• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Türkiye Sandık Başında; Oy Verme İşlemi Başladı

canım,istediğim akp,chp
ama akp ,mhp deniyor,hayrılısı olsun,tek olunmasın hepimiz için,hepimiz ifade edebilelim düşüncelerimizi:KK19:

Ooo ikisi de birbirine çok zit iki parti. Olursa hayırlı olur mu bilemiyorum
Diğer patiler de sert. Mesela akp mhp koalisyon yaptı diyelim ak parti çözüm süreci diyecek mhp asla diyecek

MHPnin böyle bir tutum sergileyeceğinden şüpheliyim.
Sonuçta İkiz Yasaları imzalayanlar arasında Devlet Bahçeli de var.
Bunu bile bile gidip verdim oyumu.(çaresizlik çok kötü bir duygu) Tek güvendiğim MHP tabanının AKP tabanı gibi olmadığını biliyorum. Bu yüzden pek rahat olamazlar. MHP seçmeni bir kükredi mi karşıki dağlar yıkılır.[/QUOTE]

Aman mhp kukremesin sadece dağlar değil sokaklar da yıkılır :))

O kadar uğraştılarki akp ile Milletin aklını karıştırdılar bence seçime hazır olun
Ben bir akp li olarak söylüyorum ölmek var dönmek yok
Illa ak parti ak partiiEn Büyük TÜRKİYE
asdasdasd
milletin kafası mı karıştı uğraştılar diye?
Milletin zekasına hakaret ama bu varsayımınız.
asdasd

Ölmüş siyasiler hakkında konuşulmasını doğru bulmuyorum aslında ama Ecevit'in sağlık durumuyla oynandığı iddiası unutulmamalı, sonra birden düzelmeye başladı ne hikmetse, ne oldu da adamcağıza göz dağı vermeye çalıştılar.
Ayrıca altı bezli demekte ayıp oluyor bilmem farkında mı insanlar, bizimde altımız bezlenebilir, sağlık bu sonuçta:(

Tüylerim diken diken oldu.
Keşke o altı bezlenen adam diye küçümsediğiniz insanın saygısının, asaletinin çeyreği sizde olsa.
Sanırım yaşlanınca altınızın bezlenmeyeceği garantisini de alıyorsunuz!?

Ne biçim insanlar olduk biz, saygımızı ne zaman bu kadar çok kaybettik??
Nasıl bu kadar kalbimiz karardı, savunduğumuz görüşlerimiz insanlığımızın önüne ne zaman geçti??

İnanmak istemiyorum ben o yoruma.

Milletin akli nasil karisiyorda partiye oy vermiyorlar? Biraz öz elestiri yapsaniz inadina akp denmesi yerine nerede hata yaptik cok mu kibirli olduk insanlara cok mu haksizlik yaptik. Herkesi kutuplastirdik nasil telafi ederiz diye dusunulse daha iyi olmaz mi?
Ben her zaman hakkımızda hayırlısı ne ise o olsun derim ama nankörlük edemen ne kötülüğünü gördünüz ben halimden hayatımdan çok memnunum şükürler olsun bu günlere Rabbim başımızdan eksik etmesin (amin)
Her zaman başarılı olan insanların işine çomak sokulmaya çalışılır böyle başarılı bir başkan zalimlere karşı duran Allah için seviyoruz ailecek
Herkesin özgür düşüncesi ben canı gönülden destekliyorum
Neyse davutoğlu konuşuyor sonra devam ederim

Bugun sosyal medya cok rahat mesela eskiden twitter sizi sinek gibi ezdik osmanlii tokadini gordunuz diye yikiliyodu. Bu kadar koru korune partizanlik en tehlikelisi insanlar biraz durulsun karsi goruslere saygi duysun. Ezdirmeyiz yedirmeyizle olmuyor artik bu isler. Bu sefer oylarimizi iyi koruduk aninda degisti oranlar.
aynen arkadaşım,allah nasib etmesin bir daha ,tek parti tek iktidar fikrine karşıyım

Yuhh diyerek başlamak istiyorum sözlerime bukadar ak partiye tapanlarin ne çıkarı var merak ediyorum ayrıca altı bezlenen adam falan nekadar ayıp hdpde girdi meclise dahada rahat uyur artık turkiyem uyumuyo uyuuu

Bülent Arınç ı bekliyorum ben Melih Gokcek hakkında seçim sonrası konusacakti unutmamistir umarım :)

Ecevit adam yuruyemiyodu bile akp nin evet benimde tasvip etmedigim yada gordugum yanlislari var ama yok yok yok yerine gecebilecek bi muhalefet yok hdpden bile meded umar oldu canim ulkem yazik... keske yeni iyi saglam partiler olsa ben koru korune bagli degilim cogu kiside oyledir eminim daha iyisi olsa ounu ona vericek ama yok

ağzından haram lokma grçmeyen başka birini söyleyebilir misin bana?

Bu ülkeye ecevit bedeller ödetti. Çünkü dava adamıydı. Kıbrıs barış harekatının kahramanıdır. Onun yüzünden ambargo yedik, krizler atlattık. Olsun yine kriz olsun yeter ki vatan satılmasın. Biz bedel öderiz vatan için.

Ecevit adam yuruyemiyodu bile akp nin evet benimde tasvip etmedigim yada gordugum yanlislari var ama yok yok yok yerine gecebilecek bi muhalefet yok hdpden bile meded umar oldu canim ulkem yazik... keske yeni iyi saglam partiler olsa ben koru korune bagli degilim cogu kiside oyledir eminim daha iyisi olsa ounu ona vericek ama yok
Neden biliomusun cnm bu devlet bahceli ve kilicdaroglu gibi yuzsuzlerden oluo.oturduklari yerden bedava geciniolar,onlarin derdi basa gelmek degil su an ekmek elden su gölden,salakmi bunlar satilmadik anasi aglatilmadik kosesi kalmayan bir memleketin basina gelsinler,bedava gecinmek varken,nasil olsa hicbirseye para vermiorlar

Ölmüş siyasiler hakkında konuşulmasını doğru bulmuyorum aslında ama Ecevit'in sağlık durumuyla oynandığı iddiası unutulmamalı, sonra birden düzelmeye başladı ne hikmetse, ne oldu da adamcağıza göz dağı vermeye çalıştılar.
Ayrıca altı bezli demekte ayıp oluyor bilmem farkında mı insanlar, bizimde altımız bezlenebilir, sağlık bu sonuçta:KK43:
Abla Ecevit bu ülkedenin başına gelmis en mert en kibar en dürüst siyaset adamıdır.o yoruma ancak kahkaha atılır

Back