Hemen antibiyotik alıp ağrı geçince kalan ilaçları bırakmak
Ağrısı geçene kadar beklemek; abartıp, diş kırılıp kök kalana kadar onu diş hekiminden sakınmak
Ağrısı geçene kadar beklemek; abartıp, diş kırılıp kök kalana kadar onu diş hekiminden sakınmak.ama diş bu hale gelene kadar rakı basmak,sigara içmek,ağrıyan dişe aspirin koymak,kolonyalı pamuk koymak...
bunların hepsini yapıyorum, doktora gitmek dışında tatlicadiarzu
yakında ağzımda diş kalmayacak senağlama
ve o zaman korkunun ecele faydası olmadığını görecem:)
ilklerde tuz da bastım, ilaçta aldım sonuç nafile en son paşa paşa doktora gittim artık hiç korkmuyorum dişim sızlasa sanırım soluğu hastanede alırım : )
:1shok:bende dişçi fobisi çok... ilk okulda annem dişçimiz götürüp kontrol ettirmişti dişçide "12 yaşına gelince dişleri düzelmez ise karşıdaki arsada çekeriz" demişti. senelerce 12 yaşıma gelmemek gelsemde o arsaya bina dikilmesi için dua etmiştim. 12 yaşımda arsaya bina diktiler! Ama sağ olsun psikolojim yerinde değil. Bunun dışında başka bir doktor sarkıntılık etmişti, bir diğeride bayandı ağzımı oymuştu ama dişi çekememişti sonra çekmek için eşini çağırmıştı...:çok üzgünüm:
arkadaşlar hiç korkmayın:teselli: şöyle düşünün bu ağrı yakanızı bırakmıyacakKötü Kazen ve siz eninde sonunda o hekime gideceksiniz:1rolleyes: o zaman niye günlerce aylarca hatta yıllarca bu ağrıyı acıyı çekeceksiniz birde ağrınız olmayınca ne kadar mutlu olacaksınıza.s ben salı günü kanal tedavimi ve dolgumu yaptırdım çok mutluyum:asigim: hadi sevgili arkadaşlar:1hug: biraz cesaret pişman olmayacaksınızyerimseniben
Bencede dogru doktora gitmek en iyisi, bende cok korkarim dis doktorundan, ama ne kadar gec gidersen okadar cekiyor insan,
hemen gidince daha az acisi sizisi oluyor.
Nilim,
eskiden olsa ankete cevabım aynen şu olurdu,kafamı duvardan duvara vururum,yetmezse üstüne birde tavayla vururum geçene kadar beklerim:roflol:
ama şimdi çektirir kurtulurum derim,çektirdim kurtuldum illet dişlerdenyerimsenibenyerimseniben
şu diş hekimlerinin koltuğunda ne varsa genelde herkes korkar oturmaya :sm_confused:
benim öyle bi fobim yok Allah'a şükür :1rolleyes:
ki tam aksine en ufak bir problemde hemen hekime giden biriyim :icecream:
işi uzmanına bırakmak gerek şutarafagitti