şimdi iyice meşrulaşacak
sıra nasıl fethullaha ipeğe geldiyse şimdi diğerlerine ve şimdi destekleyenlere gelecek,müstehaktır bence
geçmiş 10 küsür seneye bakıp arkasında yanında yöresinde kim varsa bir şekilde satan adama güvenip oy veriyorsa bu millet söyleyecek laf yoktur
Aynen öyle. Kendime yaşayacak yeni bir ülke bulmam lazım daraldım!:KK14:

[QUOTilla, post: 43323668, member: 170770"]Koalisyona yanaştılar mı diğerleri?[/QUOTE]
Öyle yüksekten yanaşmadılar hissettik kuramayacaklar vermedik onun için gibi bişey olabilir mi? O ne ki? Demokrasi Mi

Ya bi git yaaa :63:
Ne yazabilirsin ki ?
Cart curt zart zurt...
Soda iç sodaaaaaaaaaaaaaaa :KK49:
xenforo-smilies-kk70.gif
xenforo-smilies-kk70.gif
xenforo-smilies-kk70.gif

13 senedir görüyoruz. Akepeli olmadiğim için işten çıkartilmiştim. Geçen seçimde hükümeti kurma yetkisini kemal kılıçdaroğluna verseydi niye vermedi? Halkın iradesine neden saygı duymadı. Bende sizin tek başınıza iktidar olmanıza saygı duymuyorum demokrasi yok çoktan bitti.
Akpli değilsen baştan işe alınmıyorsun zaten artık, ben kendimi geçtim çoluğumuzu çocuğumuzu daha kötü günler bekliyor, Türkiye mahvoldu işinin ehli olana iş verilmez oldu, torpil, liyakat had safhada, artık çevremdekiler keşke darbe olsaydı da bunlar gelmeseydi ülkenin başına demeye başladı, başkanlık sisteminin eksileri artılarından çok fakültede hocamız demişti, sonumuz geldi ülke olarak artık Akp'yi hiçbir şey durduramaz :KK61:

Ya bi git yaaa :63:
Ne yazabilirsin ki ?
Cart curt zart zurt...
Soda iç sodaaaaaaaaaaaaaaa :KK49:

Ay sürü gibi alıntıladınız uzun uzun anlatayım dedim ama anlayacağınızı sanmam. :KK12:
Hazım sorunum yok çok şükür. Evde kutlama yapanlar falan sadece yazık diyebiliyorum. Yorum bile yapılmaz ki senin gibi zihniyetlere.
Soda mı ilaç mı bilemem ama sen bu kafayla aynen devam.

Açılan sandık %86,5 Bazı kanallarda Hdp baraj altı bazı kanallarda değil.

Daha cogu yerde islak imzalar cikmamis, kimi sandiklar daha yeni yola cikmis, nasil bu kadar kisa zamanda yuzde 70e yakin sandigin acilip sayildigi soyleniyor, o da ayri muamma..

Koalisyon kurulmasi icin cumhurbaskaninin yetki vermesi gerekiyor hanimlar. Hicbir parti kafasına göre koalisyon kuramaz buna bir netlik getirelim. Cb yalnizca davutogluna verdi o yetkiyi ve chp ve mhp genel baskanlarinin ifadesine göre kendilerine koalisyon teklif edilmemis. Yani koalisyona yanaşmadılar demek gerçekleri yansıtmıyor. En başından beri seçim istedi akp. Hakkımızda hayırlısı olsun.

Back
X