Türkiye Sandık Başında; Oy Verme İşlemi Başladı

Valla durmuyo adam çay istiyor sallıyorum :KK14:
:KK70:
Benimki de az evvel bana birşey anlatıyordu, ben tam dinleyemedim, bakışlarım bile değişikmiş demek ki, bana bakarken beni düşünerek bak, öyle bakma dedi:KK70::KK70:
Gece gece yedim paparayı topik sayesinde:KK70:
Adamlar protesto edecek, az yavaş yazın :KK70:

Chp hdp nin başarısını kutluyor zira kendisinin bi başarısı yok şu seçimde.doğuda hdp ye yönlendirdi seçmenini.şimdi apo ua teşekkür eden seloyla gönlünce oynaşır artık kılıçdaroğlu :KK59:
ben katılmıyorum bu düşüncenize,85 sandalye kaybetmemek için yaptılar tvler böyle diyor,tek başına akp denendi ,memnun olmayanlar var demekki

Chp hdp nin başarısını kutluyor zira kendisinin bi başarısı yok şu seçimde.doğuda hdp ye yönlendirdi seçmenini.şimdi apo ua teşekkür eden seloyla gönlünce oynaşır artık kılıçdaroğlu :KK59:
akp ye oy veren kürt kardeşlerin oylarının bir bölümüde gitti hdp ye

Benimki de az evvel bana birşey anlatıyordu, ben tam dinleyemedim, bakışlarım bile değişikmiş demek ki, bana bakarken beni düşünerek bak, öyle bakma dedi:KK70::KK70:
hemen enisteyi banla abla,konu dışından gitsin:KK70:

Bu arada koalisyon olursa ekonomi batacak,dolar yarin nolacak diyen arkadaslar Srilankada falan mi yasiyorsunuz? Aylardir dolar tarihin rekorunu kirarak euroyla kapisiyor,3 liraya yaklasti.Simdi mi dert oldu yahu.Yapmayin.Etmeyin.
Iyi dedin ya ekonomimiz bugüne kadar sanki cok saglammis gibi konusuyorlar:) Dolari ve faizleri kontrol altinda aylardir tutamadiklarini unuttular

Bende yedim ablam paparayı :KK53: bak azcık kalkdım geldim kaç msj olmuş:KK57:

X