- 12 Ekim 2009
- 18.678
- 24.178
O zaman onu git akpye söyle bana değil. Laf olsun torba dolsun.akp nin oldu ama hatta bir konusmasında 'ne istedilerde vermedık'demiştir kendisi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
O zaman onu git akpye söyle bana değil. Laf olsun torba dolsun.akp nin oldu ama hatta bir konusmasında 'ne istedilerde vermedık'demiştir kendisi
yok olmaz herbirinin düşünce yapısı farklı zaten akp nin öncelik sanırım
Aynen dimi trend hareketler bunlar :)
Ne değişti akpnin koyunlari hdpnin koyunu olduBen de HDP' ye oy verenlere saygı duymuyorum, ağzıma geleni sayarım, hakaretimi de ederim diyebilme hakkını kendinde görüp AKP ile ilgili bu tarz bir yorum yapıldığında 'saygı duyun' çığlıkları atılmasını asla anlayamayacağım.
Seçim=Millet iradesi.
Bu zamana kadar millet iradesine saygı duyulduysa, HDP' yi meclise sokan millet iradesine de saygı duyulmalı. Çok zor bir şey değil.
on kere yazdım bunu ama anlamak istemedikten sonra kimseye bir şey anlatamıyorsun kadesacım bu arada akp tek parti gelmedi diye neden kaos çıkıyormuş onuda anlamadımBi de bişey diyecem ama sakın alıntılayıp üstüme gelmeyin bugün çok atarlıyim zaten MR çektiremedim ödüm koptu hahahaha :)
hdp başarısını sadece chp oylarinin kayması olarak gören ve bu anlamda hdp baraji aştı vicdaniniz nerde diye akp li arkadaşlar farkında değil misiniz akp nin Doğu oyları kaydı hdp ye.ve sizin sevgili partinizin büyük çabaları sonucu bu tablo ortaya çıktı
Doğru birşeye parmak basmışsın, bu sebeple arkadaşların anlayışla karşılayacağını düşünüyorum, bu seçimlerde evet Aşiretler oylarını HDP'ye verdi, bunun sebebini de açıkladılar kendileri.Bi de bişey diyecem ama sakın alıntılayıp üstüme gelmeyin bugün çok atarlıyim zaten MR çektiremedim ödüm koptu hahahaha :)
hdp başarısını sadece chp oylarinin kayması olarak gören ve bu anlamda hdp baraji aştı vicdaniniz nerde diye akp li arkadaşlar farkında değil misiniz akp nin Doğu oyları kaydı hdp ye.ve sizin sevgili partinizin büyük çabaları sonucu bu tablo ortaya çıktı
sen akp secmenı degılmısın ?yoksa bende chp ye oy verdım dıye chp mi oluyorum bırakın yaaa zamanında kankaydınız kotu olunca tüüü kaka bugunde hdp ye oyu sız verdınız bırde burada milleti kotuluyosunuzO zaman onu git akpye söyle bana değil. Laf olsun torba dolsun.
sen akp secmenı degılmısın ?yoksa bende chp ye oy verdım dıye chp mi oluyorum bırakın yaaa zamanında kankaydınız kotu olunca tüüü kaka bugunde hdp ye oyu sız verdınız bırde burada milleti kotuluyosunuz
Ben de HDP' ye oy verenlere saygı duymuyorum, ağzıma geleni sayarım, hakaretimi de ederim diyebilme hakkını kendinde görüp AKP ile ilgili bu tarz bir yorum yapıldığında 'saygı duyun' çığlıkları atılmasını asla anlayamayacağım.
Seçim=Millet iradesi.
Bu zamana kadar millet iradesine saygı duyulduysa, HDP' yi meclise sokan millet iradesine de saygı duyulmalı. Çok zor bir şey değil.
Ne değişti akpnin koyunlari hdpnin koyunu oldu
Pardon sözünüz bana mı? Nerde propaganda?altında yönetici yazan kişi siyaset propagandası yapıyor bu nasıl site !
Sen laftan anlamıyorsun, hadi ötede kudur biraz..sen akp secmenı degılmısın ?yoksa bende chp ye oy verdım dıye chp mi oluyorum bırakın yaaa zamanında kankaydınız kotu olunca tüüü kaka bugunde hdp ye oyu sız verdınız bırde burada milleti kotuluyosunuz