- 30 Aralık 2009
- 22.994
- 89.941
- 1.123
- Konu Sahibi AngryPenguin
-
tuzu kuru olanlar belli oluyor. sen anladın ne dediğimi
AKP oldukça rahatlatmış gibi görünüyor buradan seni o zamantuzumuz yaş bizim
kuru felan olsa evimde oturur iş hayatına atılmaz 700 tl kira verip işyerine otobüsle gidip gelmezdim :))
o zaman bu tuzu kuruluk ise alayımızın kuru
canım faizler neden artı , eura neden artı ne zaman artı. 15 mayıs IMF sıfırlandı . faizler çok düştü . ben 0,66 dan ev aldık. gezi olayları ile birlikte faizler artmaya başladı. gözden kaçırma bunları
eşim 38 yasında kendini bildi bileli mhp'li yani kısacası kendisinin hep oy verdiği partiydi :))
daldan dala atlamadı yani bacım :)
azmi iş yetenegiyle alakalı heee akp ile degil :))
AKP oldukça rahatlatmış gibi görünüyor buradan seni o zaman
. neyse gidip tıkınayım. acıktım.
sakalsız iphone gezenlerde aydınlar mı oluyor acep
ben de onlardan çok görüyorum da
la birden farkettim görmek istediklerimizi görüyormusuz ahah
Bugun akp ile zenginlesen varsa dun de birileriyle zenginlesenler oldu. Yarin da olacak. Sorun akp de degil kafa yapilarimizda. Isimize gelmeyenin uc kagitlarini gormek istemiyoruz. Alayi serefsiz demek niye zor :)
vallaha da alayı şerefsiz dans. :) bu zanginleşmeler olduğu sürece birileride hep sefil kalacak :)
Neyse benim canim sikildi bi ucaga binip geleyim
benide alın aranıza. madem herkes yaptırıyor. bende yatacağım bıçak altına:) ahahaaa benide al dans gidip oramı buramı kestireyim :)
benide alın aranıza. madem herkes yaptırıyor. bende yatacağım bıçak altına
Yani diyorsunuz ki " bugüne kadar türkiye nin basina gecenlerin alayi serefsiz"..
AKP öncesi icin size katiliyorum dogru..
AKP dönemi ise ülkemin parladigi dönemdir, her kurum icinde cürükler olabilir, AKP koskoca bir camia ve icinde cürüklerde olabilir ama bu beni enterese etmiyor zira zaten ben Recep Tayyip Erdogan nin ülkemin cikarlari icin calistigini biliyorum ve güveniyorum..
Yani "bugüne kadar türkiye nin basina gecenlerin alayi serefsiz sözünüze AKP yi disarda birakarak katiliyorum:))))))
ee ne demezsin. zengini dahada zengin etmekte üstümüze yok. birde yasa dışı yollarla zengin olmakta.Aaaa niye gocundunuz yahu:))
Bu arastirmayi hemen sahiplenip " sefülükk sefülükk" diyordunuz, Estetikte 19. sirada olan ülke Türkiye olan arastirmayi neden benimsemediniz ki:))
Aaa tamam dogru " sefülükk" demek amaca hizmet ediyor ama " en cok estetik yaptiran 19. ülke olmak" pekde amaca uymadi:))))
Soma olayında gördük 1 gram yol alamadığımızı o yüzden kimse bana gelişmişlikten falan bahsetmesin. Aldıkları maaşları, atanamayan öğretmenlerin orda şehit olduğunu, tarım ve hayvancılık bittiği için insanların madenlere inmeye mecbur kaldığına, maden koşullarına hiç girmeyeyim bile.
Ayrıca Toki'ye bile borcumuz 13 milyar TLye dayanmış.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?