Türkçeyi en güzel kullanan Kadınlar Kulübü üyesi ?

Türkçeyi en güzel kullanan Kadınlar Kulübü üyesi ?

• Ankete Katılan
    192
Başlıkta bir noktalama yanlışlığı yapıldığını belirtmek isterim. Yapım eklerinden sonra gelen çekim ekleri kesme işareti ile ayrılmaz. Bu sebeple "Türkçe'yi" kelimesinin doğru yazım şekli "Türkçeyi" olacaktır. Saygılarımla... :)))

Hiç üşenmeden (uzun mesajlar yazdığı için) imla kurallarına dikkat ettiği ve oldukça güzel bir üslubu olduğu için oyum canndann'a. 4 senedir üyeyim, onun kadar yazımına dikkat eden üye az...

Listede olmak onur verici. Türkçeyi kullanırken çok hatam olsada düzgün yazmak için çabalıyorum.
Oy veren herkese çok teşekkür ederim. :16:

LadyEvil ile LadySubaru arasında kaldım..
LadyEvil'a 2 yerde daha verdim. Subaruya veriyorum.:27::27:

Oy veren tüm arkadaşlara bu kategori için de teşekkür ediyorum , tabii bu da şimdilik :34:

Sanal bir ortamdayız diye Türkçenin katledilmesine göz yummadığımın görülmesine sevindim , adaylık bile güzel...

Buraya beni aday gösteren kim:44::44:

Niye oyunu kullanmamış:26::26:Acaba sonradan noktalamaya çok dikkat etmediğimimi farketti:27:

Eşimin benden en bıktığı konudur :51: Nişanlıyken, mesajlarda yazdığı kelimeleri ısrarla düzeltirdim. Şimdi yanlış söylediği kelimeleri ısrarla düzeltiyorum :37: İmla, anlatım, nokta, virgül derken gerçekten dikkat ederim Türkçe konuşmaya. Kendimi bu dalda aday görseydim gerçekten mutlu olurdum. Hiçbir başlıkta yokum, en azından burda olmayı gerçekten hakettiğimi düşünüyorum.

aday gösterildiğime çok sevindim
herkesin dilimize sahip çıkmasını, aynı hassasiyeti göstermesini diliyorum:16:

Bu dalda aday gösterilmek çok güzel,herkese teşekkür ederim.:)
Herkesin bağlaç olan -de'leri ayrı yazması dileğiyle. :37:

Son düzenleme:
Back