Türkiye Sandık Başında; Oy Verme İşlemi Başladı

ne akp / chp ve mhp ye yanaşır.
ne chp - mhp / akp ye yanaşır.
Anlaşılan hdp kilit rol oynayacak ve kim ona istediğini verirse ona yanaşacak.
Yazık çok yazık :KK14:

O nasıl pusulaydı yav katla katla zor sığdırdım zarfa.İstanbulda bağımsız adayların tam partilerin altına denk gelmesi saçma olmuş,ilk kez oy kullanacaklar ve yaşlılar iki yere birden basmış olabilirler.

Ben 3 kere denedim. Çarşaf gibi maşaallah :KK14:

Ben de HDP' ye oy verenlere saygı duymuyorum, ağzıma geleni sayarım, hakaretimi de ederim diyebilme hakkını kendinde görüp AKP ile ilgili bu tarz bir yorum yapıldığında 'saygı duyun' çığlıkları atılmasını asla anlayamayacağım.

Seçim=Millet iradesi.
Bu zamana kadar millet iradesine saygı duyulduysa, HDP' yi meclise sokan millet iradesine de saygı duyulmalı. Çok zor bir şey değil.
Yaa Allahını sewersen bi sus ya, savunduğunuz parti chp mhp saadet partisi felan olsa saygı duyucam eyvallah, bu nasıl bi savunmadır böyle

Pardon sözünüz bana mı? Nerde propaganda?
Ayrıca yöneticiler fikrini söyleyemez diye bir kural yok yönetici manifestosunda.
siz değilsiniz dediğim kişi
ama ayan beyan banlanma nedeni goruyorum üyeler patır patur giderken o kişi neler demiş hala duruyor

AKP' nin yanlış politakası yüzünden oylar kaydı evet ancak bilinçli olarak HDP' ye oy verenler muhakkak ki var.
Olmaz olur mu aylarca burda hdp propagandasi yapıldı "tatlış selo başkan" dediler teröriste. Şimdi de sevinç naraları atıyorlar sesleri kesilesiceler!

Doğru birşeye parmak basmışsın, bu sebeple arkadaşların anlayışla karşılayacağını düşünüyorum, bu seçimlerde evet Aşiretler oylarını HDP'ye verdi, bunun sebebini de açıkladılar kendileri.
İktidarın bazı hatalı söylemleri yüzünden HDP oy oranını yükseltti.
Ben karşılamıyorum üzgünüm...

466_turkiye-geneli-oy-dagilimi-2011-grafik.jpg
senin sanırım işin yok millete sarıyorsun büyüde gel çocuk
yok yeaaa ben konusmuycam tabloları koyayım onlar konussun:p:p:p

bu 2011 sonucları 2015 sonucları butun kanallarda veriliyor:p

Sen nerelerdeydin bunca zaman ya hu! :KK48:

Böyle seslere ihtiyaç var. :KK51:

Minik bir kızım var o sebeple babamla beraber (siyasetçidir babam) parti binasına bile gidemedim bu seçimde, evdeyim :))

Daha önce dediğim gibi partizan değilim. Çok başka bir siyasi görüşe sahibim. O yüzden her açıdan değerlendirebiliyorum durumu.
Kendimi bildim bileli siyasetin içinde büyüdüğüm için de aşırı tepkiler vermeden, sakince değerlendirme yapabiliyorum ki milletimizin en büyük eksiği bu. Tuttuğumuz futbol takımı yenilmiş gibi tepki vermeye hiç gerek yok.

Evet seçim kağıdında Otel Restoran müze üniversite vb şeyler yazacak biz de istediğimize eveti basıcaz. Bizim paralarla yapıldı sonuçta. Yaparken sormadılar bari böyle sorsunlar:) bir de bence en çok yaptırana dert olmuştur. Sonuçta tayyip kendine yaptırmadı kim gelirse oturacak ömürlük vs diyolardı. Şimdi ona da çok üzülüyolardır

ya en güzeli evsizlere bağışlansın, ne gerek var o kadar büyük saraya 3-5 kişi için
kaç kişi alır o :KK37:

Olmaz olur mu aylarca burda hdp propagandasi yapıldı "tatlış selo başkan" dediler teröriste. Şimdi de sevinç naraları atıyorlar sesleri kesilesiceler!

sitenin en sözü dinlenen ablaları kardeşleri .. her gördüğümde bu propagandayı yaptılar

Daha once de yazdim ama ben bi ilcede yasiyorum ve gecen secimler 4 parti bas basa oy aldi arada % 1 %2 fark vardi...bu secim de resmen chp ve mhp resmen hdp ye vermis sadece iki parti cikti sandiktan akp ve hdp....chp be mhp nin sayilacak oyu bile yok bi elin parmagini gecmez...simdi ckp mhp hdp ye oy vermedi demsin kimse bizzat kendi ilcemde sahidim yani ... İrkcilik milliyeycilik yapan ataturkun askerleriyiz diyenler nasil olurda hdp ye oy verir emanet oymusss .....rabbim ulkemiz cocuklarimiz icin sonumuzu hayir etsin ins erken secimden baska yol gozukmuyor ve allah aratmasin ama begenmedigimiz bu gunleri cok arayacaz gibi geliyor

siz değilsiniz dediğim kişi
ama ayan beyan banlanma nedeni goruyorum üyeler patır patur giderken o kişi neler demiş hala duruyor
Bildirim yapabilir misiniz rica etsem, bu veya herhangi bir topikte polemik, hakaret vb olmasına müsade edemeyiz zira.
Herşey tadında Olmalı ve kurallara uyulması gerekiyor, kim olursa olsun.

X