Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yok olmaz herbirinin düşünce yapısı farklı zaten akp nin öncelik sanırımuzulmeyi biraktim ...chp mhp hdp bir koalisyon kursa.bu millet bunu haketti...gozunuzaydinolsun...kina yakin
Öyle bir şey olsa koşa koşa oradAn kaçacak olanlar da kendileri. Ye iç öldür hem de fazlasını iste.Canım onların istediği de o zaten. Burası bizim diyolar. Pardon da siz kimsiniz? Derler adama.
aaa kuru iftiraFatih Altayli da itiraflarda.. Milletin ustunde baski varmis, diktatorluk varmis filan.. Herkesler cark etmeye baslamis..
Valla ne çevremde nede burda gicik olan bir üye gormedim. Aksina alkışlandı. .Ne alaka ? ben ne yazmışım alıntı yaptıgını okudun mu ? cumhurbaşkanı olduğu için millet hala oy istemesine gıcık gitti demekki diyorum
Iste buna ve oy vermeyenlere , istemedigim partiye oy verenlerden daha xok kiziyorum ya..en çok bu seçimde geçersiz oy kullanılmış
Dilek Öcalan'ı meclise sokan Türkiye Osman Pamukoğlu'nu sokamadı.
kendisi akp yüzde 54 diyip erken sevinç çığlıklarıyla ayaklar totoya vura vura koşuyodu.
:) Ha bir de demekki neymis oylar,sandiklar korununca sonuc baya bir degisiyormus
Elim istemsizce goz kirpiyor ahahaha noluyo bana
Ak parti kürtlerden kaybetti çevrendekiler kürt değildir.Valla ne çevremde nede burda gicik olan bir üye gormedim. Aksina alkışlandı. .
Sandıktaydim hem partilere hem de bağımsızlara oy vardı ve geçersiz sayıldı. 24oy geçersizdi bizde 15tanesi akp idi. Kalanı hdp mhp chp idien çok bu seçimde geçersiz oy kullanılmış
Tek inandığım isim... Meclise giremez ise bırakacağı soyleniyordu umarim bırakmaz bi gün kıymetli bilinecek bilinmek zorunda.Ah ah..kıymeti bilinmez oyle halk adamlarının..
Davutoğlu gidici bence isteğiyle istifa edeceğini zannetmem ama mecbur kalacaktır cumhurbaşkanı 400 milletvekilinden bahsederken buyuk başarısızlık bu sonuçO günleri görecek mi bu ülke...
Cemaat de olabilir.En çok düşüş ak partiden olduğuna göre, hdpye kayan oylar kimden acaba? Açık seçik belli...
Erken seçim olsa ne degisecek ki? Halk verdigi oy kararini ne yonde ve neden degistirecek?
Sandıktaydim hem partilere hem de bağımsızlara oy vardı ve geçersiz sayıldı. 24oy geçersizdi bizde 15tanesi akp idi. Kalanı hdp mhp chp idi