Türkiye Sandık Başında; Oy Verme İşlemi Başladı

İvit cinim rihitlik bitti bizi şekerim.

belli bu sonuç sizi cok uzmus pek bi öfkelisin şekerim

O zaman nasil olacak sence? Fakir çoçuklari dag'a yollamaya devam mi? Kürt çoçuklarinda o dag'a yollanmasi, hapislerde sürünmesine devam mi? Senin için çözüm o zaman nedir, gerçekten merak ediyorum, anlatirmisin?
Akp gelmeden once pkk denilen teror orgutu ne durumdaydi,pusmustu,tvlerde sehit haberi yoktu simdiki haberler artik sehitlerimiz duble yollar sayesinde ailelerine daha rahat ulastiriliyor. Anlicagin canim ölmusu hortlattilar.pkk ne ya turk milleti karsisinda boyle guclu bir millet nasil olurda bir avuc kani bozukla el sıkısır. Nasil tamam öldurdukleriniz sizindir biz kurdugunuz pusulari unuttuk artik kardesiz der benim aklim ermior. Bu iki ayri ulkenin birbirine savas acip sonra baris imzalamasi gibi birsey degil bu senin vataninda senin paranla sana silah dogrultanlarla el sıkısmak. Adamlar seni,beni istemior,senin bayragini senin dilini istemior,sen barisalim diosan bende sana nasil senelerce inlerine tikip 1 sehit vermemissek yine tikariz diorum

sırf hdp yüzünden sevincim kursamda kaldı şehitlerimizin kemikleri sızlıyo orda bide hdp bile sevindirdi beni yeterki tayyip üzülsün sarayında köpürsün yazanlarıda görünce acıdım halimize yazık çok yazık

O zaman ruhumuza bir Fatiha rica edelim sizden.Amin.
Onlara Allah'a en yakin pati
Bence insanlar chp deyince bi durup dusunuyor hala on yargilar var reklamlar vaatler cok iyiydi. Kaynak nerede sorularina cok guzel aciklamalar yaptilar. Milletvekili adaylari donanimliydi ama napsalarda olmuyor. Kilicdarogluda karizmatik lider imajini veremiyor. Bana gore bu onemli degil ama insanlarimizi boyle seyler etkiliyor.

Kürdistan kurma eylemleri olduğunu nerden biliyorsunuz? Böyle bir açıklamada bulunuldu da ben mi kaçırdım? Meclise %12'lik bir oranla girerek mi devleti bölecekler?

Şuan meclise girip, T.C. hükümeti ile karşı karşıya oturup çözüm arıyorlarsa bunda Öcalan'ın payı büyüktür. Sayın diyebilir. Saygı duyuyordur. Sen, ben duymuyoruz ama onlar duyuyor. Olabilir. Kaldı ki %52'nin iradesiyle seçilen cumhurbaşkanımız da sayın diye hitap etti Öcalan'a.

Bakış açılarımız farklı. Tartışmaya gerek yok. Ben böyle düşünüyorum siz öyle. Olsun, iyi akşamlar dilerim.

CHP'nin olmayan başarı diyorsun da AKP'nin başarısızlığına niye yorum yapmıyorsun?
Akp'nin bir ideolojik parti olmadığını, kişiye endeksli, popülizmle koltuk kabartan bir parti olduğunu ve bunu Erdoğan'ın başardığını baz alarak %52'lik bir oy oranından %40lık bir seviyeye düşmek nasıl oluyor?
Bunu açıklayın.
CHP en azından 2011 genel seçimlerinde de %25 oy aldı 2015 genel seçimlerinde de %25 oy aldı? Artan ya da azalan bir şey yok. Ortada herhangi bir başarısızlık yok.

Bu ülkenin hali nice olurdu demek için,

17 Aralık operasyonunu hatırlamamanız gerekirdi. Şimdi siz bana bunların hırsız olmadıklarını, akkaşık olduklarını anlatabilir misiniz? Ciddi soruyorum. Muhalefet etmek için değil, Türkiye'de yaşayan bir birey olarak benim vergimden çalarak, onu bunu satarak, kara para aklayarak hırsızlık yapmadıklarını bana açıklayın ben de oyumu AKP'ye vereyim.

AKP Eski Ovacık İlçe Başkanı Rıza Çolak 14 yaşındaki engelli bir kıza tecavüz edip serbest kaldığını bilmiyor musunuz?
Aynı şekilde masum çocuklara tecavüz edenleri, kendi rızası vardı diye aklayan bir yargı sistemini oluşturduğunu?

Hamile bayanların dışarıda gezmemesi gerekitğini savunan bu zihniyeti bozuk insanları kabul etmenin neresi erdemlik?
Makyaj yapanın kaportası bozuktur diyen adamı savunmak neyin erdemi?

Başörtülü bacısına elleri deri eldivenli çıplak erkeklerin saldırdığı yalanını savunmak mı erdem?

Ya da '' alo bıbıcığım'' paraları nasıl sıfırlayalım diyerek 1 Milyar Doları çerez niyetine görmek sanırım erdemlik :)

Ha kaçaksaray yapılırken kaynak bulup, emekliye iki ikramiyeyi çok görmekte sanırım erdemlik.

Evet hırsız olmadıklarını bana açıklayın oyum akpye.

bencede istifa etmemeli başarılıydı güven verdi bana

Ablacım,
Ecevit kötü bir yöneticide diyebilirsin, kırıldığımız nokta altı bezli tabiri, bugünlerimize Hamd olsun ama yarın siyasilerde bizlerde ne olacağız bilemeyiz ki
Belki yarın bizlerin sevdiği bir siyasi de sağlığını yitirecek ama koltukta kalmakta Israr edecek, ayrıca yaş itibariyle bilmiyormuşsun, Ecevit'in bazı siyasi konularda taviz vermediği için Zehirlendiği iddiası vardı, rahmetli olunca pek didiklenmedi konu, bugün siyasilerde zehirlenme, öldürülme korkusu yaşayıp bunu dile getiriyorsa, geçmiş siyasilere yapılanları bildiklerinden.
Hee sevmedikleri kişileri dile getirmezler şu siyasiye de böyle yapıldı diye ama olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…