- 24 Şubat 2014
- 12.534
- 23.227
- 348
Senin oyunla benim oyum bir mi muhabbeti mi yapacaksın yoksaErdogan mi ?? Ahhh guzel ulkem iste ..
Bu gibilerde oy kullanmis yazik..

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Senin oyunla benim oyum bir mi muhabbeti mi yapacaksın yoksaErdogan mi ?? Ahhh guzel ulkem iste ..
Bu gibilerde oy kullanmis yazik..
3 kişiyiz Kazen, hesap numaramı yolluyorum hemen![]()
4 kisiyiz ikisi bebe cocuklara indirim var mi?yardımcı olurum adam başı 2000 €
Bizdende 8 kisi sigar dimi ..yabancı değilsin Paypal'dan ödeme kabul ediyorum.
Ben dağdaki çobanSenin oyunla benim oyum bir mi muhabbeti mi yapacaksın yoksa![]()
Çünkü davulun sesi uzaktan hoş geliyoravrupalı arkadaşlar ne çalışmışlar be yüzde 60 akp diyo![]()
Bir AKP li olarak oy verirken iki seçimde de tereddüt yasadım acaba Hakkı'n yanında miyim diye ama bakıyorum alternatif bir parti göremiyorum maalesef ak partinin yükselmesi tamamen beceriksiz muhalefet partileri sayesinde
Ben eğer diğer partili biri olsam kesinlikle su koalisyon sürecini değerlendiremeyen partime sittin sene daha oy vermezdim
Zaten amaç bunu dedirtmekti.Simdi bak birden her sey sut liman olacak olen olduguyle yanan yandigiyla kalacak. Kimse de ya bunlar bi ara kudurdu da simdi niye durdular demeyecek "istikrar" geri geldi diyecekler
Bu sonuclara ragmen koltugunda oturan muhalefet liderlerini de kinadim ve onlara laflar hazirladim.
![]()
4 kisiyiz ikisi bebe cocuklara indirim var mi?
Ayyy sakasi bile kötü Tovbe Allahım
Ben oy kullanmadigim icin aslinda kullanamadigim icin Bunu soylemiyecem .Senin oyunla benim oyum bir mi muhabbeti mi yapacaksın yoksa![]()
TeşekkürlerEn mantıklı akpli yorumuydu :)