Çoluğumuz çocuğumuz milletin refahı için özgürlük için büyük bir umutla bekliyoruz[/QUOTE]E="ksrays, post: 41297730, member: 664022"]Çok beklersin şekerimmmm
yazık oldu oyuna nasib artıkBenim oy verdiğim sandıkta benim oy verdiğim parti yok nasil bi salaklik yaptım da geçersiz oy attım acaba
Of yaa, kırk yılın başında bir oy verdim onda da erken seçim mi olacakKoalisyona hiç biri yanaşmıyor yeni bir seçime hazırlanalım bence tabii bu durumu kimse hesaba katarak ne propagandalarını nede sitasetlerini bu yönde yapan da olmadı. 40 tilki 40 nında kuyruğu birbirine değmeyecek vay vay çok zor
http://sts.chp.org.trBen ulaşamadım buraya nerden baktiniz
Evet ya üzüldüm aslında.sandıkta 3 geçersiz oy diyor biri benim sanırımyazık oldu oyuna nasib artık
Umut güzel şeydir[/QUOTE]Çoluğumuz çocuğumuz milletin refahı için özgürlük için büyük bir umutla bekliyoruz
öyle deme mune,alıştık biz artık çoluk çocuk taşınıyoruz,oyları taha atıyor sandığa bizim oğluşOf yaa, kırk yılın başında bir oy verdim onda da erken seçim mi olacak
Yine gidemem sandığa, rutine bağlanan herseye karşıyım, bu oyumun erken seçimde de kullanılmasını talep ediyorum, tarihi bir oydu sonuçta
Ahahah e ülke zeki(!)lerle dolmus tasmıs banada bi el atıverin. Kocam öörenci çocuum olacak benim:))hahahaha seçimin kazananını bulduk tüm topik içerisinde en mantıklı yatırımı yaptığın için seni tebrik ediyorum
geçmiş olsun erken seçim deniyor üzülme:)Evet ya üzüldüm aslında.sandıkta 3 geçersiz oy diyor biri benim sanırım
bayılıyom sana : DAvrupa'daki bahsi geçen insanların, nasıl denir, eöm, kafaları daha farklı çalışıyor, bunu kabul etmek lazım. Yani, bizde parti tutmak futbol takımı tutmaktan farklı olmadığından, insanlar rasyonel fikirlerden ziyade hastalıklı bir fanatizme sahip olduklarından,koalisyon yapılsa bile iç kısımdagereksiz duygusal hareket ediliyor, atıyorum chp'nin bölgesine atanan birmhp'li yetkili, işini çok objektif yapmıyorfalan. Koalisyon, anlık birkaçış bizimülkemizde, uzun süreli çözüm sağlamaktan çok uzak bu duygusal fanatiklikle.
O kadar uğraştılarki akp ile Milletin aklını karıştırdılar bence seçime hazır olunAma bak oylar nasıl da düştü şekerim
neden şaşıracaksınki her türlü olur yani politika buBu saatten sonra akp-chp koalisyonu olsa bile sasirmam
Anaaa, toplam kaç oy var ki?Benim oy verdiğim sandıkta benim oy verdiğim parti yok nasil bi salaklik yaptım da geçersiz oy attım acaba
Biz din dil ırk ten farkı yapmıyoruz.
Biz katilleri alkışlayan askerlerimizi katleden bunu "Kendi egemenliklerini" istedikleri için yapan zihniyeti meclisde istemiyoruz. Demişsiniz türkiye de türkler tarafından katledilen kürtler var diye.
Şehit düşen askerlerimiz insan değil miydi ? Yanan ocaklar bağırlar daha niceleri.
Bu yüzden bana göre mutluluk değil utanç verici bir taplo..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?