Türkiye Sandık Başında; Oy Verme İşlemi Başladı

:KK70::KK70:

______

Genel olarak uyarmama da gerek yok sanırım, bu bir seçimdi ve halk kendi iradesiyle gidip oyunu kullandı, ona mı oy verdin, ohhh çatlayın patlayın gibi kışkırtıcı yorumlar yapılmasın, sağduyulu olunsun anlaştık mı:KK5:
kesinlikle ben zaten tüm arkadaşlarımı seviyorum öyle hakaret falan olunca geriliyorum ama sakinleştirmeye bile çalışıyorum munecim

:KK70::KK70:

______

Genel olarak uyarmama da gerek yok sanırım, bu bir seçimdi ve halk kendi iradesiyle gidip oyunu kullandı, ona mı oy verdin, ohhh çatlayın patlayın gibi kışkırtıcı yorumlar yapılmasın, sağduyulu olunsun anlaştık mı:KK5:
ortalık çok sakin müne,kışkırtanlar yok oldu galiba:KK53:

Seçim sonuçları sonrası Hükümet'ten flaş açıklama
7 Haziran seçim sonuçları belli oldu. Seçim sonuçları sonrası Hükümet kanadından ilk tepkiler gelmeye başladı.

Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç,seçim sonuçlarıyla ilgili konuştu ve "Üzgünüm" dedi.

Başbakan Ahmet Davutoğlu bir açıklama yapmadan konuşmak istemediğini belirten Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, üzgün olduğunu söylemekle yetindi.

Seçim sonuçları sonrası Hükümet'ten flaş açıklama
7 Haziran seçim sonuçları belli oldu. Seçim sonuçları sonrası Hükümet kanadından ilk tepkiler gelmeye başladı.

Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç,seçim sonuçlarıyla ilgili konuştu ve "Üzgünüm" dedi.

Başbakan Ahmet Davutoğlu bir açıklama yapmadan konuşmak istemediğini belirten Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, üzgün olduğunu söylemekle yetindi.

İyi olmuş ÜZÜLSÜN :KK70:

Tek bir sonucu düşünüp ahlanıp vahlanmak yerine milletimiz bu defa çok güzel bir cevap verdi.
Bu ilk 'Dur' sinyaliydi.
Ona odaklanmak daha önemli olmalı şu an halkımız için.
Şu ana kadar hep yanlış sonuçlara odaklanarak kaybettik ve bu duruma getirdik ülkeyi.

Koalisyon moalisyon, HDP mdp falan ama benim için güzel bi gün. AKP zinciri koptu. Her şeyin bir zamanı vardır diyorduk. Güzel rüyaları buraya kadarmış. Rte başkanlık sevdasında büyük oynadı ama hayaller patladı. Mutluyum.

Yaaa bakın siz de içten içe seviniyorsunuz Hdp'nin barajı geçmesine, utanmayın söyleyin. ^_^

X