- 23 Mart 2015
- 449
- 386
Döndük bile
simdi bunu kutlayanlar coktur.bizim vatandsimizda neyi kutluyorsa! Turkiye secim sonuclari aciklandigi andan beri deger kaybediyo,pardon bunumu kutluyorsunuz?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Döndük bile
çözüm süreci diye dolaşırken akp sözler verirken hiç kimsenin sesi çıkmıyordu,mhp söyledi,hdp nin öncülüğünü yapan akp dir ilk etaptaErken seçim olsa durum değişecek mi sanıyorsun? Hile hurda yapılmadığı sürece herkes yine oy verdiği partiye verecek oyunu, aşağı yukarı aynı sonuçlar çıkacak. Ya da baraj indirilecek akpnin oylarının bir kısmı da saadete kayacak bu kez. Akpnin durumu daha beter olacak.
He apo heykeli dikecekler, çünkü verdikleri tek vaat buydu seçim sürecinde. Az akıllı olun, mantıklı düşünün yahu. Bu adamlar meclise girsin, legal siyaset yapsın diyen, dağdan insinler diyen bizdik. Şimdi girince vay efendimvatan elden gitti. Ne yapalım, dağa mı gönderelim hepsini?
Ömründe kaç koalisyon gördün? Tek parti hükümetlerinden daha iyi çalışan koalisyonlar gördü bu ülke, ağlamayın koalisyon diye. Zaten kimse yanaşmıyor merak etme.
çözüm ne diyordum akp li arkadaşlara, bilmediğim için ,kürt sorununu çzüyoruz diyorlardı ne oldu anlamadımEee biz bu çözüm süreci zırvalarında verilen tavizlere tepki gösterirken bizleri "terörün bitmesini,şehit kanlarının durmasını istemeyen barış düşmanları" ilan etmişti bazı akepeli arkadaşlar.Hani ne güzel savaşarak çözülemeyecek şeyleri masada çözüyorlardı?Hdp meclise girip oylarınızı düşürünce mi aklınız başınıza geldi?Hiiç kusura bakmayın,bu günler sizin eseriniz,kendi düşen ağlamaz.
başkanlık gelecek demokrasi gidecek diye korktular,demokrasiyi kaybetmek en kötüsüBen hiç bir parti taraftarı değilim açıkçası her partiye verilen oyu anlayabilirim ama hdp nedir yaa o partiye oy verenlerin hiç mi vicdanı sızlamadı binlerce şehidimiz bu vatan için boşuna mı can verdi bebek katili dediğimiz adamın akrabası meclise de girdi yakında kendisi de girerse hiç şaşırmam ben sonumuzu hiç iyi görmüyorum açıkçası Allah bu günlerimizi aratmaz inşallah..
Ben akp mhp ya da chp demiorum...dememde. herseyi gecelim benim birsey dikkatimi cekti sen zaten adamlarin pkkli oldugunu kabul ediyorsun ve buna ragmen ohhh ne iyi olduda girdiler meclise ben baris olsun yeter susarim,seni hic tanimiorum sayin öcalan diyebilor dedigine gore sende yandasisin. Kusura bakma bu devlette yasayip toprak isteyemez. kacak elektiriklerinin bile parasini biz verioruz. Defolup gidicek o zmn kobanide yasicak orasi pkk gibi teror orgutu kayniyor hepsi el ele zilgit ceksin anca onu yaparlar.neyse cnm sen rahat ol, biz TURKLER yine ciktiklari yere sokar kellelerini aliriz. Tarih tekerrurden ibarettir.
:)))bacim allah iyiligini versin :) son 20 yilda hangi guclu partiler geldi gitti ? Ak part zaten 14 senedir var
allaın izni ile yeni partileride göreceksiniz:)))
bazen sanki sadece cumle kurmak icin konusuluyor yaa ama guldum .farketmemistim saol:))
allahın izni ile çocuklarımız yeni partileride görecek,insallah cumhuriyetçi partileribacim allah iyiligini versin :) son 20 yilda hangi guclu partiler geldi gitti ? Ak part zaten 14 senedir var
kesinlikle almamalılar,bu çözüm süreci yeni yeni konuşuluyorken,sayfalarca aponun yaptıklarını yazdım çözüm nedirki,eşitiz dedim hiç ses etmedi kimse,yeterki rte yapsındaHdp bu gün o meclise %13 ile girdiyse bunun tek sorumlusu Akp dir.
Artık mağdur edebiyatı yapmaktan vazgeçin gerçekleri görün.
Ve lütfen artık şehitlerimizin adını ağzınıza almayın.
o degilde, yurt disina tatile gidecektim, ne olacak simdi.. Euro dolar boyle artmalara devam eder mi kizlar? yoksa sakinlesir mi?
galiba tatil yalan olacak.
allaın izni ile yeni partileride göreceksiniz
heh dogru soyledin "YENI" partiler, gelecek vaadeden, "YENI" liderler. ona kimin itirazi var saniyorsunuz ki? cikartin, gelsin o partiler, ilk oyu ben verecegim.allahın izni ile çocuklarımız yeni partileride görecek,insallah cumhuriyetçi partileri