• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Türkiye Sandık Başında; Oy Verme İşlemi Başladı

Ulkenin neredeyse yarisinin oyunu alan bi parti tabiki balkon konusmasi yapicak sasiranlar chpnin olmayan basarisina sevincine sadirsin oysa cok guzel secim kampanyalari yaptilar halk yemiyo artik koru korune bagli bi kedim var o kesimin cocuklarindan bile oy alamiyolar bi tik ilerledikleri yok yazik....

Ve hangi parti bunca yil iktidar kaldi kabullenmek de bi erdemdir kemik bir kesim degil yeni olusum bi parti aldi bu oylari ve elinde tuttu onca sey atlatti ulke bu yillarda baska bir iktidar olsa ulkenin hali nice olurdu...

Bu ulkeyi yillarca alti bezlenen iki kolunda kki adam la anca yuruyebilenler yonetti... yonettide ne oldu

Dik dur egilme!
Yeni olusum parti dediklerinin hepsi de eski partilerden kopup gelmis siyasetcilerdi zaten, hangisi yeni?
Cok guzel secim kampanyalari yaptilar, devletin imkanlarini kullanarak, YSKnin sesini kisarak, Anasaya hukumlerini ezerek, tarafsizlik ve esitlik ilkelerine, demokrasiye aldirmadan.. Ama halkin sagduyusunu hesaba katmamislardi. Bu millet onlari sandiga gomdu, gelecek secimde de yerden kaziyacaksiniz onlari.. Eriyip yokolacaklar..

Sen nerelisin kardeş?nerde kaç sene önce gördün bunları? bi güneydoğulu ve anne tarafı kürt olan biri olarak ben 26 yaşındayım ve aklım erdiğinden beri bizleri kimse yakmadı.işkence de görmedik.bu arada sülalemden kimse de hdp ye oy vermedi vermez zira bize hizmet etmediklerini bilecek kadar tanıyoruz kendilerini:KK14:

Tecavüz mağdurlarının haklarını savunmam için tecavüze uğramam, görmem, şahit olmam gerekmez.

Dersim katliamında, Sivas'ta Madımak otelinde, Maraş katliamında ve daha nice olayda insanlar yakılarak, vurularak öldürüldüler. Diyarbakır, Pozantı cezaevlerinde cinsel şiddete maruz kaldılar.

Hdp sözcüsü değilim ben hanımefendi. Sizin oyunuz beni ilgilendirmez. Size hizmet etmiyorlar, partinin açıklamalarına dayanarak söylüyorum, 'Türkiye halkına' hizmet ediyorlar. Demokrasi, özgürlük taleplerini karşılamayı vaat ediyorlar. Samimiyetlerine inanıyorum ve şahsen desteklediğimi belirttim. Bu kadar. İyi akşamlar.

Bu secim akp nin prestijine buyuk bi cizik atti ve baskanlik sistemi tek basina iktidar 400 milletvekili hayal oldu...

Ote yandan chpde bi dusus var ki bu hdpye kayan oylardan kaynakli olacak saniyorum... kilicdaroglu artik istifa etmeli bence. chp sapkasini onune koyup dusunmeli cunku bu kadar secmen hdpye kaymaya gonulluysa baska yere de kayabilir aman dikkat...

Mhp gayet iyi bir performans gosterdi gonulden tebrik ediyorum. .. umarim ayni onurlu durusu gosterip akp ile koalisyona yanasmazlar...

Hdpye soyleyecek soz bulamiyorum. Secimin tek kazanani bence. Barajlar asildi hedefe ulasildi. Hedefine ulasan tek parti hdp...

Bunlar benim fikirlerim , milletimize hayirli olur umarim...
Umarim hayirli olur. Artik daha umutlu bakiyorum gelecege queenimm.
Bir konuda senden farkli dusunuyorum. Bence kilicdaroglu istifa etmemeli. Bu secimlerde onurlu bir durus sergiledi. Oylarinin hdpye kaydigini farketmesine ragmen asla kirli bir dil kullanmadi ve asla kirli bir politika izlemedi. Ilkelerinden odun vermeden daima bariscil bir politika izledi. %3-4luk bir oy ugruna hic kendini bozmadi. O durust bir insan.
Bu secimin kazanani evet hdp oldu. Ama daha onemlisi insanlik kazandi.
yanlis anlama sana karsitlik olsun diye yazmadim :) dedigin gibi umarim hayirlisi olur her seyin. Bu da benim dusuncelerim...

Son düzenleme:
oy vermemiş olsam da saygı duyuyorum.dürüst adam.

11231147_10153271845118328_9006810277252280909_n.jpg

Yemin ederim ilk kez bir yorumdan bu kadar etkilendim.Gözlerim doldu.
Ecevit gibi bir insana nasıl olurda bu tarz konuşmalar yapılabilir.O naif bir insandı halk insanıydı karaoğlanımızdı herşeyimizdi.
Hırsız değildi o da bizden biriydi.Şu mecliste ki tüm siyasetcileri toplasan bir ECEVİT etmez.
Edemez.

Balkon konuşmasına başlarken anonsları yapan sunucu en son lafını "dünya bize düşman olsa da, Allah bizim yanımızda!!" dedi.
Allah da akp'liymiş beyler dağılalım o zaman.

God bless Amerika'nin bir çesidi :KK70:

Ayrica anlayamadim Davutoglu speech'mi veriyor, millete bagirmaya, sinirlerini rahatlamaya mi geldi? :KK70:

ah be karaoğlanım inş. kemiklerin sızlamamıştır, tuttukları sözde müslümanlar gibi çalmadığındanmı bu laflar sana acaba :KK42:
Benim yazdığımı yanlış anlamadınız umarım ben o cümle ile Bülent Ecevit'e laf edenlerin ona kurban olmaları gerektiğini onun tırnağı bile olamayacaklarını belirtmek istedim.

Alti bezleniyo diye adami asalamadim yaslandi yuruyemiyo hale geldi kendine hali yokken niye hala koltuga sevdalaniliyo onu anlamiyorum diyorum bence tayyipte yaslandi genc yeni dinamik nesiller gelmeli artik ben ayni yuzlerden biktim usandim
Tvde gormeyelim sesini duymayalim ohh gitti köskunde otursun dedik yine sesi kesilmedi her gun her gun Tv de tiksindik yemin ediyorum. Gercekten yeni yuzler lazim.

Ay Davutoglu butun cevremizdeki AKPnin dusmanligini kazandigi ve artik yuzumuze bakmayan ulkelerin dualarindan bahsediyor..:rolleyes: Istifa etmeye de anlasilan hic niyeti yok..:confused::confused:Meger kandirmak icin soyluyormus..

Durduk yere Ecevit gibi saygılı,dürüst, insan gibi bir insanı o şekilde neden andınız sayın üye!!
Meydanlarda bangır bangır dövecekmiş gibi propaganda yapmadığı için mi? İnsanlara insan gibi yaklaştığı için mi? ......

Abla Ecevit bu ülkedenin başına gelmis en mert en kibar en dürüst siyaset adamıdır.o yoruma ancak kahkaha atılır
Rahmetli Ecevit'i Kıbrıs Harekatı'na dua eden Kıbrıs'lılardan dinlesinler, eoka'dan kurtulan Kıbrıs'lılardan dinlesinler, benim ailemde var Kıbrıs kökenli bir akrabamız ve kendisi yaş itibariyle 1930 doğumlu olduğundan çok iyi bilir ve o günleri anlatır, Ecevit onun için bir kahraman, hep ona verdi oyunu.
Rahmetli Denktaş'ta Öyledir o Kuşak Kıbrıs'lılar için.

hayırlısı be şekerim (senin tarzında yazdım) peki yüzde 9 unuza ne oldu :KK14: oylarmı çalındı pardon öyle şeyler sizin işinizdi :KK51:
benim eşim görevliydi akp nin oylarını üç kere saymışlar diğetlerini bir kere eşim karşı çıkmış tekrar sayılmış 3 hdp den 4 chp den fazla akp den de 3 eksik oy yazılmış eşim karşı çıkmasa öyle yazılacaktı masal anlatmayın şekerim neler dönüyor herşeyin farkındayız been şimdi size ne desem boş sizin gibi düşünenler balı zehir zannediyor insanlara rahatlık batıyor ne diyeyim

Umarim hayirli olur. Artik daha umutlu bakiyorum gelecege queenimm.
Bir konuda senden farkli dusunuyorum. Bence kilicdarogli istifa etmemeli. Bu secimlerde onurlu bir durus sergiledi. Oylarinin hdpye kaydigini farketmesine ragmen asla kirli bir dil kullanmadi ve asla kirli bir politika izlemedi. Ilkelerinden odun vermeden daima bariscil bir politika izledi. %3-4luk bir oy ugruna hic kendini bozmadi. O durust bir insan.
Bu secimin kazanani evet hdp oldu. Ama daha onemlisi insanlik kazandi.
yanlis anlama sana karsitlik olsun diye yazmadim :) dedigin gibi umarim hayirlisi olur her seyin. Bu da benim dusuncelerim...

Haklisin canim... ben tipik chp secmeninin genel dusuncesini soyledim.ama durustluk insanlik bunlar kilicdaroglunda fazlasiyla bulundugundan siyaseti beceremiyor zaten. Dedigin gibi koltuk davasindan vazgecip hdpyi icten ice destekledi bu bile buyuk bir erdem. Gozlemlerine katiliyorim canimcim daha detayli konusuruz biz...

Asıl diğer partiler başa gelirse siz öleceksiniz haberiniz yok
arkadaşım yaşım 38 özal döneminden,dyp,refah,dsp dönemleri geldi geçti ölmedik rabbimin izni ile bir şeycik olmaz,nereden çıkarıyorsunuz bunları ,

Niye yanlis anlamakta israr ediyosunuz ecevit kotu bi liderdi demiyorumki basbakan olacak saglikta degildi ben o zaman siyasetten anlicak yasta bile degildim sadece kafamda kalan goruntuden bahsettim iki kolundan tutularak kursiye cikarilan bi basbakan...

Yanlis tabir kullandim ozur dilerim amacim alti bezleniyo diye yadorgamak degil hepimizin sonu oyle olucak yada daha kotu yaslanicaz anlatmak istedigim baskaydi

Back