• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Türkiye Sandık Başında; Oy Verme İşlemi Başladı

Arkadaş siz bu Ecevit'ten ne istiyorsunuz, altı bezlenen falan deyip dalga geçtiğinizi mi sanıyorsunuz? Madem altı bezli diye kendinizce alay ediyorsunuz, o zaman siz de o adamın altına ettiği şey bile olamazsınız. Birileri altın klozetlere yapıyor da ne oluyor?
Doğru düzgün konuşun.

benim eşim görevliydi akp nin oylarını üç kere saymışlar diğetlerini bir kere eşim karşı çıkmış tekrar sayılmış 3 hdp den 4 chp den fazla akp den de 3 eksik oy yazılmış eşim karşı çıkmasa öyle yazılacaktı masal anlatmayın şekerim neler dönüyor herşeyin farkındayız been şimdi size ne desem boş sizin gibi düşünenler balı zehir zannediyor insanlara rahatlık batıyor ne diyeyim
demokrasi olmalı düşüncemiz,sen ben dersek her şey daha kötü olur,oy vermeyen kesimi bu şeklde kazanamazssınız siz siz diyerek biz demeyi öğrenmeliyiz

Kürdistan kurma eylemleri olduğunu nerden biliyorsunuz? Böyle bir açıklamada bulunuldu da ben mi kaçırdım? Meclise %12'lik bir oranla girerek mi devleti bölecekler?

Şuan meclise girip, T.C. hükümeti ile karşı karşıya oturup çözüm arıyorlarsa bunda Öcalan'ın payı büyüktür. Sayın diyebilir. Saygı duyuyordur. Sen, ben duymuyoruz ama onlar duyuyor. Olabilir. Kaldı ki %52'nin iradesiyle seçilen cumhurbaşkanımız da sayın diye hitap etti Öcalan'a.

Bakış açılarımız farklı. Tartışmaya gerek yok. Ben böyle düşünüyorum siz öyle. Olsun, iyi akşamlar dilerim.
Selahattin drmirtasin kasim 2013 konusmasini netten izlersen arkadasin ne demek istedigini anlarsin cnm. Daha 1,5 yil once yapilmis bir konusma dusunceleri bu kdr cabuk degismemistir degilmi

Vanlilara hakaret eden akp troller basladi simdide depremde battaniye gonderdik yardim ettik haram zehir zikkim olsun diyorlar. Allahhhh bu zihniyetle yonetenden kurtulduk ya şükürler olsunn. Yeni Turkiyeniz sizin olsun biz eski Turkiyemize donuyoruzz.

CHP'nin olmayan başarı diyorsun da AKP'nin başarısızlığına niye yorum yapmıyorsun?
Akp'nin bir ideolojik parti olmadığını, kişiye endeksli, popülizmle koltuk kabartan bir parti olduğunu ve bunu Erdoğan'ın başardığını baz alarak %52'lik bir oy oranından %40lık bir seviyeye düşmek nasıl oluyor?
Bunu açıklayın.
CHP en azından 2011 genel seçimlerinde de %25 oy aldı 2015 genel seçimlerinde de %25 oy aldı? Artan ya da azalan bir şey yok. Ortada herhangi bir başarısızlık yok.

Bu ülkenin hali nice olurdu demek için,

17 Aralık operasyonunu hatırlamamanız gerekirdi. Şimdi siz bana bunların hırsız olmadıklarını, akkaşık olduklarını anlatabilir misiniz? Ciddi soruyorum. Muhalefet etmek için değil, Türkiye'de yaşayan bir birey olarak benim vergimden çalarak, onu bunu satarak, kara para aklayarak hırsızlık yapmadıklarını bana açıklayın ben de oyumu AKP'ye vereyim.

AKP Eski Ovacık İlçe Başkanı Rıza Çolak 14 yaşındaki engelli bir kıza tecavüz edip serbest kaldığını bilmiyor musunuz?
Aynı şekilde masum çocuklara tecavüz edenleri, kendi rızası vardı diye aklayan bir yargı sistemini oluşturduğunu?

Hamile bayanların dışarıda gezmemesi gerekitğini savunan bu zihniyeti bozuk insanları kabul etmenin neresi erdemlik?
Makyaj yapanın kaportası bozuktur diyen adamı savunmak neyin erdemi?

Başörtülü bacısına elleri deri eldivenli çıplak erkeklerin saldırdığı yalanını savunmak mı erdem?

Ya da '' alo bıbıcığım'' paraları nasıl sıfırlayalım diyerek 1 Milyar Doları çerez niyetine görmek sanırım erdemlik :)

Ha kaçaksaray yapılırken kaynak bulup, emekliye iki ikramiyeyi çok görmekte sanırım erdemlik.

Evet hırsız olmadıklarını bana açıklayın oyum akpye.

Ben basarisi artti harika demiyorum ki ben bin kere dusundum esim tir soforu ayda 16 bin lk is yapiyo ve 9 bini mazot arabanin masrafi vergisi algisi cektigimiz kredi anca geciniyoruz iste yazk degil mi evet yazik ama baska srcenek yok muhalefet yok...

Evet cofu ozellestirildi devlet sorumluluklarini dagitti kafasini rahatlatti can can konusur oldu...

Evet basbakan cumurbaskani oldu gulun asaletinde cizgisinde esitliginde nezaketinde duramadi iyice cosmustu erdogan durulcak ve sakinlesicek saniyodum ulkem daha cok sesi cikar oldu..

Benim begendigim hayatima uyan seylerde oldu

Ozel hastanelere yuzde 200 zam geldi de son hafta hastanemi doktorumu degistordim 6 sene sonra kavustugum yavrumu korkular endiseler icinde kucama aldim

Evet cok dusundum bu secimde ama yok muhalefet yok hepsi gitsin yeni kisilikler genc ler gelsin

Bu secim akp nin prestijine buyuk bi cizik atti ve baskanlik sistemi tek basina iktidar 400 milletvekili hayal oldu...

Ote yandan chpde bi dusus var ki bu hdpye kayan oylardan kaynakli olacak saniyorum... kilicdaroglu artik istifa etmeli bence. chp sapkasini onune koyup dusunmeli cunku bu kadar secmen hdpye kaymaya gonulluysa baska yere de kayabilir aman dikkat...

Mhp gayet iyi bir performans gosterdi gonulden tebrik ediyorum. .. umarim ayni onurlu durusu gosterip akp ile koalisyona yanasmazlar...

Hdpye soyleyecek soz bulamiyorum. Secimin tek kazanani bence. Barajlar asildi hedefe ulasildi. Hedefine ulasan tek parti hdp...

Bunlar benim fikirlerim , milletimize hayirli olur umarim...

Bence tam tersi chp'den hdp'ye kayan seçmen benim tahminlerimden kat kat az. Bunun da sebebi, CHP'nin hem başarılı bir seçim kampanyasıyla ilerlemesi hem naif bir dil kullanması. Ben mesela HDP'ye oy vermeyi düşünüyordum, sırf CHP'nin adaylarını seçimle belirlemesi, kampanyasını muhalefeti değil, iktidarı hedefleyerek planlaması, genç kesime hitap etmeye başlaması gibi yeni hamlelerini takdir ettiğimden CHP'ye oy verdim.

MHP'nin ise -ki ben Devlet Bahçeli'nin kişiliğini ve ülkü ocaklarını ehlileştirmek gibi bazı hamlelerini hep takdir etmişimdir, Oktay Vural'ı da nedensizce severim.- başarıdan ziyade AKP'nin tepki oylarına konduğunu düşünüyorum.

Back