Türkiye Sandık Başında; Oy Verme İşlemi Başladı

Ben hiç bir parti taraftarı değilim açıkçası her partiye verilen oyu anlayabilirim ama hdp nedir yaa o partiye oy verenlerin hiç mi vicdanı sızlamadı binlerce şehidimiz bu vatan için boşuna mı can verdi bebek katili dediğimiz adamın akrabası meclise de girdi yakında kendisi de girerse hiç şaşırmam ben sonumuzu hiç iyi görmüyorum açıkçası Allah bu günlerimizi aratmaz inşallah..

Eee biz bu çözüm süreci zırvalarında verilen tavizlere tepki gösterirken bizleri "terörün bitmesini,şehit kanlarının durmasını istemeyen barış düşmanları" ilan etmişti bazı akepeli arkadaşlar.Hani ne güzel savaşarak çözülemeyecek şeyleri masada çözüyorlardı?Hdp meclise girip oylarınızı düşürünce mi aklınız başınıza geldi?Hiiç kusura bakmayın,bu günler sizin eseriniz,kendi düşen ağlamaz.

Erken seçim olsa durum değişecek mi sanıyorsun? Hile hurda yapılmadığı sürece herkes yine oy verdiği partiye verecek oyunu, aşağı yukarı aynı sonuçlar çıkacak. Ya da baraj indirilecek akpnin oylarının bir kısmı da saadete kayacak bu kez. Akpnin durumu daha beter olacak.

He apo heykeli dikecekler, çünkü verdikleri tek vaat buydu seçim sürecinde. Az akıllı olun, mantıklı düşünün yahu. Bu adamlar meclise girsin, legal siyaset yapsın diyen, dağdan insinler diyen bizdik. Şimdi girince vay efendimvatan elden gitti. Ne yapalım, dağa mı gönderelim hepsini?

Ömründe kaç koalisyon gördün? Tek parti hükümetlerinden daha iyi çalışan koalisyonlar gördü bu ülke, ağlamayın koalisyon diye. Zaten kimse yanaşmıyor merak etme.
çözüm süreci diye dolaşırken akp sözler verirken hiç kimsenin sesi çıkmıyordu,mhp söyledi,hdp nin öncülüğünü yapan akp dir ilk etapta

Eee biz bu çözüm süreci zırvalarında verilen tavizlere tepki gösterirken bizleri "terörün bitmesini,şehit kanlarının durmasını istemeyen barış düşmanları" ilan etmişti bazı akepeli arkadaşlar.Hani ne güzel savaşarak çözülemeyecek şeyleri masada çözüyorlardı?Hdp meclise girip oylarınızı düşürünce mi aklınız başınıza geldi?Hiiç kusura bakmayın,bu günler sizin eseriniz,kendi düşen ağlamaz.
çözüm ne diyordum akp li arkadaşlara, bilmediğim için ,kürt sorununu çzüyoruz diyorlardı ne oldu anlamadım

Ben hiç bir parti taraftarı değilim açıkçası her partiye verilen oyu anlayabilirim ama hdp nedir yaa o partiye oy verenlerin hiç mi vicdanı sızlamadı binlerce şehidimiz bu vatan için boşuna mı can verdi bebek katili dediğimiz adamın akrabası meclise de girdi yakında kendisi de girerse hiç şaşırmam ben sonumuzu hiç iyi görmüyorum açıkçası Allah bu günlerimizi aratmaz inşallah..
başkanlık gelecek demokrasi gidecek diye korktular,demokrasiyi kaybetmek en kötüsü

Ben akp mhp ya da chp demiorum...dememde. herseyi gecelim benim birsey dikkatimi cekti sen zaten adamlarin pkkli oldugunu kabul ediyorsun ve buna ragmen ohhh ne iyi olduda girdiler meclise ben baris olsun yeter susarim,seni hic tanimiorum sayin öcalan diyebilor dedigine gore sende yandasisin. Kusura bakma bu devlette yasayip toprak isteyemez. kacak elektiriklerinin bile parasini biz verioruz. Defolup gidicek o zmn kobanide yasicak orasi pkk gibi teror orgutu kayniyor hepsi el ele zilgit ceksin anca onu yaparlar.neyse cnm sen rahat ol, biz TURKLER yine ciktiklari yere sokar kellelerini aliriz. Tarih tekerrurden ibarettir.

Evet, pkk'yı desteklediklerini biliyorum. Sadece ben de değil herkes biliyor bunu. Gizli saklı bir şey değil ki bu. Ve evet buna rağmen ne iyi oldu da meclise girdiler. Yandaşı değilim pkk'nın. Hiçbir zaman terörden yana değilim. Ne pkk terörünün ne de 'devlet terörü'nün.

Haklarını arıyorlar, toprak istemiyorlar. Kaçak elektriklerinin bile parasını siz veriyorsanız sizin muhatabınız elektrik paralarını ödediğiniz Kürtler değil, devlet.

"Hepsi el ele zılgıt çeksin anca onu yaparlar." Öyle mi? Yıllardır zılgıt çekerek mi işkence görüyorlar, öldürülüyorlar? Bu neyin nefreti?

"Biz 'Türkler' yine çıktıkları yere sokar kellelerini alırız. Tarih tekerrürden ibarettir." Siz Türkler anca diri diri yakarsınız, işkence edersiniz, öldürürsünüz, katledersiniz. Sonra da çok matah bir şey yapıyor gibi bununla övünürsünüz.

Aman devleti aliyyemiz elden gidiyor. Hadi beşikteki bebeği öldürelim. Ermenileri öldürelim. Yahudi mi o, tez kellesini alalım. Kürt mü dedi ne haddine derhal öldürelim. Aleviler de Müslüman mı canım? Yakarak öldürelim. Çinlileri nasıl da 'ezdik, yaktık, biçtik' korkularından Çin seddini yaptılar. Nasıl da hadlerini bildirdik, bununla gurur duyalım. Ne biçim şiirler bunlar Nazım Hikmet'i derhal def edelim bu ülkeden. Ne kadar da mükemmeliz? Ne kadar harikayız?

Bu ne biçim tarih? Bunlarla mı gurur duymamız gerekiyor. "Tarih tekerrürden ibarettir." Hadlerini bildireceğiz, kellelerini alacağız!!! Bu dünyada çağ başlatıp çağ bitiren, bulduğu buluşlarla milyonlarca insana fayda sağlayan, bugün elimiz altında olan her şey, hayatımızdaki her şeyin temelini atan insanlar yaşadılar, milletler yaşadı. Biz ne yaptık? Onun kellesini aldık buna işkence ederek gözünü korkuttuk yetmedi kendi kendimizi öldürmeye başladık. Sonra yok biz Türkler şöyle mükemmeliz, böyle iyiyiz, tüm dünya bize hayran, bizim adımız yeter! Gerçekten bunlarla mı avunacağız? Birilerinin kellesini almakla mı gurur duyacağız? Ben de Türk'üm ama sizden değilim. Pkk yandaşı, terörist vs. istediğini diyebilirsin. Saygılar.

Kimin oyu kime gitmiş anlamak bu kadar zor mu? Yahu AKP'nin %9 oy kaybı varken, hala CHP'ye oy verenlere falan yüklenip, HDP'ye barajı geçirttiniz diyorlar. Arkadaşlar zaten geçen seçimlerde doğu bölgesinin sonuçlarında ya AKP vardı ya da "bağımsızlar" adı altında şimdiki HDP kadrosu vardı.. CHP, MHP ya da diğerleri %2 oy falan anca alabiliyorlardı. Bu seçime de bağımsızlar olarak değil de parti olarak girme kararı alan HDP'nin barajı geçmesi çok normal. Doğu'da AKP'ye oy veren bir ton kürt kökenli insan var sonuçta. HDP bu şekilde parti olarak girme kararı aldığında, kürt halkının haklarını savunacağını iddia ettiğinde de, özellikle doğudaki insanların AKP'ye değil HDP'ye oy verip ona barajı geçirtmeleri çok normal bir sonuç. Elbette CHP'den de oylar kaymıştır ona hayır demiyorum ama zaten %13 civarı bir oy aldı HDP. CHP'den oy kaymasa dahi barajı yine geçerdi diye düşünüyorum.

Hdp bu gün o meclise %13 ile girdiyse bunun tek sorumlusu Akp dir.
Artık mağdur edebiyatı yapmaktan vazgeçin gerçekleri görün.
Ve lütfen artık şehitlerimizin adını ağzınıza almayın.
kesinlikle almamalılar,bu çözüm süreci yeni yeni konuşuluyorken,sayfalarca aponun yaptıklarını yazdım çözüm nedirki,eşitiz dedim hiç ses etmedi kimse,yeterki rte yapsında

su akar yolunu bulur.siyaset siyaset:)) misafirim gelecek hazirlik yapmaliyim.e hayat devam ediyor, butun buradaki olumlu yada olumsuz yorumlara ragmen yinede duamiz milletin refahindan yana.bazen millet secti gorsun neyi sectigini diyesi geliyorda insanin o yuzden yani.yinede vijdan el vermiyor.Allahu teala ulkemizin huzurunu bozmasin, bozanlarin oyunlarini bertaraf etsin.Buyuk Turkiye buyumeye devam etsin ki edecekte ne badirelerden gecti bu millst bunuda atlatacak insaallah, sancili bi surec.

o degilde, yurt disina tatile gidecektim, ne olacak simdi.. Euro dolar boyle artmalara devam eder mi kizlar? yoksa sakinlesir mi?
galiba tatil yalan olacak.

Belirsizlik devam ettiği sürece artmaya ddevam eder. Acilen piyasaya olumlu bir etki vermek gerekir. Bu da mantıklı bir şekilde oturup hükümet kurmakla mümkün.

Mobildeyim alıntı yapamiyorum ama herseyi tek tek okuyorum. Artık akp mhp chp hdp cart curt yok. Artık Vatan Evlatları ve vatan hainleri nankörler vardır. Hâlâ inanmiyosunuz felakete sürüklendik, krize girmezsek ben de sumoshh degilim.
Selahattin denen neyse hakaret etmiycem doguda gencleri daga cikarirken kendi cocuklarini abd de bale kurslarina gönderiyordu. Apo heykeli dikilecekmiş çıldırmamak elde değil. Ağzını yaya yaya sayın öcalan diyor. Bayılmak üzereyim. Akp hatalarinin ve bir kesimin nefreti yüzünden bu durumdayız. Mustafa Kemal Atatürk'ün kemikleri sızlıyor...
Edit: Erken seçim olursa sonuçlar degisecektir diye düşünüyorum.

X