Türkiye Sandık Başında; Oy Verme İşlemi Başladı

Ben ak partinin koalisyonu becerebileceğini hiç sanmıyorum. O kadar sert ayrımcı siyaset yapıyorlar ki ortalık karıştırırlar sadece
Hayırlısıı[/QUOTE]

Diğer patiler de sert. Mesela akp mhp koalisyon yaptı diyelim ak parti çözüm süreci diyecek mhp asla diyecek

Yok cicim öyle yağma pamuk el ve ayaklarınla gidip paşa paşa vericeksin oyunu

O kadar uğraştılarki akp ile Milletin aklını karıştırdılar bence seçime hazır olun
Ben bir akp li olarak söylüyorum ölmek var dönmek yok
Illa ak parti ak partii
Milletin akli nasil karisiyorda partiye oy vermiyorlar? Biraz öz elestiri yapsaniz inadina akp denmesi yerine nerede hata yaptik cok mu kibirli olduk insanlara cok mu haksizlik yaptik. Herkesi kutuplastirdik nasil telafi ederiz diye dusunulse daha iyi olmaz mi?

O kadar uğraştılarki akp ile Milletin aklını karıştırdılar bence seçime hazır olun
Illa ak parti ak partii
hayır tek partiye karşıyım asla asla hiç bir parti tek gelmesin nasib etmesin rabbim

Futbol takımı tutar gibi siyasi parti tutanlar olduğu sürece bir adım ileri gidemeyiz.
Herkesin bir oy hakkı var ve çok kıymetli.
Keşke artısını eksisini düşünüp karar versek oy vereceğimiz partiye.

Illa ak parti ak partii
HE he çok uğraştı dış güçler falan dimi, açılım diye bağıranlar da zaten amcamın oğluydu hahahaha :)

ölmek istiyorsan o senin sorunun tabi buna biz karisamayiz

türkiye tarihi vol 335
her zaman sağ partiler işi batırdı
ardından sol partilere bir umut sarınıldı
ihale yine gelene kaldı
klasik bir döngü ya

Hdp de meclise girdi ya artik sesleri daha yuksek cikar. Biji apo biji pkk... sehitlerimiz ölduguyle kaldi biz rahat uyuyalim diye,yazik...

Evet, evet, sehitlere "kelle" diyen, atatürk için ayyas diyen Erdogana oy gitmesi çok daha mantikli olurdu

Iki taraftada çok kayiplar yasanildi. Artik baris süreci baslasin. Artik Erdoganin güçü baltalanmis olsun! Diktatörlügü hayir diyoruz! Erken seçim, olsun, olmasin, hdp baraji asmasina çok sevindim. Sirf Erdoganin o sarayinda köpürdügünü düsünmek beni çok ama çok mutlu ediyor! Bu seçimlerden hiç umudum yoktu oysa!

Davutoglu simdi balkona çikiyor, bakalim ne diyecek...

Ulkenin neredeyse yarisinin oyunu alan bi parti tabiki balkon konusmasi yapicak sasiranlar chpnin olmayan basarisina sevincine sadirsin oysa cok guzel secim kampanyalari yaptilar halk yemiyo artik koru korune bagli bi kedim var o kesimin cocuklarindan bile oy alamiyolar bi tik ilerledikleri yok yazik....

Ve hangi parti bunca yil iktidar kaldi kabullenmek de bi erdemdir kemik bir kesim degil yeni olusum bi parti aldi bu oylari ve elinde tuttu onca sey atlatti ulke bu yillarda baska bir iktidar olsa ulkenin hali nice olurdu...

Bu ulkeyi yillarca alti bezlenen iki kolunda kki adam la anca yuruyebilenler yonetti... yonettide ne oldu

Dik dur egilme!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…