- 20 Mayıs 2009
- 23.915
- 63.667
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
eski dediğin örtünme konusu isa o konuda hiç bir parti hata yapmaz,sakın gönlğnde öyle bir korku olmasın ,ben tam 20 senedir oy kullanıyorum ,ne güçlü partiler geldi geçti,hiç birşey olmadı..emin ol cok kotu caresizlik kokan bir Turkiyeyi gormus yasamis bir vatandasim kaygimda eskiye geri donmekten.bakalim hayirlisi
Arkadaşım Hdp meclise ilk kez mi giriyor?Kahroldum dünya başıma yıkıldı sanki. Terösristler mecliste. Bu kadar mı nefret ettiler akp den. Nefretinizin sonucu bu alın buyrun. Koalisyonun ne olduğunu krizle çıktığımızı ben bu yaşta biliyorum koca koca insanlar mecliste renklilik iyidir diyor. O renk şehitimizin kanının rengi ama. 14 yıl geriye gidiyoruz, akp mumla arayacaksınız. Nokta.
doğuda akp ye oy veren hdp ye vermiştir,akp de hdp taraftarı çok seçmen ve vekil vardı,Akp seçmenlerine azıcık matematik diyorum. Kimin oyları hdp'ye gitmiş? Göz var izan var, sonuçlar apaçık ortada.
bence secmenini korkutmuşlarArkadaşım Hdp meclise ilk kez mi giriyor?
Akp 400 milletvekilini alsaydı ülkeyi zaten eyaletlere ayırmayacak mıydı?
Bu zamana kadar neden isyan etmediniz?
kesinlikleArkadaşım Hdp meclise ilk kez mi giriyor?
Ilk kez bu kadar Oldu ama. Bir de apo heykeli dikilecekmiş, tansiyonum fırladı bu yaşta. Ben akp oy kaybetti diye isyan etmiyorum. Koalisyon rezil birsey. Dolar 3 oldu şimdiden. Insallah erken secim olur. Olan yine halka olduArkadaşım Hdp meclise ilk kez mi giriyor?
Döndük bileemin ol cok kotu caresizlik kokan bir Turkiyeyi gormus yasamis bir vatandasim kaygimda eskiye geri donmekten.bakalim hayirlisi
tüm partilerin liderleri vs,hepsi birer politikacı onlara politikacı gözüyle bakmalısın,hepsi iktidar için herşeyi söyler,neden bu kadar güveniyorsunkisunuda belirteyim bizim suruyelilere kucak acan Turkiye gibi siginacak baska bir ulkemisde yok o zaman ne olacak bakalim.
bacim allah iyiligini versin :) son 20 yilda hangi guclu partiler geldi gitti ? Ak part zaten 14 senedir vareski dediğin örtünme konusu isa o konuda hiç bir parti hata yapmaz,sakın gönlğnde öyle bir korku olmasın ,ben tam 20 senedir oy kullanıyorum ,ne güçlü partiler geldi geçti,hiç birşey olmadı..
Erken seçim olursa ne olur?Ilk kez bu kadar Oldu ama. Bir de apo heykeli dikilecekmiş, tansiyonum fırladı bu yaşta. Ben akp oy kaybetti diye isyan etmiyorum. Koalisyon rezil birsey. Dolar 3 oldu şimdiden. Insallah erken secim olur. Olan yine halka oldu
ayy neden bu kadar karamsarsın,bak hdp koalisyona gitmiyor,eyalet falan olmayacağız,lütfen rahat ol ,bak ben rahmetli özaldan beri kaç politikacı gördüm ,özal demirel,ecevit,erbakan hepsi çok güçlüydü,gitti ne oldu ülkemi yıkıldıDöndük bile
Ilk kez bu kadar Oldu ama. Bir de apo heykeli dikilecekmiş, tansiyonum fırladı bu yaşta. Ben akp oy kaybetti diye isyan etmiyorum. Koalisyon rezil birsey. Dolar 3 oldu şimdiden. Insallah erken secim olur. Olan yine halka oldu
küçüklüyümde turgut özal dönemini hatırlıyorum sağcısıda solcusuda severdibacim allah iyiligini versin :) son 20 yilda hangi guclu partiler geldi gitti ? Ak part zaten 14 senedir var
14 senedir oy verenlerde parti giderse kıyamat kopar diye bir korku varbacim allah iyiligini versin :) son 20 yilda hangi guclu partiler geldi gitti ? Ak part zaten 14 senedir var
Ilk kez bu kadar Oldu ama. Bir de apo heykeli dikilecekmiş, tansiyonum fırladı bu yaşta. Ben akp oy kaybetti diye isyan etmiyorum. Koalisyon rezil birsey. Dolar 3 oldu şimdiden. Insallah erken secim olur. Olan yine halka oldu
Dolar aylardir o seviyede yeni mi farkettiniz yukseldigini ?
ya nereye dikeceklermiş,felaket telllalları,akp madem assaydı 13 senedirde kurtulsaydıkIlk kez bu kadar Oldu ama. Bir de apo heykeli dikilecekmiş, tansiyonum fırladı bu yaşta. Ben akp oy kaybetti diye isyan etmiyorum. Koalisyon rezil birsey. Dolar 3 oldu şimdiden. Insallah erken secim olur. Olan yine halka oldu