• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Türkiye sandık başında oy verme işlemi başladı

Bu arada HDP hala kan kaybetmeye devam ediyor. İlk sonuçlarda doğuda seçimler 1 saat önce tamamlandığı için diğer illerden gelen sonuçlar ciddi olarak etkiliyor.

Çok bıçak sırtı bir durum

Yardıma Çağrı!!! Değerli Arkadaşlar, Ak Parti İngiltere SKM olarak seçimlere hazırlanıyoruz. Başarılı olmak için örgütlü hareket etmeye mecburuz. İmkanı ve kabiliyeti olan herkesin yardımına ihtiyacımız var. ULAŞTIRMA BİRİMİ olarak eksiklerimiz şunlardır: !!!!! Acilen, D1 ehliyetli 4 ŞOFÖR, !!!!!!! Acilen, Minibüslerimizin duraklarında bekleyecek DURAK GOREVLiLERi 5 kisi !!!!!! Acilen ! Kendi arabalarıyla seçmen taşımak isteyen bay-bayan çok sayıda gönüllüye ihtiyacımız vardir. Gün mazeret üretme günü degil; seferberlik günüdür. Elini degil; bedenini yükün altına koyma günüdür. Müracaat: CELAL GÖKÇE (AK Parti İngiltere SKM Ulaşım Sorumlusu 0788xxxxxxx)
-----
22,25 ekim tarihleri arası
Perşembeden pazara sabah saat 8,den akşam 5,e kadar,,
Dalston,da AZİZİYE CAMİ,sinin önünden,,
Edmontonda pınar kebabın arkadındaki CAMİ,nin önünden,
Peckham,dan PECKHAM CAMİSİNİN önünden AK YÜREKLERİ taşıyacak servislerimiz olacaktır,
Herkesi 2,numaralı sandığa bekliyoruz
Lütfen etrafınıza duyurun!!!
----
bana gelen mesajlardan sadece 2si.
baska hangi partinin secmenleri boyle orgutlenip oy topladi?
:KK53:

olabilir canım ben bişey demiyorum ki :)

suriyeli mültecilerin arasına karışıp avrupayamı gitsek bari ne yapsak:KK48:

Demek ki neymis Hdp'ye oylar Akpden kaymis

Son durum ne Hdp'ye oy verenler hala terorist mi?:KK53:

aynı şeyi ben düşündüm MHP ve HDP kan kaybediyor AKP kazanıyor.
1 MHP den 1 HDP den AKP ye 2 vekil geçmiş.

buradan çıkan sonuç ? :))))

siz anladınız beni

valla ben hala şoktayım şuan
Neden chess? Bence 7 haziranda hdp yi meclise sokmak en berbat taktikti. Bu millet çok aşırı aptal yerine kondu. Hele hele " nasıl salladık ama çak" yapmak ne siyasetle be ülkeni düşünmekle ilgisi yoktu. Tek dert. AK partiyi yok etmekti üstelik ülke pahasına olsada. Buda insanları çıldırttı.

Back
X