Türkiye Sandık Başında; Oy Verme İşlemi Başladı

hdp bu gazla uçar gider, bu üreme kapasitesiyle zaten 5 yıl sonra oylarını ikiye katlar. ne diyim hdp gibi bölücü bir partiye türk insanının oy vermesi beni çok üzdü. sırf eş başkanı bir iki akıllı laf etti diye ülke bütünlüğünü bölmede, kolluk kuvvetlerinin en başında benim hayat arkadaşımın kardeşimin canında gözü olan vatan hainlerine oy veren kandaşıma yazıklar olsun.

Bildirim yapabilir misiniz rica etsem, bu veya herhangi bir topikte polemik, hakaret vb olmasına müsade edemeyiz zira.
Herşey tadında Olmalı ve kurallara uyulması gerekiyor, kim olursa olsun.
yapıcam ama işe yaramayacağına eminim...
ayan beyan propaganda yapılması bence yanlış
hemde insanlara hakaret ederek

A

an-la-ta-maz-sıııın! Nasıl bi makarnaysa yedikleri! Alıntıladım ama sorry yani:)

Makarnadan kastınız nedir ? Yoksa düşündüğüm şey mi? Akp' nin makarna dağıtarak oy aldığını düşünenlerden misiniz? Her neyse. Kullandığınız kelime hiç hoş değil. Neden burada dini konu konuşmak yasak da hakaret yasak değil. Aşağılamak yasak değil ?

Yaa Allahını sewersen bi sus ya, savunduğunuz parti chp mhp saadet partisi felan olsa saygı duyucam eyvallah, bu nasıl bi savunmadır böyle

Bakın işte en büyük yanlışınız bu; hemen HDP sempatizanı yaptınız beni. Alakam yok halbuki.
Farklı görüşler var Türkiye' de ve işimize gelse de gelmese de saygı duymak zorundayız.
Bunu anlatmaya çalışıyorum ama herkese aynı derecede ulaşabilmek imkansız tabii ki, ben sizin anlamak istememenize saygı duyuyorum.

Makarnadan kastınız nedir ? Yoksa düşündüğüm şey mi? Akp' nin makarna dağıtarak oy aldığını düşünenlerden misiniz? Her neyse. Kullandığınız kelime hiç hoş değil. Neden burada dini konu konuşmak yasak da hakaret yasak değil. Aşağılamak yasak değil ?
Makarna malum parti temsilidir. Lütfen ironiyle ilgili bikaç makale okuyunuz:KK66:

Bakın işte en büyük yanlışınız bu; hemen HDP sempatizanı yaptınız beni. Alakam yok halbuki.
Farklı görüşler var Türkiye' de ve işimize gelse de gelmese de saygı duymak zorundayız.
Bunu anlatmaya çalışıyorum ama herkese aynı derecede ulaşabilmek imkansız tabii ki, ben sizin anlamak istememenize saygı duyuyorum.
O partiyle ilgili en ufak saygı duymak lafı benim kanıma dokunuyor...

Şehide kelle , Apoya sayın derken niye göstermediniz aynı hassasiyeti ?
Herkesin dilinde PKK yı meclise soktular bilmem ne yaptılar ettiler.
Yahu PKK zaten her zaman meclisteydi.Bu yeni birşeymiş gibi konuşuyorsunuz.
İçimize gireli yıllar oldu.Boş demagojiler yapmayın.

X