Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İvit cinim rihitlik bitti bizi şekerim.benim eşim görevliydi akp nin oylarını üç kere saymışlar diğetlerini bir kere eşim karşı çıkmış tekrar sayılmış 3 hdp den 4 chp den fazla akp den de 3 eksik oy yazılmış eşim karşı çıkmasa öyle yazılacaktı masal anlatmayın şekerim neler dönüyor herşeyin farkındayız been şimdi size ne desem boş sizin gibi düşünenler balı zehir zannediyor insanlara rahatlık batıyor ne diyeyim
Halk tv balkon konuşmasını çok güzel yayınlıyor ordan izleyn yalnız hala istifa falan geçmiuon
Akp gelmeden once pkk denilen teror orgutu ne durumdaydi,pusmustu,tvlerde sehit haberi yoktu simdiki haberler artik sehitlerimiz duble yollar sayesinde ailelerine daha rahat ulastiriliyor. Anlicagin canim ölmusu hortlattilar.pkk ne ya turk milleti karsisinda boyle guclu bir millet nasil olurda bir avuc kani bozukla el sıkısır. Nasil tamam öldurdukleriniz sizindir biz kurdugunuz pusulari unuttuk artik kardesiz der benim aklim ermior. Bu iki ayri ulkenin birbirine savas acip sonra baris imzalamasi gibi birsey degil bu senin vataninda senin paranla sana silah dogrultanlarla el sıkısmak. Adamlar seni,beni istemior,senin bayragini senin dilini istemior,sen barisalim diosan bende sana nasil senelerce inlerine tikip 1 sehit vermemissek yine tikariz diorumO zaman nasil olacak sence? Fakir çoçuklari dag'a yollamaya devam mi? Kürt çoçuklarinda o dag'a yollanmasi, hapislerde sürünmesine devam mi? Senin için çözüm o zaman nedir, gerçekten merak ediyorum, anlatirmisin?
HahahahahahKaraoğlan bu ülkenin başına gelen en güzel şeydi. O olaydı da vereydik oyumuzu :)
Onlara Allah'a en yakin patiO zaman ruhumuza bir Fatiha rica edelim sizden.Amin.
Bence insanlar chp deyince bi durup dusunuyor hala on yargilar var reklamlar vaatler cok iyiydi. Kaynak nerede sorularina cok guzel aciklamalar yaptilar. Milletvekili adaylari donanimliydi ama napsalarda olmuyor. Kilicdarogluda karizmatik lider imajini veremiyor. Bana gore bu onemli degil ama insanlarimizi boyle seyler etkiliyor.Umarim hayirli olur. Artik daha umutlu bakiyorum gelecege queenimm.
Bir konuda senden farkli dusunuyorum. Bence kilicdarogli istifa etmemeli. Bu secimlerde onurlu bir durus sergiledi. Oylarinin hdpye kaydigini farketmesine ragmen asla kirli bir dil kullanmadi ve asla kirli bir politika izlemedi. Ilkelerinden odun vermeden daima bariscil bir politika izledi. %3-4luk bir oy ugruna hic kendini bozmadi. O durust bir insan.
Bu secimin kazanani evet hdp oldu. Ama daha onemlisi insanlik kazandi.
yanlis anlama sana karsitlik olsun diye yazmadim :) dedigin gibi umarim hayirlisi olur her seyin. Bu da benim dusuncelerim...
Aylar hatta yıllar sonra yüreğimde ufak bi umut kanat çırpmaya başladı bugün..
arkadaşım anlaşamadığımız nokta şu : biz o kürt hayır gelemez olamaz mantığında değiliz. Türkiye içerisinde Kürdistan kurma hayalleri olan türkiyeyi bölmeye çalışan bu yolda ilerleyen ve bunlara destek olanlara karşıyız. Burası türkiye kanla başla şehitlerle alındı, ne demek ayrı bayrak ! Hdp nin aldığı yerlerde şuan kutlama var ve 1 tane türk bayrağı yok. Heryerde pkk bayrağı. Evet hani o askerlerimizi şehit düşüren bin bir evi yakan karakollara daha uykusunda ki mehmetçiklerimize saldırıda bulunan pkk nın bayrağı. Tüm bunların olmasına sebep veren ve bu işten zevk alan Öcalan..Ve hdp açıklama yapar " Teşekkürler SAYIN ÖCALAN "
Madem amaç birlik beraberlik içerisinde bir Türkiye, ne diye öcalana teşekkür edilir ???
Velhasıl diyecek çok söz var ama anlaşabileceğimizi sanmıyorum ve lafı uzatmıyorum.
Ulkenin neredeyse yarisinin oyunu alan bi parti tabiki balkon konusmasi yapicak sasiranlar chpnin olmayan basarisina sevincine sadirsin oysa cok guzel secim kampanyalari yaptilar halk yemiyo artik koru korune bagli bi kedim var o kesimin cocuklarindan bile oy alamiyolar bi tik ilerledikleri yok yazik....
Ve hangi parti bunca yil iktidar kaldi kabullenmek de bi erdemdir kemik bir kesim degil yeni olusum bi parti aldi bu oylari ve elinde tuttu onca sey atlatti ulke bu yillarda baska bir iktidar olsa ulkenin hali nice olurdu...
Bu ulkeyi yillarca alti bezlenen iki kolunda kki adam la anca yuruyebilenler yonetti... yonettide ne oldu
Dik dur egilme!
bencede istifa etmemeli başarılıydı güven verdi banaUmarim hayirli olur. Artik daha umutlu bakiyorum gelecege queenimm.
Bir konuda senden farkli dusunuyorum. Bence kilicdarogli istifa etmemeli. Bu secimlerde onurlu bir durus sergiledi. Oylarinin hdpye kaydigini farketmesine ragmen asla kirli bir dil kullanmadi ve asla kirli bir politika izlemedi. Ilkelerinden odun vermeden daima bariscil bir politika izledi. %3-4luk bir oy ugruna hic kendini bozmadi. O durust bir insan.
Bu secimin kazanani evet hdp oldu. Ama daha onemlisi insanlik kazandi.
yanlis anlama sana karsitlik olsun diye yazmadim :) dedigin gibi umarim hayirlisi olur her seyin. Bu da benim dusuncelerim...
Ecevit bu ülkeye fazlaydı.
Şunu unutmayın her halk hakettiği biçimde yönetilir.
Bizim hakettiğimiz de bunlar işte.
En iyisi gıluşdaroğlu o da merdivene ters biniyor.
Ablacım,Niye yanlis anlamakta israr ediyosunuz ecevit kotu bi liderdi demiyorumki basbakan olacak saglikta degildi ben o zaman siyasetten anlicak yasta bile degildim sadece kafamda kalan goruntuden bahsettim iki kolundan tutularak kursiye cikarilan bi basbakan...
Yanlis tabir kullandim ozur dilerim amacim alti bezleniyo diye yadorgamak degil hepimizin sonu oyle olucak yada daha kotu yaslanicaz anlatmak istedigim baskaydi