Türkiye sandık başında oy verme işlemi başladı

Hayır AKP ye geçmeyecek aldıkları oy oranında diğer partilere dağıtılacak. Tabii yine en çok AKP nin işine geliyor o ayrı.
Bilgi yanlışını düzelteyim oy oranında dağıtılmıyormuş. Barajı geçemeyen partinin altında hangi parti varsa ona veriliyormuş.

AA sonuçlarına göre Türkiye geneli açılan sandık oranı %65 ve .... bekleyip görelim
Yani kazen burda bu kadar coşkunun arasında şu sükünetini koruyosun ya ne diyeyim...ya hu söyle kurtul...

monna_rosa .!.:
Millet kör ya ben bunu gördüm bu seçimde.
Ülkemi çok seviyorum deyip oy vermeyen insanlar neyin kafasındalar acaba?
Mhp ye de helal olsun destekler gibi oldu bu seçimde.
Değil mi ben şu an çocuğuma baktıkça ağlıyorum. Durmuyo ya. Demogoji de değil bu sadece çok üzüldüm. Milli irade tamam ama milli iradeye bakın tek gelmezsek işsiz kalırsınız ekonomi batar şu bu denilirse orda tıkanıyor işte. Cidden çok Üzgünüm. Bekleyip göreceğiz neler olacak

avrupalı arkadaşlar ne çalışmışlar be yüzde 60 akp diyo
Yardıma Çağrı!!! Değerli Arkadaşlar, Ak Parti İngiltere SKM olarak seçimlere hazırlanıyoruz. Başarılı olmak için örgütlü hareket etmeye mecburuz. İmkanı ve kabiliyeti olan herkesin yardımına ihtiyacımız var. ULAŞTIRMA BİRİMİ olarak eksiklerimiz şunlardır: !!!!! Acilen, D1 ehliyetli 4 ŞOFÖR, !!!!!!! Acilen, Minibüslerimizin duraklarında bekleyecek DURAK GOREVLiLERi 5 kisi !!!!!! Acilen ! Kendi arabalarıyla seçmen taşımak isteyen bay-bayan çok sayıda gönüllüye ihtiyacımız vardir. Gün mazeret üretme günü degil; seferberlik günüdür. Elini degil; bedenini yükün altına koyma günüdür. Müracaat: CELAL GÖKÇE (AK Parti İngiltere SKM Ulaşım Sorumlusu 0788xxxxxxx)
-----
22,25 ekim tarihleri arası
Perşembeden pazara sabah saat 8,den akşam 5,e kadar,,
Dalston,da AZİZİYE CAMİ,sinin önünden,,
Edmontonda pınar kebabın arkadındaki CAMİ,nin önünden,
Peckham,dan PECKHAM CAMİSİNİN önünden AK YÜREKLERİ taşıyacak servislerimiz olacaktır,
Herkesi 2,numaralı sandığa bekliyoruz
Lütfen etrafınıza duyurun!!!
----
bana gelen mesajlardan sadece 2si.
baska hangi partinin secmenleri boyle orgutlenip oy topladi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…