N nilaygrsy Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Kayıtlı Üye 25 Ekim 2010 19 0 1 İstanbul 6 Kasım 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi nilaygrsy #1 Smartphone kategorisinde yer alan telefonun fiyatı genele göre baya düşük olacakmış.
N nilaygrsy Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Kayıtlı Üye 25 Ekim 2010 19 0 1 İstanbul 12 Kasım 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi nilaygrsy #2 kızlar bu telefonun beyaz bir modelini gördüm facebook sayfasında çook güzel gerçekten, almayı düşünüyorum siz ne dersiniz? facebook da aratın "t10" diye çıkıyor.
kızlar bu telefonun beyaz bir modelini gördüm facebook sayfasında çook güzel gerçekten, almayı düşünüyorum siz ne dersiniz? facebook da aratın "t10" diye çıkıyor.
N nilaygrsy Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Kayıtlı Üye 25 Ekim 2010 19 0 1 İstanbul 6 Aralık 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi nilaygrsy #3 facebook da yarışmasına katıldım, (konuyla siz ilgilenmiyorsunuz ama kızlar ben yarışmasına bile katıldım :) )
facebook da yarışmasına katıldım, (konuyla siz ilgilenmiyorsunuz ama kızlar ben yarışmasına bile katıldım :) )