Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Üzerine raid sıkılmış böcekler gibiyiz müdürem,halimiz yok kimseye sataşmaya.kolumuz kanadimiz kırık...
______
Genel olarak uyarmama da gerek yok sanırım, bu bir seçimdi ve halk kendi iradesiyle gidip oyunu kullandı, ona mı oy verdin, ohhh çatlayın patlayın gibi kışkırtıcı yorumlar yapılmasın, sağduyulu olunsun anlaştık mı
81 ilde de oylarını arttıran tek parti var HDP. Tek bi il şaşmamis yani.Diyarbakır falan çoşmuş sonuçta bu seçimin tek galiibi hdp bunlar özerklikte isteyecek şimdi
ah ah olsaq gülüm olmuyor maalesefCHP-MHP koaliyon kursa nasıl olur bi tık farkla geçiyor akpnin oyları şu an
akp nin oldu ama hatta bir konusmasında 'ne istedilerde vermedık'demiştir kendisiŞu ana dek cemaatle hiçbir alakam olmadı. Bilip bilmeden konuşmak için konuşma..
Aman sakin olsun Egem, seçimler herzaman bayram havasında geçmeli aslında, birinin diğerine nispet yaptığı birşey değildir seçimler.ortalık çok sakin müne,kışkırtanlar yok oldu galiba
İşteee tamda benim anlatmak istediğimde bu!!!akp'den kurtulmak için hdp ye oy verenleri anlayamıyorum
Yaaa bakın siz de içten içe seviniyorsunuz Hdp'nin barajı geçmesine, utanmayın söyleyin. ^_^
ah ah olsaq gülüm olmuyor maalesef
Şimdi bu ak saray ne olacak onu düşündüm. Bence bunun için de bir seçim yapılsın:)
an-la-ta-maz-sıııın! Nasıl bi makarnaysa yedikleri! Alıntıladım ama sorry yani:)Bi de bişey diyecem ama sakın alıntılayıp üstüme gelmeyin bugün çok atarlıyim zaten MR çektiremedim ödüm koptu hahahaha :)
hdp başarısını sadece chp oylarinin kayması arak gören ve bu anlamda hdp baraji aştı vicdaniniz nerde diye akp li arkadaşlar farkında değil misiniz akp nin Doğu oyları kaydı hdp ye.ve sizin sevgili partinizin büyük çabaları sonucu bu tablo ortaya çıktı
sakın kibleme kadişimhersey yolunda abla herkes çok pitircik yazidiyor,eğer cosan olursa ben kib için hazır bekliyorum
______
Genel olarak uyarmama da gerek yok sanırım, bu bir seçimdi ve halk kendi iradesiyle gidip oyunu kullandı, ona mı oy verdin, ohhh çatlayın patlayın gibi kışkırtıcı yorumlar yapılmasın, sağduyulu olunsun anlaştık mı
Yaşasın başkent amed diyorlardırDiyarbakır falan çoşmuş sonuçta bu seçimin tek galiibi hdp bunlar özerklikte isteyecek şimdi
Görücez hepbirlikde canım :)Ayy canım :)