Türkiye Sandık Başında; Oy Verme İşlemi Başladı

Arkadaş siz bu Ecevit'ten ne istiyorsunuz, altı bezlenen falan deyip dalga geçtiğinizi mi sanıyorsunuz? Madem altı bezli diye kendinizce alay ediyorsunuz, o zaman siz de o adamın altına ettiği şey bile olamazsınız. Birileri altın klozetlere yapıyor da ne oluyor?
Doğru düzgün konuşun.

Ayni fikirdeyiz

demokrasi olmalı düşüncemiz,sen ben dersek her şey daha kötü olur,oy vermeyen kesimi bu şeklde kazanamazssınız siz siz diyerek biz demeyi öğrenmeliyiz

Selahattin drmirtasin kasim 2013 konusmasini netten izlersen arkadasin ne demek istedigini anlarsin cnm. Daha 1,5 yil once yapilmis bir konusma dusunceleri bu kdr cabuk degismemistir degilmi

Vanlilara hakaret eden akp troller basladi simdide depremde battaniye gonderdik yardim ettik haram zehir zikkim olsun diyorlar. Allahhhh bu zihniyetle yonetenden kurtulduk ya şükürler olsunn. Yeni Turkiyeniz sizin olsun biz eski Turkiyemize donuyoruzz.

Ben basarisi artti harika demiyorum ki ben bin kere dusundum esim tir soforu ayda 16 bin lk is yapiyo ve 9 bini mazot arabanin masrafi vergisi algisi cektigimiz kredi anca geciniyoruz iste yazk degil mi evet yazik ama baska srcenek yok muhalefet yok...

Evet cofu ozellestirildi devlet sorumluluklarini dagitti kafasini rahatlatti can can konusur oldu...

Evet basbakan cumurbaskani oldu gulun asaletinde cizgisinde esitliginde nezaketinde duramadi iyice cosmustu erdogan durulcak ve sakinlesicek saniyodum ulkem daha cok sesi cikar oldu..

Benim begendigim hayatima uyan seylerde oldu

Ozel hastanelere yuzde 200 zam geldi de son hafta hastanemi doktorumu degistordim 6 sene sonra kavustugum yavrumu korkular endiseler icinde kucama aldim

Evet cok dusundum bu secimde ama yok muhalefet yok hepsi gitsin yeni kisilikler genc ler gelsin

Bence tam tersi chp'den hdp'ye kayan seçmen benim tahminlerimden kat kat az. Bunun da sebebi, CHP'nin hem başarılı bir seçim kampanyasıyla ilerlemesi hem naif bir dil kullanması. Ben mesela HDP'ye oy vermeyi düşünüyordum, sırf CHP'nin adaylarını seçimle belirlemesi, kampanyasını muhalefeti değil, iktidarı hedefleyerek planlaması, genç kesime hitap etmeye başlaması gibi yeni hamlelerini takdir ettiğimden CHP'ye oy verdim.

MHP'nin ise -ki ben Devlet Bahçeli'nin kişiliğini ve ülkü ocaklarını ehlileştirmek gibi bazı hamlelerini hep takdir etmişimdir, Oktay Vural'ı da nedensizce severim.- başarıdan ziyade AKP'nin tepki oylarına konduğunu düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…