Türkiye Sandık Başında; Oy Verme İşlemi Başladı

Ben de HDP' ye oy verenlere saygı duymuyorum, ağzıma geleni sayarım, hakaretimi de ederim diyebilme hakkını kendinde görüp AKP ile ilgili bu tarz bir yorum yapıldığında 'saygı duyun' çığlıkları atılmasını asla anlayamayacağım.

Seçim=Millet iradesi.
Bu zamana kadar millet iradesine saygı duyulduysa, HDP' yi meclise sokan millet iradesine de saygı duyulmalı. Çok zor bir şey değil.

AKP li kürtler kendileri getirmişler hdpyi ,chpyi falan harcayamaya çalışmayın boşa. mesela kürde niye hdpyi destekliyon diye sorabilirsiniz akpyi desteklemesinden daha absürt buluyosanız.azcık komik olur amma.

Ben de HDP' ye oy verenlere saygı duymuyorum, ağzıma geleni sayarım, hakaretimi de ederim diyebilme hakkını kendinde görüp AKP ile ilgili bu tarz bir yorum yapıldığında 'saygı duyun' çığlıkları atılmasını asla anlayamayacağım.

Seçim=Millet iradesi.
Bu zamana kadar millet iradesine saygı duyulduysa, HDP' yi meclise sokan millet iradesine de saygı duyulmalı. Çok zor bir şey değil.
Ne değişti akpnin koyunlari hdpnin koyunu oldu

Bi de bişey diyecem ama sakın alıntılayıp üstüme gelmeyin bugün çok atarlıyim zaten MR çektiremedim ödüm koptu hahahaha :)

hdp başarısını sadece chp oylarinin kayması olarak gören ve bu anlamda hdp baraji aştı vicdaniniz nerde diye akp li arkadaşlar farkında değil misiniz akp nin Doğu oyları kaydı hdp ye.ve sizin sevgili partinizin büyük çabaları sonucu bu tablo ortaya çıktı
on kere yazdım bunu ama anlamak istemedikten sonra kimseye bir şey anlatamıyorsun kadesacım :KK14: bu arada akp tek parti gelmedi diye neden kaos çıkıyormuş onuda anlamadım :KK51:

Bi de bişey diyecem ama sakın alıntılayıp üstüme gelmeyin bugün çok atarlıyim zaten MR çektiremedim ödüm koptu hahahaha :)

hdp başarısını sadece chp oylarinin kayması olarak gören ve bu anlamda hdp baraji aştı vicdaniniz nerde diye akp li arkadaşlar farkında değil misiniz akp nin Doğu oyları kaydı hdp ye.ve sizin sevgili partinizin büyük çabaları sonucu bu tablo ortaya çıktı
Doğru birşeye parmak basmışsın, bu sebeple arkadaşların anlayışla karşılayacağını düşünüyorum, bu seçimlerde evet Aşiretler oylarını HDP'ye verdi, bunun sebebini de açıkladılar kendileri.
İktidarın bazı hatalı söylemleri yüzünden HDP oy oranını yükseltti.

Chp'yi daha yüksek bekliyordum ben...Nedense bir türlü oyları yükselmiyor şu partinin.
Hdp için iyi bir seçimdi.

sen akp secmenı degılmısın ?yoksa bende chp ye oy verdım dıye chp mi oluyorum bırakın yaaa zamanında kankaydınız kotu olunca tüüü kaka bugunde hdp ye oyu sız verdınız bırde burada milleti kotuluyosunuz :p

senin sanırım işin yok millete sarıyorsun büyüde gel çocuk

Seçim=Millet iradesi.

Sen nerelerdeydin bunca zaman ya hu! :KK48:

Böyle seslere ihtiyaç var. :KK51:

akpnin 81 ilde oyu azaldı mhp desen öldü zaten.. merakla kiminle birleşeceklerini bekliyorum

her türlü ülke kaosa gidiyor, geçmiş olsun.

[QUOTstholdmetight, post: 41296635, member: 459681"]yüzdelere göre hesaplamıştım ben siz deyince baktım milletvekili sayılarına :mad:

ahahahah ahahah :KK70: :KK70: :KK70: :KK70: :KK70:
puding yiyodum püskürttüm :KK70:
içimize dert olur dimi :KK53:[/QUOTE]
Evet seçim kağıdında Otel Restoran müze üniversite vb şeyler yazacak biz de istediğimize eveti basıcaz. Bizim paralarla yapıldı sonuçta. Yaparken sormadılar bari böyle sorsunlar:) bir de bence en çok yaptırana dert olmuştur. Sonuçta tayyip kendine yaptırmadı kim gelirse oturacak ömürlük vs diyolardı. Şimdi ona da çok üzülüyolardır

sen akp secmenı degılmısın ?yoksa bende chp ye oy verdım dıye chp mi oluyorum bırakın yaaa zamanında kankaydınız kotu olunca tüüü kaka bugunde hdp ye oyu sız verdınız bırde burada milleti kotuluyosunuz :p
Sen laftan anlamıyorsun, hadi ötede kudur biraz..

X