Türkiye Sandık Başında; Oy Verme İşlemi Başladı

:KK70::KK70:

______

Genel olarak uyarmama da gerek yok sanırım, bu bir seçimdi ve halk kendi iradesiyle gidip oyunu kullandı, ona mı oy verdin, ohhh çatlayın patlayın gibi kışkırtıcı yorumlar yapılmasın, sağduyulu olunsun anlaştık mı:KK5:
Üzerine raid sıkılmış böcekler gibiyiz müdürem,halimiz yok kimseye sataşmaya.kolumuz kanadimiz kırık...:KK51:

Bi de bişey diyecem ama sakın alıntılayıp üstüme gelmeyin bugün çok atarlıyim zaten MR çektiremedim ödüm koptu hahahaha :)

hdp başarısını sadece chp oylarinin kayması olarak gören ve bu anlamda hdp baraji aştı vicdaniniz nerde diye akp li arkadaşlar farkında değil misiniz akp nin Doğu oyları kaydı hdp ye.ve sizin sevgili partinizin büyük çabaları sonucu bu tablo ortaya çıktı

ortalık çok sakin müne,kışkırtanlar yok oldu galiba:KK53:
Aman sakin olsun Egem, seçimler herzaman bayram havasında geçmeli aslında, birinin diğerine nispet yaptığı birşey değildir seçimler.

Kimse diğerinin düşmanı değil ki, yeri geldiğinde tebrik edebilmeyi de bilmeli, şahsen üzülüyordum her seferinde kavga kıyamet çıktığında.

A
Bi de bişey diyecem ama sakın alıntılayıp üstüme gelmeyin bugün çok atarlıyim zaten MR çektiremedim ödüm koptu hahahaha :)

hdp başarısını sadece chp oylarinin kayması arak gören ve bu anlamda hdp baraji aştı vicdaniniz nerde diye akp li arkadaşlar farkında değil misiniz akp nin Doğu oyları kaydı hdp ye.ve sizin sevgili partinizin büyük çabaları sonucu bu tablo ortaya çıktı
an-la-ta-maz-sıııın! Nasıl bi makarnaysa yedikleri! Alıntıladım ama sorry yani:)

:KK70::KK70:

______

Genel olarak uyarmama da gerek yok sanırım, bu bir seçimdi ve halk kendi iradesiyle gidip oyunu kullandı, ona mı oy verdin, ohhh çatlayın patlayın gibi kışkırtıcı yorumlar yapılmasın, sağduyulu olunsun anlaştık mı:KK5:

sayemde olay yok Mune birleşmiş milletler gibiyim:KK70::KK70::KK70:

ama çıkıyorum ne olur artık bilemem artık topikte:KK53::KK53:

X