• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Türkiye Sandık Başında; Oy Verme İşlemi Başladı

Aslinda mhpye sicak bakan vatandaslar var ama Devlet Bahceli cok basarisiz bi yonetici koltugu birakip gitsende genc dinamik biri gelse be adam. Birde milletvekili adaylari hic olmamis. Belki sonuc bugun daha farkli olurdu MHP oyuny yukseltmis gibi gozukuyor ama mecburiyetten verdi bence insanlar.

Hdp de meclise girdi ya artik sesleri daha yuksek cikar. Biji apo biji pkk... sehitlerimiz ölduguyle kaldi biz rahat uyuyalim diye,yazik...

Koalisyona hiç biri yanaşmıyor yeni bir seçime hazırlanalım bence tabii bu durumu kimse hesaba katarak ne propagandalarını nede sitasetlerini bu yönde yapan da olmadı. 40 tilki 40 nında kuyruğu birbirine değmeyecek vay vay çok zor :KK66:
Of yaa, kırk yılın başında bir oy verdim onda da erken seçim mi olacak:(
Yine gidemem sandığa, rutine bağlanan herseye karşıyım, bu oyumun erken seçimde de kullanılmasını talep ediyorum, tarihi bir oydu sonuçta:KK59:

Ne yanci yayin yapiyo şu fox hadi digerleri devletin deniyo bilmem ne bunlar kimin kanali fox kimin arkadaşlar???

Yorumcu adami konusturmadilar bile hdpnin yuzdesi buyuk bi basari degil dedi diye cumlesini bogazina gomduler adamin...

Chpyi felan gectiler resmen hdpyi ayakta alkislicaklar nerdeyse... zaten ismailin selaattine konuk olduginda bi bakisi vardi asik resmen!!! Pess

Of yaa, kırk yılın başında bir oy verdim onda da erken seçim mi olacak:KK43:
Yine gidemem sandığa, rutine bağlanan herseye karşıyım, bu oyumun erken seçimde de kullanılmasını talep ediyorum, tarihi bir oydu sonuçta:KK59:
öyle deme mune,alıştık biz artık çoluk çocuk taşınıyoruz,oyları taha atıyor sandığa bizim oğluş:KK70::KK70::KK70:

Ya bide gel gel gel Saadete gel vardi dilime dolandi haftalarca onada oy veren 100de 2lik bir kesim var bence onlari temsilende mecliste birileri olmaliydi. Bu vatandaslarda oy kullanmis onlarinda gorusune saygi duyulmali.

Avrupa'daki bahsi geçen insanların, nasıl denir, eöm, kafaları daha farklı çalışıyor, bunu kabul etmek lazım. Yani, bizde parti tutmak futbol takımı tutmaktan farklı olmadığından, insanlar rasyonel fikirlerden ziyade hastalıklı bir fanatizme sahip olduklarından,koalisyon yapılsa bile iç kısımdagereksiz duygusal hareket ediliyor, atıyorum chp'nin bölgesine atanan birmhp'li yetkili, işini çok objektif yapmıyorfalan. Koalisyon, anlık birkaçış bizimülkemizde, uzun süreli çözüm sağlamaktan çok uzak bu duygusal fanatiklikle.
bayılıyom sana : D

Ama bak oylar nasıl da düştü şekerim
O kadar uğraştılarki akp ile Milletin aklını karıştırdılar bence seçime hazır olun
Ben bir akp li olarak söylüyorum ölmek var dönmek yok
Illa ak parti ak partiiEn Büyük TÜRKİYE

Ülkenin durumu zaten kötüydü . Dillendirilmeyen bir kriz vardı. Şimdi başkası gelse elinde patlayabilir. O zaman da heh bakın biz yokuz noldu naraları atılır. İşimiz zor. Dolar şimdiden uçtu diyorlar mesela. Tabii bunda asyanın da rolü büyük. Tabii o göze görünmez. Kirli siyaset off off

Biz din dil ırk ten farkı yapmıyoruz.
Biz katilleri alkışlayan askerlerimizi katleden bunu "Kendi egemenliklerini" istedikleri için yapan zihniyeti meclisde istemiyoruz. Demişsiniz türkiye de türkler tarafından katledilen kürtler var diye.
Şehit düşen askerlerimiz insan değil miydi ? Yanan ocaklar bağırlar daha niceleri.
Bu yüzden bana göre mutluluk değil utanç verici bir taplo..

Size din, dil, ırk, ten rengi farkı yapıyorsunuz demedim. Bunu yapanlar çoğunluğu elinde bulunduran güçlü taraf ve azınlık, zayıf tarafı eziyor. Biz de çoğunluk olarak azınlık olan tarafın haklarını tanımıyoruz, eziyoruz. Kişiler farklı ama hikaye aynı. Mesele bu.

Şehit düşen askerlerimiz insandı. Şehit düşen Kürtler de insandı. Madımak da canlı canlı yakılanlar da insandı.

'Kendi egemenlikleri' için askerleri katlediyorlar, demişsiniz. Ben buna katılmıyorum. Hdp basın açıklamalarında özel olarak 'kürt, kürt halkı' gibi tamlamalar yerine 'biz demokrasi, özgürlük isteyenler, Türk, Ermeni, Çerkez, Türkiye halkı' gibi genel, bütün milleti kapsayan tamlamalar kullanıyor. Sadece Kürtler için özgürlük, demokrasi istemiyorlar Türkiye halkı için istiyorlar, söylemlerine dayanarak söylüyorum bunu.

Bir de karşı taraftan bakın. Ya Kürt olarak dünyaya gelseydiniz. Akrabalarınız yıllarca sistematik olarak katledilseydi, eziyete uğrasaydı, dışlansaydı. Nasıl hissederdiniz?

Şehitlerimize üzülüyorsak bütün suçu tetikçinin üzerine atmamalıyız. Azmettirenin hiç mi suçu yok sizce? Kürtler niye dağa çıktılar? Normal bir yaşam sürmek varken dağ başında niçin sefilce yaşıyorlar, bile bile intihara kalkışıyorlar? Bu Türk-Kürt sorununda ilk mermiyi hangi taraf attı? Diyarbakır cezaevindeki işkenceleri, mağdurlar tarafından hiç dinlediniz/okudunuz mu? Pozantı cezaevinde tecavüze uğrayan Kürt çocuklarını biliyor musunuz? Daha geçen günlerde yanılmıyorsam Konya'da bir yurtta Türk bir çocuğun sırf Kürt diye bir çocuğu demir sopayla darp etmişti, haberiniz oldu mu?

Ama onlar bebek katili, askerlerimizi öldürdüler...Sen de öldürdün, şehit ettin. O bunu yaptı bu bunu yaptı. Bugün noluyor? Oturup anlaşmaya varmanın, orta yolu bulmanın nesi yanlış? Ne yapalım? Daha ne kadar kan dökülmesi lazım bu anlaşmazlığın bitmesi için?

Back