Türkiye sandık başında oy verme işlemi başladı

Korktum tabi. Bi ara akpye vereyim de sussun artık dedim.

Gözümden yaş geldi şehitler için. Boku bokuna iktidar uğruna gittiler. Bi yerlerine kına yaksınlar şimdi.
Simdi bak birden her sey sut liman olacak olen olduguyle yanan yandigiyla kalacak. Kimse de ya bunlar bi ara kudurdu da simdi niye durdular demeyecek "istikrar" geri geldi diyecekler

Bu sonuclara ragmen koltugunda oturan muhalefet liderlerini de kinadim ve onlara laflar hazirladim.

Allah 7 haziranda ölen garibanların,askerlerimizin polislerimizin sivil halkımızın hakkını bırakmasın kim sebep olduysa rahat nefes alamasın inşallah.

valla pek anlamadım ama anladığım kadarıyla cevap yazayım, muhalefet aşırı kendine güvendi doğru, burunlarından kıl aldırmadılar, biz olduk dediler, onunda etkisi çok

MHP buyuk yanlislik icinde.. Bahceli MHP yi batirdi. Iste sonuc. MHP hezimete ugradi. Bu cok aci birsey. Bu sadece MHP icin degil, Bu ulkenin umutlari icin cok aci birsey..!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…