Aynen ayrıca seçim şarkılarını tekrar kaldıracak gücüm yok benimbence koalisyon olsun erken seçim olmasın bıktık mitingti reklamdı, o boşa akan paralar bizim paralar
Evet cok dusundum bu secimde ama yok muhalefet yok hepsi gitsin yeni kisilikler genc ler gelsin
bence koalisyon olsun erken seçim olmasın bıktık mitingti reklamdı, o boşa akan paralar bizim paralar
bence koalisyon olsun erken seçim olmasın bıktık mitingti reklamdı, o boşa akan paralar bizim paralar
off ya koltuk sevdası zor valla biz anlayamıyoruz tabi onlarıbibicim Japonya da olaydı çoktan Harakiri yaptiydi davutoglusan
Bence biz burda örgutlenip parti kuralim ilk secimde zaten baraji geciyoruz.Inan bunu bizde istiyoruz, hadi herkesi katmayayım, bende can-ı gönülden istiyorum çünkü muhalefeti güçlü bulmuyorum ama koltuk tatlı geldi hepsine ne yazık ki
Yok çok değil.şimdi o mantık öyle olmuyor.Türkiye geneline bakınca diğerleri onu geçmiş oluyor.Azmı düşmüş hali bile diğerlerinden çok
Ben basarisi artti harika demiyorum ki ben bin kere dusundum esim tir soforu ayda 16 bin lk is yapiyo ve 9 bini mazot arabanin masrafi vergisi algisi cektigimiz kredi anca geciniyoruz iste yazk degil mi evet yazik ama baska srcenek yok muhalefet yok...
Evet cofu ozellestirildi devlet sorumluluklarini dagitti kafasini rahatlatti can can konusur oldu...
Evet basbakan cumurbaskani oldu gulun asaletinde cizgisinde esitliginde nezaketinde duramadi iyice cosmustu erdogan durulcak ve sakinlesicek saniyodum ulkem daha cok sesi cikar oldu..
Benim begendigim hayatima uyan seylerde oldu
Ozel hastanelere yuzde 200 zam geldi de son hafta hastanemi doktorumu degistordim 6 sene sonra kavustugum yavrumu korkular endiseler icinde kucama aldim
Evet cok dusundum bu secimde ama yok muhalefet yok hepsi gitsin yeni kisilikler genc ler gelsin
Azmı düşmüş hali bile diğerlerinden çok
Amann o seçim şarkıları, her tarafa asılmış parti bayrakları falan kimin hoşuna gidiyor ki, Allah'tan benim burası sapa geliyorda gelmiyorlar her dakika, bir bizde mi var böyle şeyler, Avrupa'da da böyle mi acaba?ben en çok cıngıl bıngılseçim müziklerinden bıktım :))
hiç sempati etkisi yaratmıyor bende irrite oluyorum aksine
not: itiraf ediyorum bir tanesine el hareketi yapmışlığım var
e tabi karşıya bakınca yüzde 60 görünüyor anladınız siz onuE işe yaramıyor işte, malum demokrası var ülkede. 40 oy aldın diye iktidar olamıyosun. :)
Halk Tv penguen belgeseli mi veriyormuş? :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?