- 14 Eylül 2012
- 10.762
- 12.401
- 298
hayırlısı olsun arkadaşlar. ben chp nin %5 oyu nereye gitti onu merak ettim
Tatile gitmiş :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hayırlısı olsun arkadaşlar. ben chp nin %5 oyu nereye gitti onu merak ettim
Bi de 400 geliyomuşBaşkan Erdoğan,bıttı bu iş,bıttı
Erdogan mi ?? Ahhh guzel ulkem iste ..Başkan Erdoğan,bıttı bu iş,bıttı
Araya sikisiriz artıkAnnemler çeşmede aradım botu şişiriyo babam :)
Simdi bak birden her sey sut liman olacak olen olduguyle yanan yandigiyla kalacak. Kimse de ya bunlar bi ara kudurdu da simdi niye durdular demeyecek "istikrar" geri geldi diyeceklerKorktum tabi. Bi ara akpye vereyim de sussun artık dedim.
Gözümden yaş geldi şehitler için. Boku bokuna iktidar uğruna gittiler. Bi yerlerine kına yaksınlar şimdi.
Yani 7,8 bin :)yardımcı olurum adam başı 2000 €
Neden chess? Bence 7 haziranda hdp yi meclise sokmak en berbat taktikti. Bu millet çok aşırı aptal yerine kondu. Hele hele " nasıl salladık ama çak" yapmak ne siyasetle be ülkeni düşünmekle ilgisi yoktu. Tek dert. AK partiyi yok etmekti üstelik ülke pahasına olsada. Buda insanları çıldırttı.
Gerçekten korkmuş insanlar. Erken seçim taktiği, arada yaşattıkları, ölen canlar, karışıklıklar, yükselen dolar.. İşinize yaradı. Hayırlısı olkor
Demek ki neymis Hdp'ye oylar Akpden kaymis
Son durum ne Hdp'ye oy verenler hala terorist mi?![]()
3 kişiyiz Kazen, hesap numaramı yolluyorum hemenyardımcı olurum adam başı 2000 €
Arka balkonu yıkatıyormuş oVay be acaba Bahçelinin ekrana çıkacak yüzü var mi daha her seçim olduğu gibi bu seçimde birinci biziz diyebilecek mi
Vallahi daha yeni aynı şeyi ablama yazdım. Çamur at izi kalsın işteDemek ki neymis Hdp'ye oylar Akpden kaymis
Son durum ne Hdp'ye oy verenler hala terorist mi?![]()
Yavrum bana geeelllll....ben bakarım sana3 kişiyiz Kazen, hesap numaramı yolluyorum hemen![]()