Anket Türk usulu diş ağrısı geçirme yöntemlerinden hangisini kullanıyorsunuz?

Türk usulü diş ağrısı geçirme yöntemlerinden hangisini kullanıyorsunuz?

• Dişe kızgın tığ batırıp tüm mikrobunu almak, tüplü koterizasyon tarihinde yeni bir sayfa açmak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    77
malesef kullandığım bir ilac yüzünden dislerimi bir anda kaybettim bir coğunu bir hatatada cürüyordu ben anlamadan cektirmek zorunda kaldım onun icin siyah noktayı ğördüğüm anda doktora ğiderim insanın kendi disi cok daha iyi cünki hic bir sey onun yerini tutmuyor bencede en sonundada gideceğinize en basta gidin daha kolay ve en azından disinizi kurtarırsınız dis yaptırmak dolgu yaptarmaktan daha zor cünki

kızlar korkmayın bu kadar dişçiden hiç bişey hissetmiyosunuz ben sol alt arka kök dişimi çektirmeye gitmiştim sizin gibi bende çok korkuyordum eşim zorla götürdü doktor ağzı ma iğne yaptı bi süre sonra ağzım o kadar uyuştuki doktor dişimi çekerken hiç bişey hissetmedim yarım saat uğraşmıştı kök dişim için kökü büyük ve yamulmuştu çıkan dişimi görünce şok olmuştum nasıl çıkarttı diye ama inanın hiç bişey hissetmedim ve doktora gidene kadar nasıl ağrılar çektim anlatamam ama boşuna çekmişim bende korkuyordum çünkü ama boşunaymış acımı kökünden hallettim sizde öle yapın bi iğneyle hiç bişey hissetmiyosunuz gidin tamamen kurtulun inanın korkacak hiç bişey yokKötü Kazen:teytey::dance:

Hayatımda pek hatırlamıyorum diş ağrısı cektiğimi.Öylle bi sorunum olduğunda eminim kendi yaptıgım belki duymuşsunuzdur arkadaşlar isveç şurubunu kullanırdım.Ağrıya bire bir...

Ben bunları yapmam hekime giderim dicem ama su an doktora gitsem fayda etmiyor
cunku dun geceden berri dis agrisi cekiyorum hemde cok kotu ve cok fena dayanamiyorum
bi ara gecti gene geldi allahin maf edici agri delircem
kolonyali pamuk koydum ama eh iste
agri kesici aldim hic mi hic fayda etmiyor
doktordan randevu alcam o da cok gec veriyor e ben nedecem simdi

rakı basarım,ağrı kesici alırım..
ama benim de genelde sorunum olunca diş hekimine koşarım..

ben beklerim cok agrincaya kadar , o arada agri kesici icerim ....
ve sonunda terminimi alip dis hekimine giderim.....

acil durumlar için karanfili şiddetle tavsiye ederim.eğer çok ciddi bir problem yoksa sonuca inanamayacaksınız. çenemde kemik erimesinden kaynaklı diş ağrısı vardı onu bile dindirmişti.ama tedavi etmiyor, ağrıyı alıyor ....mutlaka deneyin

Diş ağrısına karanfil yağı gerçekten iyi geliyor kaydirigubbakcemile5

secenekler arasinda ne tuhaf seyler vardi öyle :1shok:
ben düzenli olarak disciye giderim zaten. sorun büyümeden hallederim. hatta persembe gününe randevu aldim, yine gidecem.

hamileliğim boyunca okadar ağrı çektimki 3 de diş aldırdım.oyüzden korkuyorum şuan ağrıyan dişimi ilaç alarak hafifletiyorum :çok üzgünüm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…