Türkiye Sandık Başında; Oy Verme İşlemi Başladı

emin ol cok kotu caresizlik kokan bir Turkiyeyi gormus yasamis bir vatandasim kaygimda eskiye geri donmekten.bakalim hayirlisi
eski dediğin örtünme konusu isa o konuda hiç bir parti hata yapmaz,sakın gönlğnde öyle bir korku olmasın ,ben tam 20 senedir oy kullanıyorum ,ne güçlü partiler geldi geçti,hiç birşey olmadı..

Kahroldum dünya başıma yıkıldı sanki. Terösristler mecliste. Bu kadar mı nefret ettiler akp den. Nefretinizin sonucu bu alın buyrun. Koalisyonun ne olduğunu krizle çıktığımızı ben bu yaşta biliyorum koca koca insanlar mecliste renklilik iyidir diyor. O renk şehitimizin kanının rengi ama. 14 yıl geriye gidiyoruz, akp mumla arayacaksınız. Nokta.
Arkadaşım Hdp meclise ilk kez mi giriyor?
Akp 400 milletvekilini alsaydı ülkeyi zaten eyaletlere ayırmayacak mıydı?
Bu zamana kadar neden isyan etmediniz?

bence secmenini korkutmuşlar:KK43:

Ilk kez bu kadar Oldu ama. Bir de apo heykeli dikilecekmiş, tansiyonum fırladı bu yaşta. Ben akp oy kaybetti diye isyan etmiyorum. Koalisyon rezil birsey. Dolar 3 oldu şimdiden. Insallah erken secim olur. Olan yine halka oldu

sunuda belirteyim bizim suruyelilere kucak acan Turkiye gibi siginacak baska bir ulkemisde yok o zaman ne olacak bakalim.
tüm partilerin liderleri vs,hepsi birer politikacı onlara politikacı gözüyle bakmalısın,hepsi iktidar için herşeyi söyler,neden bu kadar güveniyorsunki

eski dediğin örtünme konusu isa o konuda hiç bir parti hata yapmaz,sakın gönlğnde öyle bir korku olmasın ,ben tam 20 senedir oy kullanıyorum ,ne güçlü partiler geldi geçti,hiç birşey olmadı..
bacim allah iyiligini versin :) son 20 yilda hangi guclu partiler geldi gitti ? Ak part zaten 14 senedir var :KK45:

Ilk kez bu kadar Oldu ama. Bir de apo heykeli dikilecekmiş, tansiyonum fırladı bu yaşta. Ben akp oy kaybetti diye isyan etmiyorum. Koalisyon rezil birsey. Dolar 3 oldu şimdiden. Insallah erken secim olur. Olan yine halka oldu
Erken seçim olursa ne olur?
Erken seçim olduğu takdirde aynı sonuçların çıkmayacağına nasıl bu kadar eminsiniz?

ayy neden bu kadar karamsarsın,bak hdp koalisyona gitmiyor,eyalet falan olmayacağız,lütfen rahat ol ,bak ben rahmetli özaldan beri kaç politikacı gördüm ,özal demirel,ecevit,erbakan hepsi çok güçlüydü,gitti ne oldu ülkemi yıkıldı

çok mutluyum, huzurla uyandım.. Tayyip Erdoğan'ın kendini padişah hepimizi de kulu gibi gördüğü günler geride kaldı, başkan olcam da başkan olcam hırsı karşılığını sandıkta buldu.. Allah'a şükür !

1- pkk mecliste diyenler, en çok size şaşırıyorum.. bu adamlar zaten meclisteydi ve akp.nin kurmaylarıyla haftalık düzenli görüşmeler yapıyorlardı. Akp'nin hdp.ye verdiği tavizleri unutmanız için balık hafızalı olmanız lazım. Güneydoğuda türkçe tabelalar kürtçe ile değişti, andımız kaldırıldı, imralıya Öcalan'ın isteği doğrultusunda insanlar yerleştirildi vs vs.. daha sayamadığım bir dünya şey.. bunlar olurken ağzınız açılmadı da şimdi mi şehitlerimizin kemikleri sızlıyor? kaybettiğiniz oylar yüzünden sizin içiniz sızlıyor sadece bu. şehitlerimizin kemikleri erdoğan'la barzani diyarbakırda megri megri diye bağırırken sızlamamıştı çünkü.

2- evet tayyip erdoğan'dan onun egolarından hırsından ve kendinden olmayan herkesi vatan haini ilan etmesinden o kadar bunaldık ki onun önünü kesen hdp olsa bile mutluyum, ne Berkin Elvan'ı unuttum ne de Ali İsmail Korkmaz'ı..

3- bahçeli'nin ya kimsenin bilmediği sadece kendinin bildiği bişey var ya da hdp ile neredeyse eşit vekil çıkarmış olmasından şoka girmiş ki seçim akşamı erken seçim diyor, sanki erken seçimde daha fazla oy alma ihtimali varmış gibi

4- oy verdiğim parti olan chp'de ne gerileme var ne ilerleme, çakıldı kaldı, umut vermiyor

5- Selahattin Demirtaş pkk ile bağlantılı birisi olmasaydı bu milleti peşine takıp götürecek bir lider..

6- artık %10 seçim barajının bir anlamı kalmadı umarım bu utançtan kurtuluruz bir an önce

erken seçim diyenler oyun mu oynuyoruz yok ben sonucu beğenmedim hadi bi daha oynayalım.. geçti artık o sadece akp.nin dediğinin olduğu işine gelmeyen her şeyi değiştirdiği günler.. koalisyon bir felaket olsaydı Almanya çökerdi, memlekete hayırlı olsun

Son düzenleme:

Dolar aylardir o seviyede yeni mi farkettiniz yukseldigini ?

bacim allah iyiligini versin :) son 20 yilda hangi guclu partiler geldi gitti ? Ak part zaten 14 senedir var :KK45:
küçüklüyümde turgut özal dönemini hatırlıyorum sağcısıda solcusuda severdi

Akp tek iktidar olamayınca başlanmış hemen felaket senaryolarına.. Hayırdır?? Ne oldu??

Chp nın zaten doğuda yeri yoktu akp doguyu alabiliyordu.
Madem meclıste terörist görmek istemiyor çözüm sürecinin destekçisi olup kürt kardeslerine sahip cıkıp alsaydı oylarını.
Ötekilestirmek yerine hakaret etmek yerine ben bu süreci yönetecegım temınatımdır deseydi. Ben ne yaparsam yapayım alırım diyerek kürtleri hdpnın kucagına atmasaydı!!!

Barajı yüzde 5e cekme teklıfını götüren de akp dir. baraj yuzde 5 olsaydı ne değişecekti? o zaman hdpden yine muhalefet mi suclu olacaktı ???
Akp değil midir siyasete girdiren bu insanları?? Bunu destekleyen bu hukumet değil midir??Üslubuyla kürtlere baska secenek bırakmayan Akp değil midir??

Akp Hdp ile gezerken kürtlerin kardeşiydiniz hdp barajı asınca birden terörist bunlar olmus ???
hdpyı bu forumda da desteklemeyen en basta benim hala da benim ama bu iki yüzlülük beni deli ediyor.
şimdi akp hdp ile koalisyona gitse anında geri vitese takacak olanlar da sizlersiniz!!!

Ayrıca dış güçler tehdidinden artık Akpye ekmek cıkmaz!!! Dış güçler diye diye demokrasiden ödün verecek kadar aklımızı kaybetmedik şükürler olsun!!

Felaket senaryolarınızı da kendınıze saklayın. su an ortada ne var ki kötü oldu? ne devlet çöktü ne ulkemız sarsıldı.. ekonomı zaten yerle birdi şimdi mi gördü gözleriniz doları, işsizliği????

Şu an önümüzde onlarca çözüm var hayırlısı olan secılecektır. Bu millet 12 yıldır iktidar olanın yanlısında dur demeyi bilmişse hdp ye de bu ulkeyı bırakmaz. Demokraside careler tükenmez!!

Gercek olan bir şey var ki bu ülkede demokrasiden vazgecılemez!!!

Son düzenleme:
o degilde, yurt disina tatile gidecektim, ne olacak simdi.. Euro dolar boyle artmalara devam eder mi kizlar? yoksa sakinlesir mi?
galiba tatil yalan olacak.

Erken seçim olsa durum değişecek mi sanıyorsun? Hile hurda yapılmadığı sürece herkes yine oy verdiği partiye verecek oyunu, aşağı yukarı aynı sonuçlar çıkacak. Ya da baraj indirilecek akpnin oylarının bir kısmı da saadete kayacak bu kez. Akpnin durumu daha beter olacak.

He apo heykeli dikecekler, çünkü verdikleri tek vaat buydu seçim sürecinde. Az akıllı olun, mantıklı düşünün yahu. Bu adamlar meclise girsin, legal siyaset yapsın diyen, dağdan insinler diyen bizdik. Şimdi girince vay efendimvatan elden gitti. Ne yapalım, dağa mı gönderelim hepsini?

Ömründe kaç koalisyon gördün? Tek parti hükümetlerinden daha iyi çalışan koalisyonlar gördü bu ülke, ağlamayın koalisyon diye. Zaten kimse yanaşmıyor merak etme.

Dolar aylardir o seviyede yeni mi farkettiniz yukseldigini ?
ya nereye dikeceklermiş,felaket telllalları,akp madem assaydı 13 senedirde kurtulsaydık

X