Türkiye Sandık Başında; Oy Verme İşlemi Başladı

Bende katiliyorum dediklerinize, eski Türkiye geri gelecek gibi. Ama işin tuhaf tarafi insanimiz sadece Akp gitsin de ne olursa olsun diyo. Ben akp li degilim, ama yapilan onca yenilik, Turkiyenin yeni hali de gozden kacirilamaz ama insanlar bunu anlayamiyor...
başkanlık diye milleti korkutmasaydı hdp ye okadar oy gitmezdi,ordu hareketsiz,başkanlık ama nasıl bir başkanlık,kimse bunu onaylamadı

ve sunuda soylemeliyim simdi asil sevinc cigliklarini dis gucler atiyordur...Turkiye yine eski Turkiye olmak icin geri adim atmaya basladigi icin.bu secim bir donemecti.halk bubu farkedemedi.ama erken secim olmasi cookkk guzel olacak.yalan yok dogruyu konusacagim etrafimdaki bircok yakinim babam ve kardesimde dahil oyunu onceki attiklari cogunlugun partisine atmadilar! ve dunaksam secim sonucunu izlerken kardesimin gozleri doldu...pismanliktann.he birde gozlerinde KAYGİ vardi...babamla konustuk bu sabah cok pisman ve uzgundu.velhasili kelam bu millet boyle bir tercih yaptiginda sonucunun ne olacagini gordu.sinyallerini aldi ERKEN SECİMLE bu pisman vatandaslar oylarini sahibine geri iletecek ve ukedeki kaygili hal son bulacaktir...

06.06.2015 :Halk 7 haziranda tokat gibi cevabi verecektir.

07.06.2015: Halk farkedemedi.

Biraz neden partinize elestiri yapmiyorsunuz? Tek hedef tek guc tek iktidar olmak icin mi yine bir umut erken secim olsun diyorsunuz. 3 milyon secmen kaybetmis akp.Bu 3 milyon secmen neden 4 yilda gitmis hic dusundunuz mu? Sanmam.Pisman olsun geri gelsinler ve yine tek basina iktidar olsun yeter degil mi?

Su platformda daha dogru duzgun 1 akpli gormedim ki ozelestiri yapmis olsun.

ve sunuda soylemeliyim simdi asil sevinc cigliklarini dis gucler atiyordur...Turkiye yine eski Turkiye olmak icin geri adim atmaya basladigi icin.bu secim bir donemecti.halk bubu farkedemedi.ama erken secim olmasi cookkk guzel olacak.yalan yok dogruyu konusacagim etrafimdaki bircok yakinim babam ve kardesimde dahil oyunu onceki attiklari cogunlugun partisine atmadilar! ve dunaksam secim sonucunu izlerken kardesimin gozleri doldu...pismanliktann.he birde gozlerinde KAYGİ vardi...babamla konustuk bu sabah cok pisman ve uzgundu.velhasili kelam bu millet boyle bir tercih yaptiginda sonucunun ne olacagini gordu.sinyallerini aldi ERKEN SECİMLE bu pisman vatandaslar oylarini sahibine geri iletecek ve ukedeki kaygili hal son bulacaktir...
dış güçler, dış güçler 100 yıllardır var,dış güçler 13 senedir var olan bir şeydeğil,yükselince yükseldiği basamakları iten rte dir,fatullah gülen taraftarları azımsanmayacak derecede var,onların oylarıda kaydı reel bakalım

ben o şeklde düşünmüyorum,akp nin tek olmasını halk artık istemiyor bunu kendi oy verenleri kabullenmeli neden kabullenilmiyor,hiç yanlışı olamazmı akp nin
arkadasim butun felsefeniz akp nin yanlisi olamazmi sina bagli.neden genis bir acidan bakmayi denemiyorsunuz.mesele akp meselesi degil milletin meselesi.akp nin yanlislarini sayayim sana asgari ucret yeterli degil emekliye hakettigini vermedi ama oncesine oranla yine yukseltti ama yinede yeterli degildi bu pahalilikta insanlarin karnini doyurmasi.ailede iki kisi calisacakta ancak insan gibi yasanacak.bu konuda gerekli adimi atsalardi simdi yine iktidarlardi.yine destek onlarindi.keske ama keske diyorum diger partiler daha iyi bir gelecegin sozunu verebilseler ve bunu yapabilecek gucleri olsada biz yanilsa.millet kazansa bizde yanilmisiz oyle degilmis desek.ama oyle olmayacak.meclisteki akp haricinde hicbir partinin dusuncesi dunya capinda degil millet odakli degil koltuk odakli.o koltuktan dusurebiliyozmu dusuremiyozmu bi bakalim odakli.menfaatler on planda.cunku halk bunlari denedi ve gordu zamaninda.

Ulke mi kaybetti.. ulke ditatorun oyuncagi haline gelmisti biktikkk anlamyo musunuzz insanlar kendi partilerine oy atamyacakduruma geldi diktatorluk devrilsin diye.. biktikkk usandikkk sirf muhalifz diye dusman muamelesi gorduk kendi ulkemizde protesto ettigi icn oldurulen o gencecik insanlar yargilanmadan senelerce hapiste tutulan gazeteciler yolsuzluklar suriyeye kan dokmk icin gondrrilen silahlar buzdan vicdan olsa bile erir yumusar.. bu kadar gaddarliktan dolayi endise ile yasamak istemiyoruz..

Son düzenleme:
başkanlık diye milleti korkutmasaydı hdp ye okadar oy gitmezdi,ordu hareketsiz,başkanlık ama nasıl bir başkanlık,kimse bunu onaylamadı
Evet baskanlik diye diye boyle oldu, insanlar kalkip hdp ye versi oylari. Ne yazikki bu duruma cok uzuluyorum, herseyin hayirlisi...

Biraz neden partinize elestiri yapmiyorsunuz? Tek hedef tek guc tek iktidar olmak icin mi yine bir umut erken secim olsun diyorsunuz. 3 milyon secmen kaybetmis akp.Bu 3 milyon secmen neden 4 yilda gitmis hic dusundunuz mu? Sanmam.Pisman olsun geri gelsinler ve yine tek basina iktidar olsun yeter degil mi?

hakkimi yeme bak azonceki yorumumda ozelestiride bulundum :))

hiç bir akpli görmedimki evet bizdede bu hata vardır belki diyen

Evet baskanlik diye diye boyle oldu, insanlar kalkip hdp ye versi oylari. Ne yazikki bu duruma cok uzuluyorum, herseyin hayirlisi...
üzülecek bir şey yok rahat olun,eğer çocuklarımız askere gönderdiğimizde ölme riski olmayacaksa buna sevinebiliriz,hem bu oylar emanet oylar

ortada bir oyun oynandi.chp kemik oylarinin bir kismini hdp ye aktardi ki akp guc kaybetsin diye kilicdaroglunun basarisiligina ragmen koltuklarinin kabarmasi bu yuzden

Hımm istenilen gibi olmayınca hep oyun oluyor zaten.Hdp 'nin aldığı yerler belli orada chp'nin alma imkanı yok.alabilecek diğer parti mhp idi. Alınan oylar akp'nin oylarıydı. Bu seçimde kaybeden tek parti Akp :KK76:

Sizin paranız bu 'pislikler'e kadar gelmiyordur. Ayakkabı kutularında, muhteşem sarayın lüks bardaklarında, birilerinin cebindedir. Ayrıca bu 'pislikler' bu ülkenin vatandaşı ve devlet vatandaşlarına bakmak zorundadır.

Bugün 'Kürt haklarını' masaya yatırıp konuşuyorsak bunda Öcalan'ın payı büyüktür. Saygı duyabilirler, sayın diyebilirler, teşekkür edip, heykelini dikmek isteyebilirler çünkü liderleri Öcalan.

Transeksüel insanların kendilerini oy malzemesi yaptığı kanısına nerden vardınız? Aday olup haklarını savunmak mıdır oy malzemesi olmak? Türkiye'de kim adam yerine koydu ki? 'Hdp' adam yerine koydu ve hiçbir partinin cesaret edemeyeceği şeyi yaptı, aday gösterdi. Hadi bu durumu kullandı diyelim. Kullanılsa da transeksüel insanlar, aday gösterilerek meclise girmeleri sağlandı ve kendilerinin bu ülkenin vatandaşı olduğu ve hakları olduğu gösterildi. İşkence gören, alay edilen, dışlanan ve sonu intahara kadar giden baskılarla yaşayan bu insanlar bugün mecliste. Sizin/bizim adam yerine koymadıklarımız bugün söz sahibiler. Bunu yapan hangi amaçla olursa olsun hdp. Samimiyetle soruyorum diğer partiler (akp, mhp, chp...) bir transeksüeli aday yapmaya cesaret edebilirler miydi? Kaç yüzyıl sonra?
Ben akp mhp ya da chp demiorum...dememde. herseyi gecelim benim birsey dikkatimi cekti sen zaten adamlarin pkkli oldugunu kabul ediyorsun ve buna ragmen ohhh ne iyi olduda girdiler meclise ben baris olsun yeter susarim,seni hic tanimiorum sayin öcalan diyebilor dedigine gore sende yandasisin. Kusura bakma bu devlette yasayip toprak isteyemez. kacak elektiriklerinin bile parasini biz verioruz. Defolup gidicek o zmn kobanide yasicak orasi pkk gibi teror orgutu kayniyor hepsi el ele zilgit ceksin anca onu yaparlar.neyse cnm sen rahat ol, biz TURKLER yine ciktiklari yere sokar kellelerini aliriz. Tarih tekerrurden ibarettir.

dış güçler, dış güçler 100 yıllardır var,dış güçler 13 senedir var olan bir şeydeğil,yükselince yükseldiği basamakları iten rte dir,fatullah gülen taraftarları azımsanmayacak derecede var,onların oylarıda kaydı reel bakalım

bakin sunu suraya yaziyorum.umarim sadece kaygidan ibarettir bu yazacaklarim.dis gucleri kucumsuyorsunuz ya hani.bu surec gecerde hukumeti ulke menfaatlerini on planda tutan bir parti yada partiler kurmazsa, ve uzerinden zaman akip giderse icraatlerini! bir bir uygularsa o dis gucler tepemizde olacak ve suruyeden misirdan orta dogudan hicbir farkimiz olmayacak.o zaman bakalim o dis gucleri kucumseyebilecekmisiniz ve o dis guclerden ulkeyi geri alabilecekmisiniz...

Bende katiliyorum dediklerinize, eski Türkiye geri gelecek gibi. Ama işin tuhaf tarafi insanimiz sadece Akp gitsin de ne olursa olsun diyo. Ben akp li degilim, ama yapilan onca yenilik, Turkiyenin yeni hali de gozden kacirilamaz ama insanlar bunu anlayamiyor...
hdp politikasında olan lar akp nin içinde değilmiydi,ne fark ediyor sizce nefarkı var,belki akp den istifa eder hdp ye geçer,koalisyonada gidilmiyor hdp ile neden üzgünsünüz,eğer artık evlatlarımızın şahit olması şansa kalmadıysa buna sevinmeliyiz,kendi evladını askere göndermeyenler askerlik yan gelip yatma yeri değildir diyor,suriye ile savaş olsa bizim çocuklarımız gidecekti askere,vekillerin çocuklarımı gidecekti

bakin sunu suraya yaziyorum.umarim sadece kaygidan ibarettir bu yazacaklarim.dis gucleri kucumsuyorsunuz ya hani.bu surec gecerde hukumeti ulke menfaatlerini on planda tutan bir parti yada partiler kurmazsa, ve uzerinden zaman akip giderse icraatlerini! bir bir uygularsa o dis gucler tepemizde olacak ve suruyeden misirdan orta dogudan hicbir farkimiz olmayacak.o zaman bakalim o dis gucleri kucumseyebilecekmisiniz ve o dis guclerden ulkeyi geri alabilecekmisiniz...
arkadaşım kaç yaşındasın tek gördüğün bu iktidarmı yaşın dan dolayı?

hakkimi yeme bak azonceki yorumumda ozelestiride bulundum :))

Tam alintilayacaktim biliyomusun.Yazmissin ilk paragraf diye ama sonrasi cok klise,ezber be.Hele son satirlarin buram buram Davutoglu erdogan karisimi kokuyor.Akp mitinginde ezbere soylenen ne varsa sende yazmissin.Hele mecliste akp vekillileri disinda milleti dusunen hicbir parti yok demen zaten ayri bir alem :)

sunuda belirteyim bizim suruyelilere kucak acan Turkiye gibi siginacak baska bir ulkemisde yok o zaman ne olacak bakalim.

Kahroldum dünya başıma yıkıldı sanki. Terösristler mecliste. Bu kadar mı nefret ettiler akp den. Nefretinizin sonucu bu alın buyrun. Koalisyonun ne olduğunu krizle çıktığımızı ben bu yaşta biliyorum koca koca insanlar mecliste renklilik iyidir diyor. O renk şehitimizin kanının rengi ama. 14 yıl geriye gidiyoruz, akp mumla arayacaksınız. Nokta.

neyse arkadaslar sevinenlerde var uzulenlerde ne dusunecegi.i bilemeyenlerde...sonuccta su akar yolunu bulur...bekleyip gorecegiz Turkiyenin kaderinin ne yonde ilerleyecegini.temennimiz milletin uzulmemesinden faturayi odememesinden yana.elitlere zaten hicbirsey olmaz.onlarin tuzu kuru.guzel bir gelecek umid ediyoruz biz yinede

X