• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anket Türk usulu diş ağrısı geçirme yöntemlerinden hangisini kullanıyorsunuz?

Türk usulü diş ağrısı geçirme yöntemlerinden hangisini kullanıyorsunuz?

• Dişe kızgın tığ batırıp tüm mikrobunu almak, tüplü koterizasyon tarihinde yeni bir sayfa açmak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    77
ben mutlaka dişçiye giderimn zaten 6 ayda bir mutlaka düzenli gidiyorum

Ağrı geceye denk geldi ise kesinlikle rakı, ama sabah olunca elbette doktor, sağlam diş boşuna ağrımaz sonuçta gdip baktırmak gerek...

rakı harika yöntem
tabi ağız buram buram anason kokuyor :9:
bi gece çok ağrımıştı dişim 35 lik rakıyı komple bitirmiştim sabaha kadar :9:

hamileydim dişçiye gitme şansım yoktu ve doktorum karanfil yağını önerdi.Çok etkili tavsiye ederim.

dişçiden korkmanın anlamsız oldugunu daha orta son sınıftayken iyice idrak etmiştim zira

2-3 dişim birden ağrıyor ön dişimin arası çürüktü ve 2 ay süre ile devamlı dişçiye gittim yeterki

ağrılardan klurtulayım yeter ki dişim düzelsin acı hiç önemli değildi...dişlerim temızlenıp dolgusu yapıldı kanal

tedavisi yapıldı ön dişim porselen kaplandı hersey yapıldı ve doktor dedi naparsan yap dişlerinden cekıceksın

gücsüz ve genetık bişey diye devamlı fırçalamama ragmen halen çürüklerım olusur maalesef ama ağrı duydugumda doktora gitmekten

çekinmem korkmam ve dr gidene kadar agrı kesıcı almaktan baska bişey yapmam ki çok şükür o orta son sınıfta çektiğim ağrıalrımdan

sonra bir daha hiç dişim ağrımadı cunku hiç ihmal etmem diş çookk ama çoookkk önemli :) sadece bi dolgumum düştü ve dişim

kırıldı ondan sonra onunda kökleırnı aldırdım yerine köprü yapalım dedi dr ama gebelıktı fln derken şapamadım ınss en kısa zamanda

onu da yaptırıcam :)

Ağrı kesiciler ağrımı geçirmeyene kadar dişçiye gitmem:KK53:

Kanal tedavisi yaptırdığım sırada ağrıların en büyüğünü yaşadım. Diş doktoruma ulaşamadım. Başka diş doktoru bakmadı. Napıcam sigaraya dayandım. Ağrı kesici antibiyotik sigara. :D

Ben genelin aksine diş hekimine gitmekten hiç çekinmem hatta diş hekimlerinin çoğu pek bi sempatik gelir bana :KK16:
İyiki varlar :KK200:
O koltuğa yatmaktan da hiç korkmuyorum hatta bence çok konforlu böyle iniyo kalkıyo falan:KK70:

Bunları yapmıyorum, direkt hekime gidiyorum.
Artık arkadaş gibiyiz zaten malum zırt pırt dişlerimden sıkıntı çektiğim için
Ayrıca hiçbiri geçirmez eminim
Uf çok çektim dişlerimden :/ (hala çekiyorum)

Back