• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Türkiye Sandık Başında; Oy Verme İşlemi Başladı

haramzade saltanatları yıkıldı böylesini beklemiyorlardı önlerindeki il seçimde daha çok oy kaybedecekler kısacası ampüller patladı güneşli günler yakın...
Çok beklersin şekerimmmm

OTE="nickimikim7, post: 41297438, member: 636380"]Oo buralar karışmış griler cogalmis...

Ak Parti doğuda büyük oranda oy kaybetti maalesef. % 40larda aldığı yerlerde % 15-20ye düştü. Bu kadarını kimse beklemiyordu.

Ayrıca hdp meclise girdi diye bu kadar kopurenleri de anlamıyorum. Adamlar zaten meclisteydi. Tek fark şimdi daha fazla milletvekili ile meclistele seçimle demokratik bir şekilde geldiler. Basarilarini kabul edelim.

Beni şu anda en çok düşündüren sey koalisyon ulkeye karmaşa getirir mi? Önceki koalisyonlarda neler yaşadığımız ortada.

CHP'nin iktidar olmuş gibi mutlulukla açıklama yapmasi da ayri komik geldi.

Ülkemiz için hayırlısı olsun.[/QUOTE]
Ben ak partinin koalisyonu becerebileceğini hiç sanmıyorum. O kadar sert ayrımcı siyaset yapıyorlar ki ortalık karıştırırlar sadece
Hayırlısıı

Sen nerelisin kardeş?nerde kaç sene önce gördün bunları? bi güneydoğulu ve anne tarafı kürt olan biri olarak ben 26 yaşındayım ve aklım erdiğinden beri bizleri kimse yakmadı.işkence de görmedik.bu arada sülalemden kimse de hdp ye oy vermedi vermez zira bize hizmet etmediklerini bilecek kadar tanıyoruz kendilerini:KK14:
Olsun sen kürt olsan da kürt milliyetçisi türkler daha iyi bilir sen bilmezsin.
Geçen günbiri de amerikadaki siyahilere uygulanan ayrımcılıkla karıştırmış kürtlerle türkler ayrı kaldırımdan yürürdü dedi:KK48:

Sen nerelisin kardeş?nerde kaç sene önce gördün bunları? bi güneydoğulu ve anne tarafı kürt olan biri olarak ben 26 yaşındayım ve aklım erdiğinden beri bizleri kimse yakmadı.işkence de görmedik.bu arada sülalemden kimse de hdp ye oy vermedi vermez zira bize hizmet etmediklerini bilecek kadar tanıyoruz kendilerini:KK14:
:KK9::KK9::KK9:

Avrupa'daki bahsi geçen insanların, nasıl denir, eöm, kafaları daha farklı çalışıyor, bunu kabul etmek lazım. Yani, bizde parti tutmak futbol takımı tutmaktan farklı olmadığından, insanlar rasyonel fikirlerden ziyade hastalıklı bir fanatizme sahip olduklarından,koalisyon yapılsa bile iç kısımdagereksiz duygusal hareket ediliyor, atıyorum chp'nin bölgesine atanan birmhp'li yetkili, işini çok objektif yapmıyorfalan. Koalisyon, anlık birkaçış bizimülkemizde, uzun süreli çözüm sağlamaktan çok uzak bu duygusal fanatiklikle.
Bögurtlenkuşu kardes ayy Akp olmasinda ne cozum buluyorsa bulsunlar hicbir sey bundan kotu olamaz koalisyon daha ne kadar kotu olabilirki diye dusunuyoruz artik. Ekonomik kriz kapida ekonomi durmus adelet cokmus napalim tek care bu.

10846144_1036448136389898_2209783461911974385_n.png
kahkaha attım resmen hiç güleceğim yoktu :KK70::KK70:

Oy verdiğim sandık:
Eki Görüntüle 1551695

Ailemin oy verdiği sandık:
Eki Görüntüle 1551697

CHP'yi en Üstte görünce teselli oldum. İkisi de öğrenci Mahallesi. ODTÜ'de mi ankara iletişim/siyasal'da mı oransal olarak daha çok HDP yanlısı var bunu gördüm. ODTÜ'de daha çok sanıyordum.
siyasaldaki durum beni şaşırtmadı... vukuatlar herzaman sıyasalda oluyor genelde çünkü..

Adamı her gece banlıyorum, kaşımı gözümü oynata oynata işim var işim deyince fotoğraflara sarıyor garibim:KK14:
yorumuna cok güldüm müdürem , ayrıca çok eğlendım ama şuan çok başka konulara gömülmüş durumdayım :KK49:
ama bu msjını unutmıcamm , unutturmicaammm:cool:

Benim oy verdiğim sandıkta benim oy verdiğim parti yok nasil bi salaklik yaptım da geçersiz oy attım acaba :KK14:
iş aş haydar baş geldı aklıma nedenki :KK73:

Koalisyona hiç biri yanaşmıyor yeni bir seçime hazırlanalım bence tabii bu durumu kimse hesaba katarak ne propagandalarını nede siyasetlerini bu yönde yapan da olmadı. 40 tilki 40 nında kuyruğu birbirine değmeyecek vay vay çok zor :KK66:

Son düzenleme:
Valla iki parti koalisyon olursa birbirini yemekten ülkeyi yonetemezler. Hele bir de chp-hdp-mhp koalisyonu olursa gör sen şenliği.
canım,istediğim akp,chp
ama akp ,mhp deniyor,hayrılısı olsun,tek olunmasın hepimiz için,hepimiz ifade edebilelim düşüncelerimizi:KK19:

Bögurtlenkuşu kardes ayy Akp olmasinda ne cozum buluyorsa bulsunlar hicbir sey bundan kotu olamaz koalisyon daha ne kadar kotu olabilirki diye dusunuyoruz artik. Ekonomik kriz kapida ekonomi durmus adelet cokmus napalim tek care bu.
Benim söylediklerim, insanların neden koalisyona coşkuyla koşmadığının sebepleri. Yoksa şu anda koşullar anormal olduğu için ben de koalisyona karşı değilim, kriz şartlarındayız senelerdir.

Olsun sen kürt olsan da kürt milliyetçisi türkler daha iyi bilir sen bilmezsin.
Geçen günbiri de amerikadaki siyahilere uygulanan ayrımcılıkla karıştırmış kürtlerle türkler ayrı kaldırımdan yürürdü dedi:KK48:
:KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:

Back