Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynen öyle. Kendime yaşayacak yeni bir ülke bulmam lazım daraldım!zaten öyle değilmiydi şimdi iyice meşrulaşacak
sıra nasıl fethullaha ipeğe geldiyse şimdi diğerlerine ve şimdi destekleyenlere gelecek,müstehaktır bence
geçmiş 10 küsür seneye bakıp arkasında yanında yöresinde kim varsa bir şekilde satan adama güvenip oy veriyorsa bu millet söyleyecek laf yoktur
Yok olsa ne olacak? Senin gibi torpilliler atanacak işe girecek bizlerde çalışıp atanamayacağız olacağı bu. Seni ilgilendirmiyor hdp artık sen partine bakINSALLAH, hdp yok olacak![]()
Ya bi git yaaa
Ne yazabilirsin ki ?
Cart curt zart zurt...
Soda iç sodaaaaaaaaaaaaaaa![]()
Akpli değilsen baştan işe alınmıyorsun zaten artık, ben kendimi geçtim çoluğumuzu çocuğumuzu daha kötü günler bekliyor, Türkiye mahvoldu işinin ehli olana iş verilmez oldu, torpil, liyakat had safhada, artık çevremdekiler keşke darbe olsaydı da bunlar gelmeseydi ülkenin başına demeye başladı, başkanlık sisteminin eksileri artılarından çok fakültede hocamız demişti, sonumuz geldi ülke olarak artık Akp'yi hiçbir şey durduramaz13 senedir görüyoruz. Akepeli olmadiğim için işten çıkartilmiştim. Geçen seçimde hükümeti kurma yetkisini kemal kılıçdaroğluna verseydi niye vermedi? Halkın iradesine neden saygı duymadı. Bende sizin tek başınıza iktidar olmanıza saygı duymuyorum demokrasi yok çoktan bitti.
Ya bi git yaaa
Ne yazabilirsin ki ?
Cart curt zart zurt...
Soda iç sodaaaaaaaaaaaaaaa![]()
Kuzuların sessizliğiBu benim çete nerelerde yahu
Meeeedddd gelsene yavriimmmm
Hayyaaalllll hu huu
Oliviaaaaaa
Toplaşın toplaşın gelin gari![]()
sevincimi kim olursa olsun kursagimda birakamazYok olsa ne olacak? Senin gibi torpilliler atanacak işe girecek bizlerde çalışıp atanamayacağız olacağı bu. Seni ilgilendirmiyor hdp artık sen partine bak
Türk milleti çalışkandır Türk milleti zekidir. Ne güzel demiş Atam.