- 23 Ekim 2014
- 9.338
- 15.666
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aynen, o şahıs gözüme batıyor benim de, torpil geçiliyor ona..siz değilsiniz dediğim kişi
ama ayan beyan banlanma nedeni goruyorum üyeler patır patur giderken o kişi neler demiş hala duruyor
Amacın buydu zaten, şimdi kına yak.. :)
yapıcam ama işe yaramayacağına eminim...Bildirim yapabilir misiniz rica etsem, bu veya herhangi bir topikte polemik, hakaret vb olmasına müsade edemeyiz zira.
Herşey tadında Olmalı ve kurallara uyulması gerekiyor, kim olursa olsun.
altında yönetici yazan kişi siyaset propagandası yapıyor bu nasıl site !
Anlayışla karşılamıyorum hdp oy werenleri nett..!!neyi karsilamiyorsun ?
A
an-la-ta-maz-sıııın! Nasıl bi makarnaysa yedikleri! Alıntıladım ama sorry yani:)
Yaa Allahını sewersen bi sus ya, savunduğunuz parti chp mhp saadet partisi felan olsa saygı duyucam eyvallah, bu nasıl bi savunmadır böyle
kk yöneticisi cumhurbaşkanı mı ki siyaset yapamasın ?
Makarna malum parti temsilidir. Lütfen ironiyle ilgili bikaç makale okuyunuzMakarnadan kastınız nedir ? Yoksa düşündüğüm şey mi? Akp' nin makarna dağıtarak oy aldığını düşünenlerden misiniz? Her neyse. Kullandığınız kelime hiç hoş değil. Neden burada dini konu konuşmak yasak da hakaret yasak değil. Aşağılamak yasak değil ?
O partiyle ilgili en ufak saygı duymak lafı benim kanıma dokunuyor...Bakın işte en büyük yanlışınız bu; hemen HDP sempatizanı yaptınız beni. Alakam yok halbuki.
Farklı görüşler var Türkiye' de ve işimize gelse de gelmese de saygı duymak zorundayız.
Bunu anlatmaya çalışıyorum ama herkese aynı derecede ulaşabilmek imkansız tabii ki, ben sizin anlamak istememenize saygı duyuyorum.
hakaret edebilir diyen mi oldu ? hakareti üye yönetici kimse edemez zaten.insanlara katili desteklemiyor diye hakaret edemez !
Herkes Akp li olmak zorunda değil bu sitede siyaset yapmak da yasak değil.altında yönetici yazan kişi siyaset propagandası yapıyor bu nasıl site !