sewgili arkdşlar başlıyrum sizlerle derdimi paylaşmaya;
bnm yaklaşık 9 aydr bir erkk arkadaşım war.bn çok duygusal bi kızım herşeye ağlıyorum çockluğumdan beri böyle bu.20 yaşındayım.birine bğlandm mı tam bğlanıyorum. yine öyle bi drum oldubn biraz rahattimdr istediğim hemn olsun isterim süprzlerle doluyumdr.ama erkk arkadşım bnm tam tersim. maa işte bi şeklde bağlandık bulduk birbirimizi.geçmişine bktığımda partilerden arkdaş toplantılarından geçilmio.ama konu bna geldiğinde yapamssın olmaz bize yakışıo mu diye bşlıo susmuyo.facebookumda çok erkk arkadaşım war die kapat dedi ilk ay kapatmadım.snra kapattım.barıştık.keşke kapatmasaydımda ipleri eline wermeseydim.ondan snra dışarıya çıkma demeler arkadaşlarınla çıkma demeler başladı.üniwersite öğrencisiyim.yurttan çıkartmadığı için hüngür hüngür ağladımı biliyorum yazarkn bile ağlıyorm off ne sulu gözm hepsini aşık olduğum için yapıorum zannediyorum ama değil bnce sadece bğllık herşeyi beraber yaptığımız için boşluğa düşücem zannediyorum ayrılamıyorum.o bnmle bi gelecek düşünüyor ama bn istemiyorum.çnkü o ewllk yürümez. bn sadece sussun die yine tmm der içime atar böle sitelerde derdime çare ararım neyse bunun 5 yıldr msn inde tanımadığı ama derdini paylaştığı bi kız warmış bna 2. ay falan söyldi takmadım hiç olablr dedim.geçenlerde bi foruma üye oldum ewde wakit geçmio die öğrendi üye oldu neymiş paylaştıklarıma erkkler yorum yapıyormuş bna bi asılmadıkları kalmışmış.ya sadece teşkkr ya anlamıyorum bn mi abatıyorum die.kızdı falna işte yine bna tmm dedirtti we kapattrdı üyeliğimi.snrada o msn den konuşmadığını sandığım kızı faceden eklemiş.onun ne hissttğini hissedicekmişim.aptalsın sen dedim ama işte yine üste çıktı.snrada sildrdim faceden de msn dend sonra 2 de bi böle kızlara gönderlmiş arkadşlık istekleri war iletilerde kabul edildi die. km bunlar tanımıyorum bn öyle bişy yapmm bna güwen dioartık güwenemiyorumda.ayrılmaktanda korkuyorum dayanamam ararım die.ilşkimiz baya ilerlemiş durumda ailesiyle falan tanıştım.bna karısıymışım gibi dawranıyo.o facbookuda kapatmıo ama bna kapattrmasını bilio güzel bi kızımda okuldaki herkes hyranlıkla bakıor bna onun yüzündende nerdeyse bi eşarp tak pardüse giy demediği kaldı.kaç kere yurda gönderip üstümü değiştrtti.offfff durum bu işte az çok konuyu dağınık yazdım ama yardım edin ne olur geleceğim için ayrılmam lazım ama yapamıyorum ne yapmalıyım daha fzla dayanamayacaım.hastanelk bile oldum doktr antidepresan werdi kullandım sigara içmeye meğillendim hemen bIRAKTIM YARDIM EDİN DELİRİCEM :sinifsinif::sinifsinif:
annem beni ve kardeşimi geçim sıkıntısından anenemlere brakmıştı kendi çalışıodu ama tam 7 yaşımdayken çok yakın bi akrabamzdan yengemn kardeşi tarafından tacize ugradım 20 yaşındayım ve kimse bilmez bu durumu içimdeki uçurumu lise döneminde annem yanına almıştı bizi bir evde 2 yabancı gibiydik ne o bni tanıo ne ben onu annemin en sevdigi renk ne onu bile bilmiordum hergün bi olay bi kavga tutup gidiodu babamlada anlaşamıolr o ak der babam kara babam kötü adam degil aslında ama birz bencil anneme kocalık görevini yapmamış sorumlulk almamış ama 2 çocugu için gerekrse gözünü kırpmadan canını verir bilirim.annemle her kavgamda çocukluma olan öfkemden dolayı anneme sen bna hiç bi zmn anne olmadın dogrmayla anne olunmaz gbi çıkışlarım olurdu annem oturur aglardı pişman olurdum bnde ama bilmio ki yaşadıklrımı bu hırçınlıgım öfkem neye kime..anlatamadıgmdan faturayı anneme kesiodum.. belki aç kalcaktık ama annemle olcaktım o eller dokunamıyacaktı bana daha bi baglı olcktık el bebek gül bebek büyüdük ama yetmio içimdeki fırtına dinmio...
lisede yine herşyin kötü gittigi bi dönemde birini tanıdım oda bnim gibi yaralıydı ailesi tarafından doluydu hayta karşı. elini uzattı hiç çeknmeden tuttum o eli buna ihtiyacım oldugunu hissttim körü körüne baglandım ona herşyi onda ögrendm sevmeyi ondan ögrendim ve yaşamayıda hayatta olmakla yaşamak arasındaki farkı ögrendim kahramanmdı o benim...
ama yanlış insandı suçu olmadıgı halde sabukalıydı hayattan yna babası hapiste annesi başka bi şehrde onu ve kardeşinide ananesi büyütmüş sonrasında gitti..annesinn yanına orya yerlşti bni bırkp gitti fiziksel olark ayrılmştık belki ama yüregimz birdi 2 ayrı bedende tek bi ruhtur hissedebiliordum bunu unutamadm onu oda unutamdı bni çıkmıodu ne aklımdan ne yüregimden geliodu arada sırada görüşüoduk sevgili degildik bi adı yoktu birlikteligimzin ama ilk dokunuş ilk öpüş her bişeyi o süreçte yaşadık sonra ögrendim ki nişanlanmış ve bnm yüzümden ayrılmışlr onu tanıyalı 5 sene olucak ama unutamıorum onu hla.bu sene gitmeyi düşünyorum yaşadıgı şehre orya yerleşmeyi...
giderken anneme aileme bi mektup yazmayı herşeyi anlatmayı annemi suçlamalrımın gerçk sebebini yazmayı düşünyorum..zten gidince yanıma ailemide almayı planlıyorum.tüm dünyası 2 çocugu olmuşken annem bensiz yapamaz yaşayamz yıkılr bu acımasız hayatta herşey dayanır ama benm hasretime dayanamaz bilirim.yanlış anlamanızı istemem evden kaçmıyorum sadece bulundugum üniversitede okuyorum ve oradki üniversiteye geçiş yapcam bu sene çünkü bu şehir bir çok hikayede oldugu gbi bnmde unutamıcak anlarımı kucaklıyo her bi köşesinde bi çıglıgım her bi yerinde tebessümlerim var benim ve yne bilirimki bu şehrde ben var oldukça o geçmişten kalan kırıntılr batacak yüregime onun için gitmeliyim..
benimle ilgili düşüncelerinizi burada paylaşırsanız beni çok mutlu edersiniz birazda olsa bu duygu bulanıklıgından kurtarırsınız ...şimdiden teşkkrler
Ne gülümsemek gerçek mutluluk, Ne de ağlamak en büyük acının ifadesi...Ne seni
seviyorum sözü gerçek sevgidir, Ne de söylememek sevmediğinin göstergesi... Hayat ne gideni getirir ne de kaybetiğin zamanı geri çevirir...ya yaşaman gerekeni zamanında yaşayacaksın yada yaşayamadım diye zırvalanmayacaksın
mutlu olmak adına ....
Hadi bakalım hayırlı olsun. Sadece bir tane yorum yapacağım. En azından alıntı yaptığımızda mesajını alıntıladığımız kişiye bu konunun linkini özel mesajla göndersek de hatasının farkına varsa. Yoksa bizden başka kimsenin haberi olmayacak.
eşinin yada sewgilisinin annesini kıskananlar hadi itiraf edin en çok neyi kıskandınız.....
ben en çok müstakbel kaynanamın:)aşkımla şakalaşmasını kıskandım.... o benim yaaa!!!!!!!!!!!
hepsi çok güzelmiş yaw sengözlerimebaksanab
paylaşım için teşekkürler..
okadar doldum ki Kimse yorum yapmasada yazıcam !!!
Eşimin babası vefat ettiği ve tek oğlan oldugu için kaynanamla birlikte yaşıyorz.
2,5 senelik ewliyim. Kaynanam genc yasında dul kaldıgı için bütün sewgisini çocuklarına wermiş özelliklede ogluna tabi. etrafındaki herkes bugüne kadar hep yanlışlarını görmezden gelmiş O ne derse o olmuş. şimdi oğluyla ewlenmiş olmama sewindiğini söylüor. ama bizimde bi birey oldugumuzu kabullenmek istemiyor. ondan habersiz bi iş yapsak " Beni bu ewde sayan yok. ben essek başımıyım. bu ewde büyük sayan yok" diyor. en basiti dışarı çıkmaktan bile korkar olduk. eşimde bu durumdan çok rahatsız ama annesine de laf diyemior.
bi tek bu degil Her konu hakkında tartışıorz. o kadar ben merkezcil ki. artık ne yapacagımı sasırdım. ewimizde hep bi huzursuzluk war. hep küs oturuorz. ayrı odalarda tv izliorz. bazen benim kurdugum sofraya oturmuyor. Kiminle konussa bana taş atarak konusuor. ewimizin içini herkese anlatıor.
Onunla küs oldugumuz bi hafta doktora gittik eşimin sperm sayısı çok düşük oldugundan tüp bebek dediler Tabi bu habere yıkıldık Ama o bu durumda dahi kendini düşünebildi. Bize küs oldugu için doktor ne dedi die sormadı bile. ben anlatmama ragmen "umrumda degil siz bi birey degilmiydiniz kendi işinizi halledersiniz" dedi.
offfffffffffff ewde sürekli kavga! Eşim annesine 50 tl eksik haftalık werse surat asıp parayı yere atıo istemiorm senin paranı dio. çünkü eksik olan kısmın bana werildiğini bilio. neden benim değil de sizin istediğiniz oluo bu ewde dio.
kafayı yicem ben suyuna gitmeye çalışdıkca o daha da abartıo. ne yapıcam bilmiorm.
Kaç kere karsıma alıp konustum. "anne bunları bunları yapmayalım ewimizin huzuru kaçmasın." tamam dio 2 gün sonra yine aynı şeyler.
psikolojim bozuldu....!!!!!!!!!!!!!!!!! Ayrı ewe çıkma imkanımız yok. eşim " annem beni kaybetme korkusuyla tüm bunları yapıo. onun asıl derdi Bizim ayrı ewe çıkmamızdan korkması Eğer onu bırakır gidersek Hiç rahat wermez dahada huzurumuz kaçar. her önüne gelene oğlum beni bırakıp gitti der." dio. çıldırmak üzereyim. bide doktor psikolojinizi sağlam tutun dio ne yapıcam bilmiorm..
Hayatımın sonuna kadar böyle mi olucakkk ????
Hadi açılan konuları buradan bildirip linki topiğe attık.Peki ya konulara yapılan yorumlarda ki hataların hangi birine yetişebileceğiz ve uyarıyı nasıl yorumcuya ulaştıracağız.Eğer yorum yaptığı topiğe yollarsak yorumcunun mümkün değil haberi olmaz,konu sahibi üstüne alınır,kafası karışır..
Aslında sadece başlıklar değil yorumlarda dahil alıntıya,ben başlığı yanlış yazdım ama değiştiremedim.Gördüğümüz her konu ve mesajı buraya alıntı yapabiliriz ve alıntı yaptığımız mesaj sahibine buranın linkini özel mesajla gönderiyoruz ,bir daha ki sedere dikkat etsin diye..
Öncelikle başlık için tebrik ederim,hataları yapan kişiye mesajla bildirmek çok mantıklı geldi.Yoksa bir anlamı olmazdı.
cnmm sadece uçlar yıpranık gibi geldi bana diğer yerler ii duruyo cnmmm
katlı gusel kısa olmayan bi model yaptırabilirsin mesela cnm ve uzun bi süre de saçını boyama bol bol bakım yap kendine gelir iyice hem de uçlardan kurtulursan diğer taraflar zaten iyi oraları da bakımla daha ii hale getirebilirsinn
kıslar ben güzellğime çok takık bi kadınım ama çok korkuorum yahu
bi gözümde hafif miyop vardı ondan mıdır bilmem , bir gözüm diğerinden bayagı bi iri gibi duruyor... göz doktoruma söylediğimde bana kaşıyosundur ondandır falan dedi ama bence durum hiç öyle değil bariz bi şekil bozukluğu var annem hemşire, herkesin gözleri öyledir kızım telaş etme dedi ama bilmiorum çünkü daha önce hiç dikkatimi çekmemişti bu oransızlık özellikle makyaj yaptığımda çok belli oluo..
kızlar bana bi yol gösterin yaa, yardım önerin.
napabilirim makyaj tüyosu filan söyleyin böyle oransız oransız geziyorum :1ninca: yüz güzelliğim de bozuluyor gibi geliyor bilmiyorumkismile
yardım pls bilmiyorumkismile
Yazımda uyarılacak kadar yazma hatası oldugunu bilmiyordum. açıkcası beni yaraladı böyle alenen ortaya yazılması. sadece v harfini alışkanlık ve mesleğim gereği ( inglizce öğ. ) olarak w yazıyodum, bide belki bazı fiillerin sonunda "geliorm gidiorm" gibi son sesli harfleri yazmıyordum ama bunun okunmayacak anlaşılmayacak kadar büyük bi rahatsızlık werdiğini bilmiyordum. en azından konuya koymadan uyarsaydınız daha ince bi davranış olurdu. ben yeni üye oldum bu siteye, onca derdim arasında dertleşecek sohbet edecek insanlar bulduguma sewinmişken böle bi uyarı çok incitti beni. açıkcası birdahada girmeyi düşünmüyorum... gerci bunun sizin umrunuzda olacagını sanmıyorum ama en azından yeni üyelere önceden bi uyarı yapsaydınız daha iyi olurdu. bu ilk tanıştıgın bi kişiyi daha ilk sohbetinde azarlamış gibi bi durum oldu. acıkcası böylesine güzel bi siteden böyle ayrılmak istemezdim ama madem bukadar rahatsızsınız Merak etmeyin o yazı ilk we son yazım olsun...
Yazımda uyarılacak kadar yazma hatası oldugunu bilmiyordum. açıkcası beni yaraladı böyle alenen ortaya yazılması. sadece v harfini alışkanlık ve mesleğim gereği ( inglizce öğ. ) olarak w yazıyodum, bide belki bazı fiillerin sonunda "geliorm gidiorm" gibi son sesli harfleri yazmıyordum ama bunun okunmayacak anlaşılmayacak kadar büyük bi rahatsızlık werdiğini bilmiyordum. en azından konuya koymadan uyarsaydınız daha ince bi davranış olurdu. ben yeni üye oldum bu siteye, onca derdim arasında dertleşecek sohbet edecek insanlar bulduguma sewinmişken böle bi uyarı çok incitti beni. açıkcası birdahada girmeyi düşünmüyorum... gerci bunun sizin umrunuzda olacagını sanmıyorum ama en azından yeni üyelere önceden bi uyarı yapsaydınız daha iyi olurdu. bu ilk tanıştıgın bi kişiyi daha ilk sohbetinde azarlamış gibi bi durum oldu. acıkcası böylesine güzel bi siteden böyle ayrılmak istemezdim ama madem bukadar rahatsızsınız Merak etmeyin o yazı ilk we son yazım olsun...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?