..............Evliyim iki çocuqum var eşim çok çektirdi bana yapmadıqı kalmadı ailem otur oturduqun yerde kocan o senin dediler çalışmama ise asla izin vermedi eşim uzun yıllar sonra çok şey düzeldi derken bir bebek daha istedi benden zor yılları atlattık cahilmişiz o zamanlar diye düşündüm eve çok baqlı eşim bizede çok iyi bakıyor en olumlu tarafı bu ama son 1-2 haftadır yine beni üzmeye başladı yok yere tartışıyor mesela akşam sahile indik banka oturduk boya sürülmüş üstüme banktan bana yapmadıqını bırakmadı üstüme boya sürüldüqü için suçlu oldum sabah sürdürdü olayı fena kavga ettik ve bugün reql gunum bu ay korunduk ama hala olmadım ve bu adamdan bıktım Ölmek istiyorum artıkkk...
kızlar duurm şu,arkadaşımla bir dizi izliyoruz ve bend eonun izlemediği bölümler vardı bende flaşh belleğime yükleyip arkadaşıma verdim neys ealdı ertesi gün görüştük dedim flaşıhımı getirdin mi unuttum dedi ama unuttum ertesi gün msj attı flaşhın bend ekalabilir mi diye staj yapıyo ve onun flaşhı başka yerd ekaldı hem zaten onunki çok küçüktü neyse ben normalde her konuda emirvaki yapılmasından nefret ederim ama bu durumda ne deyim benimde flşahla bi işim olmadığını biliyor bu arkadaşım ve güvendiğim içind everdim 1hafta sonra stajı bitti baktım onun veceği yok gibi ben dedim şu yeni bölümleri bana getirsene diye ertesi gün getirdi eve geldim açtım çıkardım flaşh bi garip olmuş benimki biraz asortik bi şeydi açılıp kapanması falan havalıydı ama tüm havası sönmüş bile giren kısmı yamulmuş başıma ağrılar girdi yani ben malıma düşkünümdür açıkcası vermek istemem almakta istemem kimsenin bi şeyini ama alınca çok ii kullanırım verinced eöyle çok ii kullanılmasını isterim neyse işte bana msj attı falan ben soğuk konuşuyorum sorsam mı sormasam mı bilemedim de ama içim içimi yiyo salak sanıyo beni diye daha da sinirleniyorum flaşhı hiç düşürmüş olabilir miisn acaba diye sordum hayır noldu dedi bend eönemli değil dedim sorduğuna göre va rbişey söyle rmiisn noldu sorun ne dedi bende anlattım ben düşürdüm herahld efalan yazdım iğneliyorumda o da benim suçum ben yapmışımdır getir yaptırıyım falan dedi bende kestirip attım çok sinir bozucu yaa napmalıyım sizce
selam kızlar şu an üniversite 3.sınıfa geçtim. Şu an sevgilimle 2.yılımız oda benim okulumdan. 2 yıl daha var minimum okul bitmesine. sonra onun askerliği var 1 yılda ordan. e bi ev böle he deince kurulmuo iş güç oturmakta 5-6 desek. yani 3,5 sene var en az evlenmemize. Şu an ailelerimiz felan tanışıyor annelerimiz gidip gelio birbirine. Ancak ben bazı korkular içindeim 5,5 yıl çok uzun bir zaman flört iiçin erkek arkadaşım her konuda saygılı ve mesafelidir bana ama bu çok uzun bir süre ewlendiğimizde sıkıntı olurmu yani kısa ömürlü mü olur ewlilik bilemiorum.. Sizin sevginiz değiştimi evlenince ben bundanda korkuyorum evlilikte sevginin bitmesinden.. benim anne babam aşk evliligi yapmış ancak 9 yıl sonra dağılan bir aile... Bundanda korkuyorum.. Sizler ne düşünüyorsunuz paylaşırmısınız..
ksinlikle seerek evlilik ..ama gerçek anlamda severk ..şimdiki gibi sözde severek evlilik değil ..ben svmediğim adama katlanamaz onun için mücadele veremzdim ..iikide severek evlenmişim
slm arkadaşım seni en iyi ben anlıyabilirim diye düşünüyorum çünkü bende aldatıldım hemde benden 13 eşimden 5 yaş büyük bir bayanla aldattı eşim beni hemde kendi ifadesiyle imam nikahı bile warmlş aralarında allah yardımcın olsun ne diyeyim inan eğer erkek meyilliyse aldatmaya asla wazgeçmiyo bu biter yenisi başlar malesef eşimin gizli ilişkisi 4 yıl sürdü baştan inkar etti son iki yıldır kabul et üçümüz mutlu olalım dedi diye baskılar yaptı takip ettim onları saatlerce elele gezerken gördüm kadının ewini öğrendim çocuklarımı aldım gittim konuştum 14 we 18 yaşında iki oğlumuz war ben eşimle 15 yaşında ewlendim 22 yıllık ewliyim
kabullenemedim
her yolu denedim onu deli gibi herşeye rağmen sewmeye ilk günkü gibi dewam ediyorum onsuz ben nefes bile alamam tlfonumda bile adı nefesim diye kayıtlı boşanma dawası açtım gelmedi duruşmaya zaten bende istemiyodum ama benimki son şanstı benide onuda sewdiğini söyledi sakın beni cahil ona mecbur olan bir kadın olarak düşünme ben dışardan liseyi okuyan sigortalı bir işte çalışan bir kadınım neyse şu anda ilişkileri bitti ama eşim bana tepkili neden kabul etmemişim ölene kadar söyliycekmiş ihanet en büyük bedeli yapana ödetir ... bunu asla unutma allah islah etsin allah yardımcın olsun
ewet arkadaşlar benim derdimede ortak olun ben ne yapmalıyım kabullenmedim diye eşim bana tepkili ama ben onu çok sewiyorum ohaoldumsmile
slm arkadaşım seni en iyi ben anlıyabilirim diye düşünüyorum çünkü bende aldatıldım hemde benden 13 eşimden 5 yaş büyük bir bayanla aldattı eşim beni hemde kendi ifadesiyle imam nikahı bile warmlş aralarında allah yardımcın olsun ne diyeyim inan eğer erkek meyilliyse aldatmaya asla wazgeçmiyo bu biter yenisi başlar malesef eşimin gizli ilişkisi 4 yıl sürdü baştan inkar etti son iki yıldır kabul et üçümüz mutlu olalım dedi diye baskılar yaptı takip ettim onları saatlerce elele gezerken gördüm kadının ewini öğrendim çocuklarımı aldım gittim konuştum 14 we 18 yaşında iki oğlumuz war ben eşimle 15 yaşında ewlendim 22 yıllık ewliyim
kabullenemedim
her yolu denedim onu deli gibi herşeye rağmen sewmeye ilk günkü gibi dewam ediyorum onsuz ben nefes bile alamam tlfonumda bile adı nefesim diye kayıtlı boşanma dawası açtım gelmedi duruşmaya zaten bende istemiyodum ama benimki son şanstı benide onuda sewdiğini söyledi sakın beni cahil ona mecbur olan bir kadın olarak düşünme ben dışardan liseyi okuyan sigortalı bir işte çalışan bir kadınım neyse şu anda ilişkileri bitti ama eşim bana tepkili neden kabul etmemişim ölene kadar söyliycekmiş ihanet en büyük bedeli yapana ödetir ... bunu asla unutma allah islah etsin allah yardımcın olsun
ewet arkadaşlar benim derdimede ortak olun ben ne yapmalıyım kabullenmedim diye eşim bana tepkili ama ben onu çok sewiyorum ohaoldumsmile
Bazen İnsanLara Karşı Çok Kırıcı oLabiLiyorum. Çoğu Zaman SinirLendiğimde SöyLenmicek SözLer BiLe SöyLeyebiLiyorum. Sonradan Pişman oLuorum SöyLediğim SözLer İçin Fakat Artık Çok geÇ oLuo. Birden ParLıyorurm Bunuda İstemiyorum Ne yapıcam Bu Huyumu Değiştirmek İçin Bilmiorum. Var mı Bunun Bi Çözümü(
merhaba arkadaşlar kayınvalide meselesi bisdede bi sorun ama biraz karısık..biz eşimle 1 senedir evliyiz ve birkaç hafta sonra Allah'ın izniyle bebeğimiz dünyaya gelicek ..babamı 1,5 sene önce kaybettk kaybettkden snra toplu bir para gecti elimize ve annem o parayı bise vererek evlenmemize yardım etti çnkü eşimn ailesnn durumu iyi deildi nikahta bile hiçbişi takılmadı..çok istedimiz için annem bizim a dan z ye herseyimizi aldı ..ve evlendk ..tabi eşim kompleksli bir insan bunun stresnı yasadı aramızzda çogu kez sorunlar oldu ..nese hersey yolunda giderken eşimin iş düsennde sorun oldu ve bnm hamile olduğumu öğrendik.biraz daha idare etmeye çalıştık annem yine desteğini cekmedi üstümüzden..daha sonra hamileliğin 4.ayında ameliyat geçirmek zorunda kaldım ve annemin zor gun parasını aldık maddi durumumuz sarsıldı artı eşimin kompleksli tavırları kavgalar olmaya basladı borclar attı ..annem bise teklif sundu cocugun doğumu fln olsun durmunuzu toplarlayana kadaar birlikte oturalım ben eve bakayım sizde maasınız kenara atın dedi ..eşim istemeye istemeye kabul etti şimdi birlikte oturuyoruz..eşimin ailesinn yardımcı olamamsınında stresı oluyor tabi eşimde...şimdi bebek telasımız war kaynanamlar gelip gidiyorlar bebek için bişiler alıyorlar saolsunlar..ama anneme karsı tavırları hoşuma gitmiyor böle küçümsemeye calışır gibi tavırlar sergiliyorlar bişi alınca sürekli abarta abarta anlatıyorlar kaynanam eşimide etkiliyor ki eşim annesine çok düşkün..ve eşim anneme ters davranmaya baslıyor kaynanamla ilgili bişi söliyince senn annen bnm annem oluyor..benmde zoruma gidiyor annemn okadar yardımcı olmasına minnet duucana böle bi havalar laf carpıtmalar fln yasanıyor ve eşimle terss düşüyoruz ..kaynanamın eşimi etkilememsi için napmam lasımyanlız kalmaya görsunler..eşim yanımdayken annesnden uzakta iyiyiz ama kaynanamla zaman geçirince weya yanımızda olunca bnm gergnlik baslıo napmalıyım sizce ??bilmiyorumkismile
sewgilimle öss yüzünden ara werdik 9 aydır birlikteydik we öss yüzünden bi sene ara wermemizi istedi bi sene onu beklememi soledi ilk günler yine nette falan konuşuyoduk ufak bi kaza geçirmiş bi sakatlığı yoktu ben de dostane bi aramak istedim ama bana çok sert dawrandı ikide bir arayıp durma dedi bende yüzüne kapattımsonra beni bikaç kez aradı tekrar kapattım msneden bana msj atmış bi sne bole olması gerek falan die onu beklicem ama şimdi napmalıyım hiç bilmiom biri bana yardım etsin lütfenbilmiyorumkismile
selamm kizlar
sevgilm son zmnda cok umursamaz oldu :/
bunu ona soyledim... hatta olmuor bole cok umursamazsin sanki sadece ben deger veriorum dedim bitirmeye calistim ama soz verdi duzelticegine..
ama artik onun beni aldatigini hissediorum baska kizlarla konustugunu bu yuzden bukdr umursamaz davrandigini... ama neden ayrilmadi onu anlamiorum acaba beni sevdigi icinmi yoksa benide yedekte tutmak icinmi
bn bu steye yenı uye oLdum . inş memnun kaLrm daha oncdn konuLarını takp edyodum ama artk uye oLmaya karar werdm. ..
sorunum su kendımı cok crkn ve bakmsz buLuyorum.. ama cewremdekLer de aksne begnyo. acaba kndmLe iLgLı bi sorunum oLabLr mı ? bilmiyorumkismile
yha hamam tozu sürülürmü gentl bölgeye saçmlmyn hatta koltuk altna bile sürmüorm bn bi kere sürdm tariş etti sadce bacağa sürün parparparlatıo 2 gün çok sexy backlr oluo özllklede denize gdrkn yaparm su bacağnın üstnde kayıyo böle çok süpr oluo ama 1haftaya çıkıo yne.. ayrıca kötüde kokuo dnildiği gbi.. ve sir ağda kuafr olayı bi kere sir ağda yaprkn kullnıln tahta kaç kişinin gntl blgesne değio koltk altna değio herkes nedr bilmiosn dielm tahtasnı değştryolr sr ağdayı değştrck değller banıolr yne sptlayı.. hijynk değl yhani..
..............Bence ,arkadaşının tawrının nedeni ; ya seni çok sewiyor we paylaşmak istemiyor , ya da seni
kıskanıyor .
Bu yaşlarda olur böyle şeyler . Zamanla düzelir , sıkma canını yerimseniben
ewet tek sorun bu değil bu en yakın olan sorun.
sevmio ailemden kimseyi sevmio. ki aileme hiç bişe yapmadıklARI HALDE.
ben vermedim o aldı.
kaç kere tartışmasını yaptık ama anlamıo.
ben erkeğim dio.,,
ki evlenmeden önce de calışıodum aileme maddi olarak hiç bişe verdigim yok .yani paramı istedigim gibi kullanıpodum.
sorun kart degil alsın umrumda degil .parada gözüm yok .ama dayatıo.
ewet öleyim .seviyorum ama bu yaptıkları sevgimi her gecen gün azaltıo
konuştum kaç kere konuştum anlamıo bni..
ben erkegim dio cıkıo işin içinde. ewet cok mantılı ve akıllı. ama bana karşı hiç mantık kullanmıo.
benim diger insanlarla olan olaylarımı ona anlattığımda hep bana hak verio. ama onunla olan kavgalarımızda hep kendi haklı hepp...
http://www.kadinlarkulubu.com/derdim-var/394420-istiyorum.htmlo da öle biri degil.yani yedekte tutuyosun benhi ama umrumda degil dio.ben bunu bi de 5 ay once aramıştım.sonra yine barıştık benimkiyle onu aramadım.sonra yineküstük yine aradım ve hayır demedi.o da sevio belli ama erkek milleti tabi guven olmaz. bunlarda birden bitio birden başlıyo..ya hep yalnız yada birden cok kalabalıukta kalıyosun.puff
internette Tanıştık ama arkadaşımın sewqiLisi yüsünden oLdu o nette bi radyoda dj 'di ßenimkide orda dj2miş..ßende biism enişte die onu dinLeyip ona istek atmışım sonra kendini tanıttı Yayında..ßeni hiç qörmeden attıqım msjLar hoşuna qitmiş..bisim enişte bana resmini qösterdi oLmaz dedim:)
sonra nette konuşmaya başLadık tam 4 ay konuştuk içimde hiç bişi yoktu buLuşaLım dedi kabuL etmedim sonraki 4 ay teLefonLarına biLe bakmadım 3-5 resmimi qördü sadece..4 ay boyunca o 3-5 resimLe qördüqü kadardım..:) sonra biqün kafam attı çaqırdım buLuştuk..onLa zman qeçirmek hoşuma qitti..Kısa bi süre sonra baktım aşık oLmuşummm:) sonra bi baktım baqLanmışımmmmm sonra bi baktım Hayatımın tümü oLdu 4. senemiz bitmek üzere..
ikimizde birbirimizin Hayatını tamamLayan 2 parça oLduk
arkdşlr sewglm yaknda askere gtcksenağlama we bn gtmedn onu mutlu etck guzel bi kutu hazırlmk istiorm ama içine nlr koycagm konusunda kararszm yardımcı olurmsnz ltfnsenağlama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?