Türkçeyi en güzel kullanan Kadınlar Kulübü üyesi ?

Türkçeyi en güzel kullanan Kadınlar Kulübü üyesi ?

• Ankete Katılan
    192

Kazen

Ahtapotlara takılıp gidiyor aklım 🦀
Administrator
14 Kasım 2001
21.337
En iyi cevaplar
2
69.475
1.623
101
Oylamalar 26 Aralık 2012 saat 00:00'a kadar alınacaktır! (duruma göre uzatılabilir)

-Oylamalarınızı anket üzerinden yapabilirsiniz,

-Üyeler kendilerine oy veremez, geçersiz sayılır,

- Açık ankettir yani kime oy verdiğiniz gözükecektir,

- Her kategoriden sadece bir üyeye oy verebilirsiniz,

- Adaylar alfabetik olarak listelenmiştir.

Oy veren herkese şimdiden çok teşekkür ediyorum, bu bölüme aday olmaktan onur duydum:17::16:

kazen sen ne demek istiyorun yani
ben türkçe bilmiyormuyum :ssz:

Kaç kişiyi haşlamışlığım var, nokta kullan, virgül kullan da öyle konu aç diye. Ben bu adaylığı hakettim. :37:

Son düzenleme:
Aday olarak gösterilmekten büyük hoşnutluk duyduğum kategorilerden biri , oy veren arkadaşlarıma bende teşekkür ederim şimdiden.

Ben oyumu ''tlfk'' dan yana kullandım ; içim çok rahat:34:

Türkçeyi katleden üyeler için sıklıkla "KIB" tuşuna basmaktan ve bazen de hoş görülebilir hataları özel mesaj yolu ile uyarmaktan onur duyuyorum! :) :)

Özellikle de Türkçesi olduğu halde İngilizce kelimelerin kullanılmasından da hiç hoşlanmıyorum.

Örnek: Chek ettim.
Örnek: çok cool biri.
Örnek: perfekt olmuş.

Sevgiler:)

Oy veren arkadaşlara da teşekkür ediyorum :)

Türkçeyi katleden üyeler için sıklıkla "KIB" tuşuna basmaktan ve bazen de hoş görülebilir hataları özel mesaj yolu ile uyarmaktan onur duyuyorum! :) :)

Özellikle de Türkçesi olduğu halde İngilizce kelimelerin kullanılmasından da hiç hoşlanmıyorum.

Örnek: Chek ettim.
Örnek: çok cool biri.
Örnek: perfekt olmuş.

Sevgiler:)

Oy veren arkadaşlara da teşekkür ediyorum :)

Ben artık üşeniyorum. İmla kurallarına uymayan konuları okumuyorum bile.

bence de :9: ben oyumu serotonin' den yana kullandım ama gerçekten sizin de Türkçe' yi güzel kullandığınızı düşünüyorum

Cincikk çok ilginç bir konuya değineceğim. Çünkü ben de bu hatayı yapıyordum.

Özel adlara getirilen yapım ekleri, çokluk eki ve bunlardan sonra gelen diğer ekler kesmeyle ayrılmaz: Türklük, Türkleşmek, Hristiyanlık, Avrupalı, Avrupalılaşmak, Aydınlı, Türkçenin, Müslümanlıkta, Hollandalıdan, Hristiyanlıktan, Atatürkçülüğün.

Dolayısıyla "Türkçeyi" şeklinde yazmamız gerekir. Ben de bir ara ikileme düşüp internetten bakınca bu bilgiyi tazelemiştim.

Son düzenleme:
Bu listede olmayı haketmeyenlerde var , sanki listeler oluşturulurken ayrımcılık yapılmış belirtemeden edemiyeceğim
benim heranlamda tek favorimde 1sen hanımdır

ben 1Sen e oy verdim diye şimdi onu dışlamayın haaa onun bi suçu yok :37:

Back