• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Türkiye Sandık Başında; Oy Verme İşlemi Başladı

O kadar uğraştılarki akp ile Milletin aklını karıştırdılar bence seçime hazır olun
Ben bir akp li olarak söylüyorum ölmek var dönmek yok
Illa ak parti ak partiiEn Büyük TÜRKİYE
hayırlısı be şekerim (senin tarzında yazdım) peki yüzde 9 unuza ne oldu :KK14: oylarmı çalındı pardon öyle şeyler sizin işinizdi :KK51:

Ayy face, twitter derken yetişemiyorum :D

Düşüncelerimi yazıyorum.

Benim temennim CHP-MHP koalisyonuydu. CHP'nin vaatlerini gerçekleştirmek için önünde bir engel olmayacaktı. MHP'de bu vaatlere destek verip vatanı düzenleyeceklerdi. Gelen ekonomik krizin gerekçesini ise AKP olarak göstereceklerdi.

Şimdi AKP-MHP koalisyonu yüksek ihtimal. Eğer HDP, AKP'ye yanaşmazsa sonuç bu şekilde ortaya çıkacak. Ben MHP'nin hiçbir zaman AKP'ye adam gibi rest çektiğini görmedim. Objektif bakıyorum. MHP geçtiğimiz senelerde bir çok şeyde sesini çıkarmadı. Bu konuda en keskin ifadeleri Oktay Bey kullanıyor. Bir koalisyon kurulamayacağının altını sert bir şekilde çizmişti. Bahçeli daha ılımlı yaklaşıyor koalisyona, olmayacaktır diyor ama sanmıyorum, olabilitesi yüksek.
Yine de böyle bir koalisyon oluşursa Akp her istediği yasayı rahat bir şekilde geçiremeyecek. Mhp bir noktada engel olacaktır. Başkanlık sistemi veya Kürt sorunu, PKK konularında MHP net olacaktır. Bu konularda taviz verilmemesi Akpyi epey zorlar. Fakat diğer seçimlerde akp ile kurulan ortaklıktan mhpnin oyları düşer.

AKP-CHP koalisyonu. Pek ihtimal vermediğim bir ortalık. Aslında isterim, neden isterim;
AKP'nin önünü tam anlamıyla kesecek olan tek parti CHP'dir. Ha bu hainlerle koalisyon kurulması seçmenin güvenini azaltır mı? Evet azaltır. AKP'nin yapacağı bütün işlerde CHP muhalefet rolü ile değil bu sefer hükümet olarak masaya yumruğunu vurunca kedi gibi kalacaklardır. Fakat buna ihtimal vermememin nedeni AKP'nin böyle bir hataya düşmeyecek olmasıdır :)

AKP-HDP koalisyonu yüksek ihtimaller arasında. Ancak bu ikisi bir olur ülke yönetirse vay halimize. Tası tarağı toplayıp göç ederiz.

CHP-MHP-HDP olur mu olmaz mı kesin bir şey diyemiyorum. Terörsit olmasalar gideri vardı. Ha olsa nasıl olur diye bakarsak; Koalisyon süreci içinde ülke çalkalanıp durur. Sürekli MHP-HDP didişmesini ekranlardan seyrederiz tabi sokağa inmezse. Politika olarak belki değişik bir jenerasyon ortaya çıkardı.

Erken seçimle tekrar AKP'nin tek başına iktidar olmasını düşünmek ve buna dair yorum yapmak bile istemiyorum.

Ulkenin neredeyse yarisinin oyunu alan bi parti tabiki balkon konusmasi yapicak sasiranlar chpnin olmayan basarisina sevincine sadirsin oysa cok guzel secim kampanyalari yaptilar halk yemiyo artik koru korune bagli bi kedim var o kesimin cocuklarindan bile oy alamiyolar bi tik ilerledikleri yok yazik....

Ve hangi parti bunca yil iktidar kaldi kabullenmek de bi erdemdir kemik bir kesim degil yeni olusum bi parti aldi bu oylari ve elinde tuttu onca sey atlatti ulke bu yillarda baska bir iktidar olsa ulkenin hali nice olurdu...

Bu ulkeyi yillarca alti bezlenen iki kolunda kki adam la anca yuruyebilenler yonetti... yonettide ne oldu

Dik dur egilme!
kim o altı bezlenen adam?

Ben ak partinin koalisyonu becerebileceğini hiç sanmıyorum. O kadar sert ayrımcı siyaset yapıyorlar ki ortalık karıştırırlar sadece
Hayırlısıı

Diğer patiler de sert. Mesela akp mhp koalisyon yaptı diyelim ak parti çözüm süreci diyecek mhp asla diyecek[/QUOTE]

MHPnin böyle bir tutum sergileyeceğinden şüpheliyim.
Sonuçta İkiz Yasaları imzalayanlar arasında Devlet Bahçeli de var.
Bunu bile bile gidip verdim oyumu.(çaresizlik çok kötü bir duygu) Tek güvendiğim MHP tabanının AKP tabanı gibi olmadığını biliyorum. Bu yüzden pek rahat olamazlar. MHP seçmeni bir kükredi mi karşıki dağlar yıkılır.

Bugun sosyal medya cok rahat mesela eskiden twitter sizi sinek gibi ezdik osmanlii tokadini gordunuz diye yikiliyodu. Bu kadar koru korune partizanlik en tehlikelisi insanlar biraz durulsun karsi goruslere saygi duysun. Ezdirmeyiz yedirmeyizle olmuyor artik bu isler. Bu sefer oylarimizi iyi koruduk aninda degisti oranlar.

[QUOTEever, post: 41297975, member: 138848"]Ulkenin neredeyse yarisinin oyunu alan bi parti tabiki balkon konusmasi yapicak sasiranlar chpnin olmayan basarisina sevincine sadirsin oysa cok guzel secim kampanyalari yaptilar halk yemiyo artik koru korune bagli bi kedim var o kesimin cocuklarindan bile oy alamiyolar bi tik ilerledikleri yok yazik....

Ve hangi parti bunca yil iktidar kaldi kabullenmek de bi erdemdir kemik bir kesim degil yeni olusum bi parti aldi bu oylari ve elinde tuttu onca sey atlatti ulke bu yillarda baska bir iktidar olsa ulkenin hali nice olurdu...

Bu ulkeyi yillarca alti bezlenen iki kolunda kki adam la anca yuruyebilenler yonetti... yonettide ne oldu

Dik dur egilme![/QUOTE]
Yüzde seksen beşlik katılımla yüzde kırk oy almak ülkenin yarısına baya uzak. İstiyorsanız oturun hesaplayın. Aman çok şey atlattık biz olmasak haliniz nice idi lafları da bir algı operasyonu sadece. Kaç senedir çalışan insanlarız cebimize giren çıkan parayı da bilmesek biz bile inanacağız yani.

Ulkenin neredeyse yarisinin oyunu alan bi parti tabiki balkon konusmasi yapicak sasiranlar chpnin olmayan basarisina sevincine sadirsin oysa cok guzel secim kampanyalari yaptilar halk yemiyo artik koru korune bagli bi kedim var o kesimin cocuklarindan bile oy alamiyolar bi tik ilerledikleri yok yazik....

Dik dur egilme!

şşşşh saygılı ol.
altı bezlenen adam falan hayırdır!?

CHP'ye oy verdim ama komikmiş bu :D

Ayy face, twitter derken yetişemiyorum :KK70:

Düşüncelerimi yazıyorum.

Benim temennim CHP-MHP koalisyonuydu. CHP'nin vaatlerini gerçekleştirmek için önünde bir engel olmayacaktı. MHP'de bu vaatlere destek verip vatanı düzenleyeceklerdi. Gelen ekonomik krizin gerekçesini ise AKP olarak göstereceklerdi.

Şimdi AKP-MHP koalisyonu yüksek ihtimal. Eğer HDP, AKP'ye yanaşmazsa sonuç bu şekilde ortaya çıkacak. Ben MHP'nin hiçbir zaman AKP'ye adam gibi rest çektiğini görmedim. Objektif bakıyorum. MHP geçtiğimiz senelerde bir çok şeyde sesini çıkarmadı. Bu konuda en keskin ifadeleri Oktay Bey kullanıyor. Bir koalisyon kurulamayacağının altını sert bir şekilde çizmişti. Bahçeli daha ılımlı yaklaşıyor koalisyona, olmayacaktır diyor ama sanmıyorum, olabilitesi yüksek.
Yine de böyle bir koalisyon oluşursa Akp her istediği yasayı rahat bir şekilde geçiremeyecek. Mhp bir noktada engel olacaktır. Başkanlık sistemi veya Kürt sorunu, PKK konularında MHP net olacaktır. Bu konularda taviz verilmemesi Akpyi epey zorlar. Fakat diğer seçimlerde akp ile kurulan ortaklıktan mhpnin oyları düşer.

AKP-CHP koalisyonu. Pek ihtimal vermediğim bir ortalık. Aslında isterim, neden isterim;
AKP'nin önünü tam anlamıyla kesecek olan tek parti CHP'dir. Ha bu hainlerle koalisyon kurulması seçmenin güvenini azaltır mı? Evet azaltır. AKP'nin yapacağı bütün işlerde CHP muhalefet rolü ile değil bu sefer hükümet olarak masaya yumruğunu vurunca kedi gibi kalacaklardır. Fakat buna ihtimal vermememin nedeni AKP'nin böyle bir hataya düşmeyecek olmasıdır :)

AKP-HDP koalisyonu yüksek ihtimaller arasında. Ancak bu ikisi bir olur ülke yönetirse vay halimize. Tası tarağı toplayıp göç ederiz.

CHP-MHP-HDP olur mu olmaz mı kesin bir şey diyemiyorum. Terörsit olmasalar gideri vardı. Ha olsa nasıl olur diye bakarsak; Koalisyon süreci içinde ülke çalkalanıp durur. Sürekli MHP-HDP didişmesini ekranlardan seyrederiz tabi sokağa inmezse. Politika olarak belki değişik bir jenerasyon ortaya çıkardı.

Erken seçimle tekrar AKP'nin tek başına iktidar olmasını düşünmek ve buna dair yorum yapmak bile istemiyorum.

Bence en olası ihtimaller, AKP-MHP koalisyonu, CHP azınlık hükümeti yahut AKP azınlık hükümeti, geri kalanlara çok ihtimal vermiyorum.

kim o altı bezlenen adam?
Ecevit adam yuruyemiyodu bile akp nin evet benimde tasvip etmedigim yada gordugum yanlislari var ama yok yok yok yerine gecebilecek bi muhalefet yok hdpden bile meded umar oldu canim ulkem yazik... keske yeni iyi saglam partiler olsa ben koru korune bagli degilim cogu kiside oyledir eminim daha iyisi olsa ounu ona vericek ama yok

Dik dur egilme!

Karaoğlan bu ülkenin başına gelen en güzel şeydi. O olaydı da vereydik oyumuzu :)

Evet, evet, sehitlere "kelle" diyen, atatürk için ayyas diyen Erdogana oy gitmesi çok daha mantikli olurdu :KK14:

Iki taraftada çok kayiplar yasanildi. Artik baris süreci baslasin. Artik Erdoganin güçü baltalanmis olsun! Diktatörlügü hayir diyoruz! Erken seçim, olsun, olmasin, hdp baraji asmasina çok sevindim. Sirf Erdoganin o sarayinda köpürdügünü düsünmek beni çok ama çok mutlu ediyor! Bu seçimlerden hiç umudum yoktu oysa!

Davutoglu simdi balkona çikiyor, bakalim ne diyecek...
Cnm benim ne akp si, benim bileklerimden kirsalar ne hdp ne akp... baris sureci diosun, Allah yazdiysa bozsun dusmanimin basina vermesin senin ailenden biri sehit olsaydi desteklermiydin acaba,benim sehidime pusu kuran hainlerle baris falan istemem ben.bunlari tepemize cikaranda,sayin apo dedirtende,izmir gibi bir sehirde bile ben rhat rahat pkkliyim diyende akp yuzundendir. Ayrica yanlis anlasilmasin asla irkci degilim kurtlerinde,turklerinde,lazlarinda vb... basimin ustunde yeri vardir ama pkkli it surusunun asla

Back