Türkiye Sandık Başında; Oy Verme İşlemi Başladı

Oo buralar karışmış griler cogalmis...

Ak Parti doğuda büyük oranda oy kaybetti maalesef. % 40larda aldığı yerlerde % 15-20ye düştü. Bu kadarını kimse beklemiyordu.

Ayrıca hdp meclise girdi diye bu kadar kopurenleri de anlamıyorum. Adamlar zaten meclisteydi. Tek fark şimdi daha fazla milletvekili ile meclistele seçimle demokratik bir şekilde geldiler. Basarilarini kabul edelim.

Beni şu anda en çok düşündüren sey koalisyon ulkeye karmaşa getirir mi? Önceki koalisyonlarda neler yaşadığımız ortada.

CHP'nin iktidar olmuş gibi mutlulukla açıklama yapmasi da ayri komik geldi.

Ülkemiz için hayırlısı olsun.

Pekiiii yarın dolar nolur sizce kızlar. Kaça fırlar??? Ona göre yatırım yapalım;p ülke elden gidiyo zaten ona bişey yapamıyoruz

hahahaha seçimin kazananını bulduk tüm topik içerisinde en mantıklı yatırımı yaptığın için seni tebrik ediyorum :KK70::KK70:

Oy oranini akp %12 dusurse de yaziklar olsun Soma halkina.Chp oy oranini dusurmus.Mecliste ve 13 mayistan beri sizler icin tek cirpinan Chpli vekil Ozgur Ozeldi..Neyse daha sert yazmayacagim...
Ben de çok şaşırdım, o tekme fotoğrafı beynimden silinmiyor, herşeyi geçtim hala o tekmenin hesabı sorulmadı diye kızıyorum, öfkeleniyorum,Soma`nın hala nasıl elleri AKP`ye gidiyor, anlayamıyorum... Özgür Özel`in emeklerine ayrı üzülüyorum...

27.276 .!.:
Yalnız ikinci parti yüzde 17 üçüncü parti % 18 :KK70::KK70: matematik süper
yaaaa..
sankı benım yorumummuş gbi olmuuuş :KK12:[/QUOTE]
Evet sizin alıntıladığınız mesaj çıkmayınca biraz öyle olmuş. Kusura bakmayın

Ak Parti doğuda büyük oranda oy kaybetti maalesef. % 40larda aldığı yerlerde % 15-20ye düştü. Bu kadarını kimse beklemiyordu.

Ayrıca hdp meclise girdi diye bu kadar kopurenleri de anlamıyorum. Adamlar zaten meclisteydi. Tek fark şimdi daha fazla milletvekili ile meclistele seçimle demokratik bir şekilde geldiler. Basarilarini kabul edelim.

Beni şu anda en çok düşündüren sey koalisyon ulkeye karmaşa getirir mi? Önceki koalisyonlarda neler yaşadığımız ortada.

hdp koalisyon yok dedi

Ben de anlam veremedim.
Halbuki CHP bu seçimin mağluplarından biri...

Chp hdp nin başarısını kutluyor zira kendisinin bi başarısı yok şu seçimde.doğuda hdp ye yönlendirdi seçmenini.şimdi apo ua teşekkür eden seloyla gönlünce oynaşır artık kılıçdaroğlu :KK59:

Topicte Mune rüzgarı esmiş sanırım :KK52::KK54:
Hangi ara karıştı yahu ben sakince bıraktıydım?:KK48:

Erken seçimle AKP'nin tek başına iktidar olma olasılığını kaç görüyorsunuz hanımlar ?o_O

X