- 2 Mart 2015
- 2.394
- 3.981
- 208
- 41
Çok beklersin şekerimmmmharamzade saltanatları yıkıldı böylesini beklemiyorlardı önlerindeki il seçimde daha çok oy kaybedecekler kısacası ampüller patladı güneşli günler yakın...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok beklersin şekerimmmmharamzade saltanatları yıkıldı böylesini beklemiyorlardı önlerindeki il seçimde daha çok oy kaybedecekler kısacası ampüller patladı güneşli günler yakın...
Olsun sen kürt olsan da kürt milliyetçisi türkler daha iyi bilir sen bilmezsin.Sen nerelisin kardeş?nerde kaç sene önce gördün bunları? bi güneydoğulu ve anne tarafı kürt olan biri olarak ben 26 yaşındayım ve aklım erdiğinden beri bizleri kimse yakmadı.işkence de görmedik.bu arada sülalemden kimse de hdp ye oy vermedi vermez zira bize hizmet etmediklerini bilecek kadar tanıyoruz kendilerini
Sen nerelisin kardeş?nerde kaç sene önce gördün bunları? bi güneydoğulu ve anne tarafı kürt olan biri olarak ben 26 yaşındayım ve aklım erdiğinden beri bizleri kimse yakmadı.işkence de görmedik.bu arada sülalemden kimse de hdp ye oy vermedi vermez zira bize hizmet etmediklerini bilecek kadar tanıyoruz kendilerini
Bögurtlenkuşu kardes ayy Akp olmasinda ne cozum buluyorsa bulsunlar hicbir sey bundan kotu olamaz koalisyon daha ne kadar kotu olabilirki diye dusunuyoruz artik. Ekonomik kriz kapida ekonomi durmus adelet cokmus napalim tek care bu.Avrupa'daki bahsi geçen insanların, nasıl denir, eöm, kafaları daha farklı çalışıyor, bunu kabul etmek lazım. Yani, bizde parti tutmak futbol takımı tutmaktan farklı olmadığından, insanlar rasyonel fikirlerden ziyade hastalıklı bir fanatizme sahip olduklarından,koalisyon yapılsa bile iç kısımdagereksiz duygusal hareket ediliyor, atıyorum chp'nin bölgesine atanan birmhp'li yetkili, işini çok objektif yapmıyorfalan. Koalisyon, anlık birkaçış bizimülkemizde, uzun süreli çözüm sağlamaktan çok uzak bu duygusal fanatiklikle.
cok merak edıyorum kim yakısıklımı acaba gönlüm kayıyor galiba :)Fuat avni?
olmasın daha iyi
secim hilelerine kurban gitmis olmasin oyun?Benim oy verdiğim sandıkta benim oy verdiğim parti yok nasil bi salaklik yaptım da geçersiz oy attım acaba
siyasaldaki durum beni şaşırtmadı... vukuatlar herzaman sıyasalda oluyor genelde çünkü..Oy verdiğim sandık:
Eki Görüntüle 1551695
Ailemin oy verdiği sandık:
Eki Görüntüle 1551697
CHP'yi en Üstte görünce teselli oldum. İkisi de öğrenci Mahallesi. ODTÜ'de mi ankara iletişim/siyasal'da mı oransal olarak daha çok HDP yanlısı var bunu gördüm. ODTÜ'de daha çok sanıyordum.
yorumuna cok güldüm müdürem , ayrıca çok eğlendım ama şuan çok başka konulara gömülmüş durumdayımAdamı her gece banlıyorum, kaşımı gözümü oynata oynata işim var işim deyince fotoğraflara sarıyor garibim
iş aş haydar baş geldı aklıma nedenkiBenim oy verdiğim sandıkta benim oy verdiğim parti yok nasil bi salaklik yaptım da geçersiz oy attım acaba
Yok da çarşaf gibi kağıttan mühür hilesine kurban gitmiş olabilirsecim hilelerine kurban gitmis olmasin oyun?
canım,istediğim akp,chpValla iki parti koalisyon olursa birbirini yemekten ülkeyi yonetemezler. Hele bir de chp-hdp-mhp koalisyonu olursa gör sen şenliği.
Benim söylediklerim, insanların neden koalisyona coşkuyla koşmadığının sebepleri. Yoksa şu anda koşullar anormal olduğu için ben de koalisyona karşı değilim, kriz şartlarındayız senelerdir.Bögurtlenkuşu kardes ayy Akp olmasinda ne cozum buluyorsa bulsunlar hicbir sey bundan kotu olamaz koalisyon daha ne kadar kotu olabilirki diye dusunuyoruz artik. Ekonomik kriz kapida ekonomi durmus adelet cokmus napalim tek care bu.
Çoluğumuz çocuğumuz milletin refahı için özgürlük için büyük bir umutla bekliyoruz[/QUOTE]E="ksrays, post: 41297730, member: 664022"]Çok beklersin şekerimmmm
Ama bak oylar nasıl da düştü şekerimÇok beklersin şekerimmmm
Olsun sen kürt olsan da kürt milliyetçisi türkler daha iyi bilir sen bilmezsin.
Geçen günbiri de amerikadaki siyahilere uygulanan ayrımcılıkla karıştırmış kürtlerle türkler ayrı kaldırımdan yürürdü dedi
Mhp Hdp 'nin olduğu hiç bir şeyin altına imza atmaz bence..Valla iki parti koalisyon olursa birbirini yemekten ülkeyi yonetemezler. Hele bir de chp-hdp-mhp koalisyonu olursa gör sen şenliği.
Aaa lütfen halaysız olmaz Acunun kanalını da unutmayalım bu arada.Eki Görüntüle 1551702 kahkaha attım resmen hiç güleceğim yoktu