Türkiye en ‘sefil’ 13üncü ülke!

Biz ailecek AKP' liyiz,ama üye değiliz
zenginde değiliz,fakirde değiliz şükür
arabamız bile yok
eşim bekarken ev,küçük bi dükkan almış,ikisindende cüzi miktar gelirimiz var
kirada oturuyorum,bu gelen paralar kiraya gidiyor
aidata yetmiyor bile
nedir bu AKP' liler zengin olayı,hiç öyle bişey yok
birde sakallının ıphone'u varmış
niye adam aileden zengin olamazmı
hem her sakallı AKP limi
nasıl bi ayrım bu,AKP'de her çeşit insan var
görende çarşaflı ,sarıklı cübbelilerden oluşuyor sanıcak...

Yahu Iphone´nun yeni modeli cikar, ilk Türkiye´deki akrabalarimizdan siparis gelir,
gelirken bize Iphone getirin diye; yurtidisinda ucuzmus cünkü :37:
Nasil sefalet bu anlamadim gitti.
Demek ellerinde son model telefon ama karinlari ac.

Fiyati euro bazinda artan bir seye tl bazinda maas alip ustune sizin odediginizden cok dha yuksek vergiler odeyerek sahip oluyoruz. Mesela asgari ucret degsmiyor. Ama euro aldi basini gitti. Otvler uctu. Taksitler faizler artti. Hepimiz ayfoncu olduk. Ayfonu olmayani dovuyolar trde canim. 1000liraya calisan adam aliyo. Onunla trdeki zenginligi kiyaslama. Tamamen gosteris merakimiz ;)

Fiyati euro bazinda artan bir seye tl bazinda maas alip ustune sizin odediginizden cok dha yuksek vergiler odeyerek sahip oluyoruz. Mesela asgari ucret degsmiyor. Ama euro aldi basini gitti. Otvler uctu. Taksitler faizler artti. Hepimiz ayfoncu olduk. Ayfonu olmayani dovuyolar trde canim. 1000liraya calisan adam aliyo. Onunla trdeki zenginligi kiyaslama. Tamamen gosteris merakimiz ;)

canım faizler neden artı , eura neden artı ne zaman artı. 15 mayıs IMF sıfırlandı . faizler çok düştü . ben 0,66 dan ev aldık. gezi olayları ile birlikte faizler artmaya başladı. gözden kaçırma bunları

Back