Türkiye Sandık Başında; Oy Verme İşlemi Başladı

Evet cok dusundum bu secimde ama yok muhalefet yok hepsi gitsin yeni kisilikler genc ler gelsin

Inan bunu bizde istiyoruz, hadi herkesi katmayayım, bende can-ı gönülden istiyorum çünkü muhalefeti güçlü bulmuyorum ama koltuk tatlı geldi hepsine ne yazık ki

bence koalisyon olsun erken seçim olmasın bıktık mitingti reklamdı, o boşa akan paralar bizim paralar

ben en çok cıngıl bıngılseçim müziklerinden bıktım :))
hiç sempati etkisi yaratmıyor bende irrite oluyorum aksine

not: itiraf ediyorum bir tanesine el hareketi yapmışlığım var

bence koalisyon olsun erken seçim olmasın bıktık mitingti reklamdı, o boşa akan paralar bizim paralar

Beynimizi yediler. Gece yok gündüz yok.Bir gece 12'de seçim arabası geçti evin önünde ya

Inan bunu bizde istiyoruz, hadi herkesi katmayayım, bende can-ı gönülden istiyorum çünkü muhalefeti güçlü bulmuyorum ama koltuk tatlı geldi hepsine ne yazık ki
Bence biz burda örgutlenip parti kuralim ilk secimde zaten baraji geciyoruz.

Beni en çok güldürün saat 8 sularında sokaktan 15 dklık geçit yapan abiydi
baya ağıt yaktı
varamadık medineye varamadık başkanım kahrolduk vs baya bağırdı
ulen sus diyoruz susmuyor da

medine-başbakan ne alaka onu da çözemedim

Bir önceki yazdığınız mesajla bu yazdığınız mesaj arasında dağlar kadar fark var.
Bir önceki mesajda yorum yapan kişi tam Akpli bir kişiliği gösterirken bu mesajda mecburiyetten akpli olmak zorunda kalmış bir kişiliği gösteriyor.

Madem böyle düşünüyorsunuz Chp ve Mhp'nin seçim vaatlerinden hangisi tutarsız diye sorayım size?
Yetmiyor zar zor geçiniyoruz diyerek tekrardan akpyi desteklemek hangi aklıselim kişinin yapacağı iş?
Chpnin vaatlerini kaale almıyorsunuz yapılmayacak ne var söyler misiniz?
Ziynet eşyasından vergiyi kaldırıp mazota benzine yüklersen kaynağı sorarsın, milleti böyle zora sokarsın işte. Hoş millet anlamıyor ama..

Hem akpli olup hem zor geçiniyoruz diyenlere müstehak. Madem zor geçiniyorsun başka partiye ver arkadaş? Silah mı dayıyorlar kafana? Evinin kirasını, yakacağını, yemeğini mi alıyorlar sana?

Hastane demişken, sağlıkta iyileştirmeye gittik diye vır vır konuşuyorlar, muayene ücretinden bahsettiklerini hiç duymuyorum. Neymiş rahat rahat doktora gidiyormuşlar, günlerce randevu beklemiyormuşlar, muşlar..
Adam benden eskinin muayene ücretini alıyor. 2 liralık ilaca muayene ücreti ile 9 lira ödüyorum haberleri yok.

Valla ben akpli seçmenin mantığından bir gram anlamıyorum.
Resmen beyinlerini kuşa taksak ters uçar tabiri tam yakışıyor. Başka bir mantıklı açıklama getiremiyorum.

ben en çok cıngıl bıngılseçim müziklerinden bıktım :))
hiç sempati etkisi yaratmıyor bende irrite oluyorum aksine

not: itiraf ediyorum bir tanesine el hareketi yapmışlığım var
Amann o seçim şarkıları, her tarafa asılmış parti bayrakları falan kimin hoşuna gidiyor ki, Allah'tan benim burası sapa geliyorda gelmiyorlar her dakika, bir bizde mi var böyle şeyler, Avrupa'da da böyle mi acaba?
Bana hem müsriflik hem görüntü ve ses kirliliği geliyor bu harcamalar, mitingler bile gereksiz, çıksınlar TV'ye hedeflerini, vaadlerini anlatsınlar yetmez mi?
Ben mi ruhsuzum acaba bana hiç etkileyici gelmiyor, böyle müsrifçe şeylerden etkilenip oy vermişliğimde yok

bence akp mhp koalisyon yapsın konu kapansın, diğer seçeneklerin yürümesi zor gibi

akpnin oyu cok ama iktidar olamiyor ne sacma okadar farkla ne sacma sistem.hadi hayirlisi akp bu isin ustesinden gelecegine inaniyorum.buyuk ihtimal mhp koalisyon olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…