- 26 Aralık 2007
- 22.146
- 12.101
koalisyon olursa son oyumdur bugün kullandığımo kadar laf döşemesinden sonra koalisyona sıcak bakarsa
bir dahaki seçimde yatacak yeri olmaz mhpnin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
koalisyon olursa son oyumdur bugün kullandığımo kadar laf döşemesinden sonra koalisyona sıcak bakarsa
bir dahaki seçimde yatacak yeri olmaz mhpnin
hersey yolunda abla herkes çok pitircik yazidiyor,eğer cosan olursa ben kib için hazır bekliyorumUuuu 26 sayfa falandı burası ben çıktığımda, ne ara 72 sayfa yaptınız
Anammm ne oldu böyle
Öyleee!! Hdp oy verene saygı duyamıyorum duymucam da!!!!Kaoslu günler bizi bekliyor
Açılan sandık sayısı %90
Yenilen tırnak sayısı 9
İçilen sigara sayısı 27
Edilen küfür sayısı 3807421780
kesinlikle ben zaten tüm arkadaşlarımı seviyorum öyle hakaret falan olunca geriliyorum ama sakinleştirmeye bile çalışıyorum munecim
______
Genel olarak uyarmama da gerek yok sanırım, bu bir seçimdi ve halk kendi iradesiyle gidip oyunu kullandı, ona mı oy verdin, ohhh çatlayın patlayın gibi kışkırtıcı yorumlar yapılmasın, sağduyulu olunsun anlaştık mı
ortalık çok sakin müne,kışkırtanlar yok oldu galiba
______
Genel olarak uyarmama da gerek yok sanırım, bu bir seçimdi ve halk kendi iradesiyle gidip oyunu kullandı, ona mı oy verdin, ohhh çatlayın patlayın gibi kışkırtıcı yorumlar yapılmasın, sağduyulu olunsun anlaştık mı
sakin ol canım arkadaşım,herşey yolunu bulur,halk çıkarmasınıda indirmesinide bilir,kimse telaş etmesinKaoslu günler bizi bekliyor
Şu ana dek cemaatle hiçbir alakam olmadı. Bilip bilmeden konuşmak için konuşma..yani eski pampanız muhahhahahahha
çok yaşa emiAçılan sandık sayısı %90
Yenilen tırnak sayısı 9
İçilen sigara sayısı 27
Edilen küfür sayısı 3807421780
Çok beklerizDavutoğlu;
AKP tek başına iktidar olamazsa 8 Haziran'da istifa edeceğim.
Bekliyoruz.
Seçim sonuçları sonrası Hükümet'ten flaş açıklama
7 Haziran seçim sonuçları belli oldu. Seçim sonuçları sonrası Hükümet kanadından ilk tepkiler gelmeye başladı.
Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç,seçim sonuçlarıyla ilgili konuştu ve "Üzgünüm" dedi.
Başbakan Ahmet Davutoğlu bir açıklama yapmadan konuşmak istemediğini belirten Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, üzgün olduğunu söylemekle yetindi.
Koynumuzda yılan ne çokmuş dimi nazım
sizin gibiler iyi ki var yaÖyleee!! Hdp oy verene saygı duyamıyorum duymucam da!!!!
Sen zil sesini kacirdin..
Koalisyon moalisyon, HDP mdp falan ama benim için güzel bi gün. AKP zinciri koptu. Her şeyin bir zamanı vardır diyorduk. Güzel rüyaları buraya kadarmış. Rte başkanlık sevdasında büyük oynadı ama hayaller patladı. Mutluyum.