Türkçe olmayan harflerin kullanıldığı konu başlıkları

Madamiks

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
25 Ağustos 2009
7.271
60
163
Ankara
Alfabemizde bulunan 29 harf dışında yabancı harflerin kullanıldığı konuları alıntılayarak buradan yayınlayalım ama lütfen yorum yazmayalım,sadece alıntı ile bildirelim.Ayrıca kısaltma diye savunulan bazı harflerin yutulduğu mesajlar da dahildir.
Temiz Türkçe,temiz toplum kampanyası :))

Son düzenleme:

.............................................................................................................................

http://www.kadinlarkulubu.com/derdim-var/378290.htm

http://www.kadinlarkulubu.com/newreply.php?do=newreply&p=14436227

Hadi bakalım hayırlı olsun. Sadece bir tane yorum yapacağım. En azından alıntı yaptığımızda mesajını alıntıladığımız kişiye bu konunun linkini özel mesajla göndersek de hatasının farkına varsa. Yoksa bizden başka kimsenin haberi olmayacak.

Tabii olur :))
ben hemen göndereyim

eşinin yada sewgilisinin annesini kıskananlar hadi itiraf edin en çok neyi kıskandınız.....
ben en çok müstakbel kaynanamın:)aşkımla şakalaşmasını kıskandım.... o benim yaaa!!!!!!!!!!!

..................................................................................................................................

ben de sadece tek bir yorum yapıp daha sonra alıntılara başlamak istiyorum

Madam_X tebrikler,teşekkürler öncelikle..

Sarissam sana da teşekkürler öncü olduğun için..

burda alıntı yapılan mesajların gerçekten bile bile göze batan,art niyet olmadan seçilen mesajlar olduğunu da belirtelim ki yarın öbür gün tepki gösterilmesin..

Türkçede bulunmayan harfleri kullandığınız ve kelimeleri eksik yazdığınız için mesajının buraya kopyalanmıştır. Bu bir uyarı niteliğindedir. Litfen bundan sonra dikkat ediniz.

Hadi açılan konuları buradan bildirip linki topiğe attık.Peki ya konulara yapılan yorumlarda ki hataların hangi birine yetişebileceğiz ve uyarıyı nasıl yorumcuya ulaştıracağız.Eğer yorum yaptığı topiğe yollarsak yorumcunun mümkün değil haberi olmaz,konu sahibi üstüne alınır,kafası karışır..

Öncelikle başlık için tebrik ederim,hataları yapan kişiye mesajla bildirmek çok mantıklı geldi.Yoksa bir anlamı olmazdı.

Aslında sadece başlıklar değil yorumlarda dahil alıntıya,ben başlığı yanlış yazdım ama değiştiremedim.Gördüğümüz her konu ve mesajı buraya alıntı yapabiliriz ve alıntı yaptığımız mesaj sahibine buranın linkini özel mesajla gönderiyoruz ,bir daha ki sedere dikkat etsin diye..

Anlaşılmıştır,teşekkürler..

Öncelikle başlık için tebrik ederim,hataları yapan kişiye mesajla bildirmek çok mantıklı geldi.Yoksa bir anlamı olmazdı.

Teşekkürler:))
Buraya desteklerinizi bekliyoruz,amaç yorum değil sadece hataları buraya alıntılamak ve sahibine duyurmak:))

Tabi ki bu konuda çok hassas olan biri olarak her zaman yanınızdayım,hatalı mesajları yakaladığımda buraya taşırım,umarım bir fark yaratabiliriz..

.....

http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?p=14472159#post14472159

Yazımda uyarılacak kadar yazma hatası oldugunu bilmiyordum. açıkcası beni yaraladı böyle alenen ortaya yazılması. sadece v harfini alışkanlık ve mesleğim gereği ( inglizce öğ. ) olarak w yazıyodum, bide belki bazı fiillerin sonunda "geliorm gidiorm" gibi son sesli harfleri yazmıyordum ama bunun okunmayacak anlaşılmayacak kadar büyük bi rahatsızlık werdiğini bilmiyordum. en azından konuya koymadan uyarsaydınız daha ince bi davranış olurdu. ben yeni üye oldum bu siteye, onca derdim arasında dertleşecek sohbet edecek insanlar bulduguma sewinmişken böle bi uyarı çok incitti beni. açıkcası birdahada girmeyi düşünmüyorum... gerci bunun sizin umrunuzda olacagını sanmıyorum ama en azından yeni üyelere önceden bi uyarı yapsaydınız daha iyi olurdu. bu ilk tanıştıgın bi kişiyi daha ilk sohbetinde azarlamış gibi bi durum oldu. acıkcası böylesine güzel bi siteden böyle ayrılmak istemezdim ama madem bukadar rahatsızsınız Merak etmeyin o yazı ilk we son yazım olsun...

Evet umrumuzda olmaz. Hangi üyeye uyarı yapcaz ki. Kusura bakmayın ama madem öğretmensiniz nasıl ki derslerde İngilizce yerine Türkçe öğretmiyorsunuz öğrencilerinize. Burda da İngilizce harfler kullanmıcaksınız. Konu başlığında da konu içeriğinde de söyledik hiç bir kasıt olmadığını. Bu tepkilerin geleceğini biliyorduk açıkcası. Ama haksız olduğu halde bu şekilde konuşan birine karşı da sonuna kadar direniriz.
Evet bu forumda Türkçe dışı kullanımlardan,harflerden vs. herşeyden rahatsızız !!
Hala "w" kullandığınıza göre sizin pek umrunuzda değil bu uyarı zaten.

İyi günler.

Site yönetiminden değilim ama umarım site yönetiminin dediğiniz gibi umurunda olmaz..Öğretmen olduğunuzu söylemeye cesaret etmişsiniz bu yazım hatalarıyla..İngilizce öğretmeni olmanız bir şeyi değiştirmez burası türkçe bir forum,ayrıca konuştuğunuz dil ne ingilizce ne de türkçe.Yani teknik olarak resmi olarak kabul edilmiş herhangi bir dili bile konuşmuyorsunuz..Dışarıda arkadaşlarınıza bu olayı anlatırken ne diyeceksiniz çok merak ediyorum.Ve size hak veren arkadaşlarınız olacak mı?.....!
Bir öğretmen bile karşımıza geçip bize bu gerçek olmayan dili savunuyorsa ciddi ciddi endişelenmek gerekir diye düşünüyorum.Göz göre göre dilimizi kaybediyoruz,gerçekten çok acı...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…