Yalniz sen yanlis anlamisin bolecekler yok edecekler diye korkan falan zaten yok.bunca zaman kimse bolemedi bu milleti,ben sadece benim paramla bu pisliklerin bakilmasini istemiorum. Ayrica dogru kendilerini o kdr gelistirdilerki secimde meclise giremezsem istifa ederim daga cikarim diyenben degilim. Adamin abisi daglarda,hadi abi kardes bir olamaz tamam adam zaten apo hekelini dikicem size soz veriorum diordu daha 1 sene once,bunlari nasil gormezsin.transeksuel insanlara gelince,kendilerine oy malzemesi yapiorlar turkiyede kim adam yerine koyduki onlari insan gbi gormedik maalesef.ayrica ben sana fotolarindan degilv1 sene onceki konusmasindan bahsediorum ac dinle yine aynisini soyleyebilecekmisin,soyleyeceksen zaten konusmayada gerek yokSelahattin Demirtaş'ın dağda çekilmiş fotoğrafları da var, biliyorum. Ama hdp yeni bir oluşum. Eşcinsel adayları bile vardı ve adaylarının azımsanmayacak bir bölümünü kadınlar oluşturuyor. Demek istediğim hitap ettikleri alanı genişlettiler ve samimiyetle, dürüstçe siyaset yapmaya çalışıyorlar.
Silahla, savaşla değil konuşarak hukuka uygun olarak barış, çözüm isteklerini dile getiriyorlar. 'Sen bunu bunu yaptın, sen böylesin, şöylesin' vs. diyerek niye yüz çevirelim, ciddiye almayalım? Kaybedecek neyimiz kaldı ki? Koskaca T.C. devletini(!) bölecekler, yıkacaklar diye niye korkalım? Korkudan görmezden mi gelelim yoksa oturup karşılıklı anlaşmaya mı varalım?
Yıllardır kan dökülüyor bu ülkede. Hergün insanlar can veriyor hem doğudaki eylemlerde hem batıdaki. Misal Gezi eylemlerinde kaç annenin canı yandı? Kaç kişi yaptıklarının cezasını aldı? Şimdi bir olma zamanı. Burada yaşıyoruz biz. Her gün olay her gün dehşet bıktırdı artık.
Selahattin Demirtaş, Kemal Kılıçdaroğlu hatta Devlet Bahçeli gibi isimler aklı başında insanlar. Saygılılar, samimiler. İdeolojileri, düşünceleri farklı ama oturup konuşarak her taraf da kendi isteklerinden tavizler vererek ortak bir noktada buluşabilirler. Çok zor yada imkansız bir şey değil ki bu. Yıllardır birarada yaşıyoruz bu coğrafyada.
Barıştan, demokrasi ve özgürlüklerden yana olan her görüşü destekliyorum.
Selahattin Demirtaş'ın dağda çekilmiş fotoğrafları da var, biliyorum. Ama hdp yeni bir oluşum. Eşcinsel adayları bile vardı ve adaylarının azımsanmayacak bir bölümünü kadınlar oluşturuyor. Demek istediğim hitap ettikleri alanı genişlettiler ve samimiyetle, dürüstçe siyaset yapmaya çalışıyorlar.
Silahla, savaşla değil konuşarak hukuka uygun olarak barış, çözüm isteklerini dile getiriyorlar. 'Sen bunu bunu yaptın, sen böylesin, şöylesin' vs. diyerek niye yüz çevirelim, ciddiye almayalım? Kaybedecek neyimiz kaldı ki? Koskaca T.C. devletini(!) bölecekler, yıkacaklar diye niye korkalım? Korkudan görmezden mi gelelim yoksa oturup karşılıklı anlaşmaya mı varalım?
Yıllardır kan dökülüyor bu ülkede. Hergün insanlar can veriyor hem doğudaki eylemlerde hem batıdaki. Misal Gezi eylemlerinde kaç annenin canı yandı? Kaç kişi yaptıklarının cezasını aldı? Şimdi bir olma zamanı. Burada yaşıyoruz biz. Her gün olay her gün dehşet bıktırdı artık.
Selahattin Demirtaş, Kemal Kılıçdaroğlu hatta Devlet Bahçeli gibi isimler aklı başında insanlar. Saygılılar, samimiler. İdeolojileri, düşünceleri farklı ama oturup konuşarak her taraf da kendi isteklerinden tavizler vererek ortak bir noktada buluşabilirler. Çok zor yada imkansız bir şey değil ki bu. Yıllardır birarada yaşıyoruz bu coğrafyada.
Barıştan, demokrasi ve özgürlüklerden yana olan her görüşü destekliyorum.