- 1 Eylül 2014
- 7.010
- 6.632
- 39
Ya hayvan gibi şey yapıyonuz yaaa yetişemiyorum ben bu ne hız
Vallaha ben de tam 75 dakikadır sigara içemeye gideceğim korkuyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ya hayvan gibi şey yapıyonuz yaaa yetişemiyorum ben bu ne hız
ettirmez neden ettirsinki,yakınlarmış sanırımO istifa etmez de cumhurbaşkanı ettirebilir.
niye kız git iç,burası sayesinde sigarayı azaltık bu gerçekVallaha ben de tam 75 dakikadır sigara içemeye gideceğim korkuyorum
Başkanlık sisteminin gelmemesi için farklı siyasi parti taraftarlarının verdiği oylardan bahsediyorlar emanet diye.Lanet olası ınternetım donuyor turk kanalları izleyemiyorum biti bana su "emanet oylar" olayını acıklayabilirmii??
Lanet olası ınternetım donuyor turk kanalları izleyemiyorum biti bana su "emanet oylar" olayını acıklayabilirmii??
O istifa etmez de cumhurbaşkanı ettirebilir.
demirtaş koalisyon yapmıyoruz demişKoalisyon iyi diyenler olmuş. İstikrarı bozar bu durum. Yarın doları görün.
Akp hdp nin oyunu yükseltti diyenler olmuş , kısmen doğru da hdp ye inatla oy verenler bunu demede bari.. Chp ye ver , mhp ye ver ,x e ver ; sırf akp gitsinde sempatik ! Demirtaş' a vereceğim mantığı işte bu sonuç.
keşke şahsi olarak gitmeme yönünde fikrini kullansa , başkasının talebıyle degılde..Yüzde 26 nın altında kalırsam bırakırım diyen kılıçdaroğlu hala sonuçtan memnunum diyorsa balkona da çıkan olur tabi ki.kim yenilgiyi kabul ediyor ki?
AKP li de hayırlısı kimse o gelsin dedi CHP de MHP de HDP de ama sonucu kabullenemeyen sadece AKP.
Hayırlı olması için AKP olması mı gerek ?
Onu diyenlerden biri benim ve hdp ye oy vermedim mesela.akp gitsin diye asla bir terör partisini desteklemem.Koalisyon iyi diyenler olmuş. İstikrarı bozar bu durum. Yarın doları görün.
Akp hdp nin oyunu yükseltti diyenler olmuş , kısmen doğru da hdp ye inatla oy verenler bunu demede bari.. Chp ye ver , mhp ye ver ,x e ver ; sırf akp gitsinde sempatik ! Demirtaş' a vereceğim mantığı işte bu sonuç.
ettirmez neden ettirsinki,yakınlarmış sanırım
hdp nin meclise girmesi güzel mi sonuç mu
niye kız görmedinmi,bu arada avatarına hayran kaldımAy sen buralardamıydın
Akepeden kurtulayimda ne olursa olsun diye dusunen insanlar denize dusen yilana sarilir mantigiyla Hdpye emanet oy verdi baraji gecsinler ve akepeye iyi bir muhalefet olsunlar diye. Baskanlik sistemini istemeyen bi cok insan var buda etkili oldu.Lanet olası ınternetım donuyor turk kanalları izleyemiyorum biti bana su "emanet oylar" olayını acıklayabilirmii??
Evet ikisi de balık burcuymus hahahaha :)ettirmez neden ettirsinki,yakınlarmış sanırım