Ben de kabus diyorum ama inanmıyolar.. hem de büyük bi kabus çok büyük.. Yarın da devilasyon olur dolar 2 katina cikar enflasyon uçarŞaka değil kabus gibi
beyazgri 1. parti icin %54 lerde deyip saka yapiyor diyen Muneye itiraz etmisti de..kim o ya ben anlamadım
hadi inşallahYalnız son çıkan oylar ne ya
AKP sola sola gidiyor grafikte
42.2ye düştü
45ten yukarı alamazsa koalisyon zaten
Evet bazıları arayacak. Eğer iktidar olamazlarsa geçmişte yapılanlar devlet eliyle araştırılabilecek. Milletvekillleri yüksek yargıda yargılanabilecek geçen yıl yargılanmayan dört bakanın aksineGoreceksiniz, mumla aranacak bu günleR
Tanımaman isabet olmuş, yerindeki olmak isterdim.ay bilmiyorum o kim bile buralarda değildim
beyazgri 1. parti icin %54 lerde deyip saka yapiyor diyen Muneye itiraz etmisti de..
hadi inşallah
neyse ben MR için hastaneye gidicem ama buraları bırakmak istemiyorum
benim yerimede yazın :)
160 miletvekilinden 120 düştü chp bir kayıp var gördüğün gibi iki partide kayıpta şuan
Tanımaman isabet olmuş, yerindeki olmak isterdim.
Bozkurt Mustafa Kemalin Askerleri Aponun Askerlerine barajı aştırdı . Tarih Bunuda yazar.
Cok gulecegim.Saka degil diyordun ama bak, sakaymis isteeee..
sinirden başıma ağrı girdi... mersinde hdp şölenleri başladı nasil mi? Her yerden silah sesleri geliyor! Her yerden pompalı tüfek sesleri geliyor! Eglenceleri bile vahşice!! sonumuz hayrolsun...Akp nin oyları düştü diye sevindiğiniz kadar hdp olayına da üzülseniz keşke..
Zaten bir çoğumuz bu durumdayız yorumları oku istersen.kaç kişi yazdı bunu.Akp nin oyları düştü diye sevindiğiniz kadar hdp olayına da üzülseniz keşke..