- 1 Eylül 2010
- 11.644
- 22.237
- 598
Ne o kiz soda sende ise yaradi mi?Cumhuriyetle Atatürk ü hazmettirdi mi? Hazmettirmis ki tavsiyeye baslamissinYa bi git yaaa
Ne yazabilirsin ki ?
Cart curt zart zurt...
Soda iç sodaaaaaaaaaaaaaaa
sizi canı gönülden tebrik ediyoruz. AKP başkanlık sistemi getirdiğinde itiraz etmeyin olur mu? çünkü %52 oyla bu yetkiyi çatır çatır aldılar. verenlerden biri de sizsiniz. dilediğiniz partiye oy verebilirsiniz ama her eylemin bir sonucu olacaktır.Chp'nin oyunun düşmesine şaşırmayın arkadaşlar ben chp'li olarak akp'ye verdim ve birsürü tanıdığım var savaş istemiyoruz biz,inşallah bigün savaşsız bi toplumda sadece politikasını beğendiğim partiyi seçebilirim bende o korkanlardan biriyim ne yazıkki
Bu gidisle sade biz degil herkes izleyecek bana kalirsa.. Bu sonuclar boyle kalir, ilaveten bir parti de baraj altinda kalirsa seyreyle filmi.. Yazacak elestirecek yer zaten kalmaz, bura da dahil sosyal medyanin kokune kibrit suyu dokulur. Bir dahaki secimlerde de Saddam gibi % 98 ler cekmeye baslar birileri.. Gecmis olsun..vallaha Akasya baraj altına düşen parti olsa da olmasa da sonuç çok açık. AKP bir rest çekti, millet de elini açtı. bundan sonra bize düşen köşemize çekilip olanı biteni izlemek.
izlemek dedim dikkat ettiysen.
Sen bir sus. En azından senin gibi seviyesizce tartişmiyorum. Siz iktidar olamasanız şimdi seni görürdüm burda belden aşaği küfür ve hakaretlerini.Sen hala buralarda mısın
Çoktaan gitmişsindir diye düşündüm de...
Cesur yürek seniiii
Kız kuzuların sessizliği deme ürperdimKuzuların sessizliğiMerak ettim, kal geldi heralde..
Ayyy ben bi keyif kahvesi yapayım kendime81 ildeoyunu artirmis bir partiden bahsediyoruz konusmaya bile gerek yok anlayana arkadaslar ..
Heyecanla balkon konusmasini bekliyorum caylar kahveler hazir mi? :)))))))))))))))
Ha ha haaayyyyyttttttSen bir sus. En azından senin gibi seviyesizce tartişmiyorum. Siz iktidar olamasanız şimdi seni görürdüm burda belden aşaği küfür ve hakaretlerini.
Kahvelerinizi almışken Youtube'daki yolsuzluk videosunu da izleyin hanımlar hani Başbakanımızın oğluyla yaptığı konuşma, daha bir keyifli olur bence.Ohhhh sefamız olsun Afiyet olsun bize :))
Kendini ne guzel tanimlamissinEşekler adam olur bu halk olmaz. Kendi kusmugunuzda bogulun inşallah.
Chp'nin oyunun düşmesine şaşırmayın arkadaşlar ben chp'li olarak akp'ye verdim ve birsürü tanıdığım var savaş istemiyoruz biz,inşallah bigün savaşsız bi toplumda sadece politikasını beğendiğim partiyi seçebilirim bende o korkanlardan biriyim ne yazıkki
Star TV'de yer alan verilere göre HDP baraj altı. Açılan sandık %91.1
başkanlık sistemi getirilemez bunu zamanla görücez,önce hdp tam anlamıyla temizlensin sıra onada gelicek merak etmeyin benim önceliğim savaş yönünde oldusizi canı gönülden tebrik ediyoruz. AKP başkanlık sistemi getirdiğinde itiraz etmeyin olur mu? çünkü %52 oyla bu yetkiyi çatır çatır aldılar. verenlerden biri de sizsiniz. dilediğiniz partiye oy verebilirsiniz ama her eylemin bir sonucu olacaktır.
hepimize hayırlı olsun verdiğiniz oy.
Kahvelerinizi almışken Youtube'daki yolsuzluk videosunu da izleyin hanımlar hani Başbakanımızın oğluyla yaptığı konuşma, daha bir keyifli olur bence.
milli irade buymuş Saraylim. HDP'den oy gitmiş, MHP'den oy gitmiş. demek ki milletin istediği buymuş. şimdi yaşayıp göreceğiz.Bu gidisle sade biz degil herkes izleyecek bana kalirsa.. Bu sonuclar boyle kalir, ilaveten bir parti de baraj altinda kalirsa seyreyle filmi.. Yazacak elestirecek yer zaten kalmaz, bura da dahil sosyal medyanin kokune kibrit suyu dokulur. Bir dahaki secimlerde de Saddam gibi % 98 ler cekmeye baslar birileri.. Gecmis olsun..
malesefki öyle askeri polisi düşünüyorum sadeceAferimmm arkadaşım. Haklısın çoluk çocuk askere gidecek. Başımızdaki canavar ancak oyla susuyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?