Türkiye Sandık Başında; Oy Verme İşlemi Başladı

Koalisyon iyi diyenler olmuş. İstikrarı bozar bu durum. Yarın doları görün.
Akp hdp nin oyunu yükseltti diyenler olmuş , kısmen doğru da hdp ye inatla oy verenler bunu demede bari.. Chp ye ver , mhp ye ver ,x e ver ; sırf akp gitsinde sempatik ! Demirtaş' a vereceğim mantığı işte bu sonuç.

Lanet olası ınternetım donuyor turk kanalları izleyemiyorum biti bana su "emanet oylar" olayını acıklayabilirmii??
Başkanlık sisteminin gelmemesi için farklı siyasi parti taraftarlarının verdiği oylardan bahsediyorlar emanet diye.

Demirtaş: "AKP ile hiçbir koalisyon yapmayacağız, iyi bi muhalefet partisi olmaya geliyoruz"

AKP li de hayırlısı kimse o gelsin dedi CHP de MHP de HDP de ama sonucu kabullenemeyen sadece AKP.
Hayırlı olması için AKP olması mı gerek ?

Akp hdp nin oyunu yükseltti diyenler olmuş , kısmen doğru da hdp ye inatla oy verenler bunu demede bari.. Chp ye ver , mhp ye ver ,x e ver ; sırf akp gitsinde sempatik ! Demirtaş' a vereceğim mantığı işte bu sonuç.
demirtaş koalisyon yapmıyoruz demiş

Yüzde 26 nın altında kalırsam bırakırım diyen kılıçdaroğlu hala sonuçtan memnunum diyorsa balkona da çıkan olur tabi ki.kim yenilgiyi kabul ediyor ki?
keşke şahsi olarak gitmeme yönünde fikrini kullansa , başkasının talebıyle degılde..
ha kılcdaroglununda devam etmesını hoş karsılamamıstım !!

Onu diyenlerden biri benim ve hdp ye oy vermedim mesela.akp gitsin diye asla bir terör partisini desteklemem.

hdp nin meclise girmesi güzel mi sonuç mu :KK57:

Tabiki de güzel sonuç. Kabul etmek istemeseniz de/istemesek de bu ülkede Kürtler var. Yıllardır eziyet edilen, görmezden gelinen, hakları gasp edilen Kürtler. Bu hukuk dışı uygulamalar sadece Kürtlere değil azınlık olan her gruba karşı yıllardır yapılıyor. Aleviler, ateistler, Ermeniler... Diri diri yakılıyorlar, öldürülüyorlar, dışlanıyorlar, alay konusu oluyorlar çoğunluk olan grup tarafından.

Bu coğrafyada yaşayan her insanın din, dil, ırk farketmeksizin insan gibi yaşamaya, muamele görmeye hakkı var. Bir kişi bile bizim gibi düşünmüyor diye bastırmaya, görmezden gelmeye hakkımız yok. Bunu yıllardır yaptık, yapıyoruz. Nasıl ABD'de insanlar sırf ten renkleri koyu diye, zenci oldukları için ikinci sınıf muamele gördülerle yıllardır, nasıl Hindistan'da hala cast sistemi adı altında fakir, yoksul insanlara insanlık dışı muamele ediliyorsa (dilimize bile yansımıştır 'hint fakiri') ve dünyanın birçok yerinde sayıca çoğunluk olan güçlü olan topluluk zayıf olan tarafı eziyorsa bizde bunu yıllarıdır yapıyoruz.

Türkiye'de Aleviler, ateistler, Ermeniler, Kürtler yıllardır Hanefiler, dindarlar, Türkler tarafından maddi/manevi eziyete uğruyorlar, katlediliyorlar, sürgün ediliyorlar.

Bugün bir azınlık olan grup "Ben tüm Türkiye'de barış istiyorum, demokrasi istiyorum." diyorsa eğer geçmişte olanlar yüzünden nefretle dolup intikam peşinde değilse ki öyle olanları da yasırgayamıyorum ben. Tabiki de bu mutluluk verici bir şeydir en azından bana göre.

Ben Türküm. Annem babam Türk. Akrabalarım Türk. Ama Türk'den önce insanım. Ahlakım, vicdanım, merhametim her zaman kendi seçimim bile olmayan ırkımdan öndedir her zaman. Ve Halkların Demokratik Partisi'ni bu demokratik, barıştan yana ve samimi tutumundan dolayı tebrik ediyorum. Azınlık hakları için çalışanların zaferlerinin devamını diliyorum. Helal olsun HDP!

sandığımı buldum arkadaşlar iddiayı kaybettim:KK48::KK48:

http://sts.chp.org.tr/ kimliğinizi ve güvenlik kodunu yazın sandığınızdan çıkanı görün
bizim sandıktan sadece 4 partiye oy çıkmış diğerlerinin hiç yok:KK53::KK53:

Öcalan ın partisi nasıl turkiye icin çalışacak...?

Ataturkculukten milliyetcilikten bahsedenler nasil olurda o partiye guya emanet oy verdiler?

Akp gelmesin diye mi bunun icin bile yapilir miydi boyle bisey?

Sehitlerimizi hic mi dusunmediniz???

Daha düne kadar kürdistan. Kürtçe bayrak toprak isteyenler. bölücü örgüt başı öcalan ı liderleri olarak görüp adamlar yollayıp mitinglerde halki tehdit edenler!!!! Silah bırakmayız dagdan inmeyiz diyenler.... daha dün dagda olup asaya inip kravat takınca gülümseyip yalanlar söyleyip oy almak icin herkezin isine gelicek şeyler söyleyince ne oldu!!!!?

Anlamiyorum anlamicam...

Lanet olası ınternetım donuyor turk kanalları izleyemiyorum biti bana su "emanet oylar" olayını acıklayabilirmii??
Akepeden kurtulayimda ne olursa olsun diye dusunen insanlar denize dusen yilana sarilir mantigiyla Hdpye emanet oy verdi baraji gecsinler ve akepeye iyi bir muhalefet olsunlar diye. Baskanlik sistemini istemeyen bi cok insan var buda etkili oldu.

X